marta_ada 04.02.08, 22:33 no proszę, Pan Poseł ma dobry artykuł w takiej gazecie i to taki długi i treściwy, tylko pogratulować. Ach te rzęsy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: masi Re: Angora - wywiad z Michalem Marcinkiewiczem IP: *.chello.pl 05.02.08, 06:51 Dostać się do ANGORY to jest sukces, wierzyłem w chłopaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: a jest coś o bilboradach że tak tanio kosztowa IP: 85.219.206.* 05.02.08, 07:52 poniżej kosztów wytworzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: a jest coś o bilboradach że tak tanio kosztow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.08, 08:40 a Ty znow o kampanii, nie w artykule takich rzeczy nie ma i dobrze... maz racje ze wierzylas w chlopaka bo jestem przekonana ze osiagnie wiele w czasie tej kadencji w sejmie. Pracuje w dwoch waznych komisjach jak nie najwazniejszych - komisja finansow i komisja spraw zagranicznych. A do tego jest przedstawicielem Sejmu do zgromadzenia Rady Europy - jednym z niewielu, a to juz sukces skoro po dwoch 3 miesiacach bycia Poslem juz tam go wybrali, widac ze wierz w niego ze bedzie dzialal cos robil...zreszta nie raz juz to udowodnil. A juz tak nie od strony politycznej - to ta "wisienka na torcie" ma mega zdjatka w tym artykuliku. www.marcinkiewicz.szczecin.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=76&Itemid=38 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: a jest coś o bilboradach że tak tanio kosztow IP: 85.219.206.* 05.02.08, 09:22 czyli transparentność nie jest ważna . Wycena jest taka że ktoś musiał dołożyć do bilbordu nie wiemy kto ( co podatkami i przekroczonymi limitami) a w dzisiejszym świecie nic nie jest za darmo , póki co nie obrobnił srodków finansowych dla regionu co to oznacza że mozemy pić brudniejsza wodę mieć gorsze drogi i nie mieć nowych kosztem innych zaradniejszych posłów z innych regionów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZED mentalnosc assow IP: *.ipspace.xilinx.com 05.02.08, 22:57 logika problematyka: jakby jest za tanio to pytasz jak to mozliwe, ze tak tanio jak bylo tak tanio to zapytalbys tez dlaczego go nie bylo stac na wiecej, skoro jest radnym i pewnie sie nakradl jakby bylo za drogo to powiedzialbys, ze pewnie pierze pieniadze jakby bylo za drogo to zapytalbys skad mial pieniadze i kto mu je dal, ewentualnie gdzie sie nakradl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: pytam za piterę IP: 85.219.206.* 06.02.08, 08:10 jestem za tym by wydał tyle ile to kosztuje i pokazał żródła finansowania ( żródłem finans może być firma plakatowa niech powie zrobiliśmy młodemu bilbordy ponizej kosztów ale niech ludzie wiedzą) wtedy uniezależnia sie od nikogo.A jak jest np taki scenariusz . Panie przyszły senatorze my dajemy etykiete PO ale młodemu trzeba sfinansować kampanię bo nie ma pieniedzy albo inny firma produkująca plakaty jeżeli teraz zainwestujecie w młodego My rzadzimy w miescie to wiecie.....To wszystko domysły i nikt nic nie wie. Wszyscy wiemy że za 20000 tych plakatów sie nie powisi jak oceniaja fachowcy że to co najmniej 100000 i jest problem dla pitery.Chciałbym znać żródła taniości. Odpowiedz Link Zgłoś