esmeralda_2 22.04.08, 16:51 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=62&w=78646603&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maxencjusz Re: Napieralski chce być szefem SLD 22.04.08, 16:55 Jak dla mnie pierwszy raz zamiast szefa powinna być szefowa i to nie byle jaka tylko Pani Profesor Senyszyn :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jack_sparrow_pl Re: Napieralski chce być szefem SLD 23.04.08, 09:58 to koniec SLD, może to i dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Może bedzie miał okazję wynieść sztandar jak IP: *.devs.futuro.pl 23.04.08, 13:58 kiedyś rakowski z Pzpr. Grzesiu ma szanse tymbardziej że beton jest za nim. Odpowiedz Link Zgłoś
jack_sparrow_pl Re: Może bedzie miał okazję wynieść sztandar jak 23.04.08, 14:04 "On wzrusza ramieniem, jak gdyby nic, Wódz a za Wodzem pic! On wzrusza ramieniem jak gdyby nic, Wódz a za Wodzem - nic!" Odpowiedz Link Zgłoś
esmeralda_2 Re: Napieralski chce być szefem SLD 26.04.08, 08:50 wiadomosci.onet.pl/1737955,11,item.html Dla mnie Cimoszewicz to gość. Jego diagnoza dla SLD i SdPl jest druzgocząca. - Z zewnątrz są to szczątki. Może kiedyś będzie można coś budować z ich rozbiórki - mówi były premier. Plan autorów pomysłu jest dalekosiężny. Ma doprowadzić do powstania nowej partii. Początek będzie niewinny - zacznie się od wielkich debat. - To nie jest inicjatywa łączenia partii w całość. Chcemy zjednoczyć ludzi wokół problemów dotyczących Polski. Zaczniemy od uniwersytetów. Później przeniesiemy to do internetu - zapowiada Celiński. Ale zaraz dodaje: - Zmierza to do partii politycznej. ..... - Napieralski i Olejniczak jednym kopnięciem rozwalili LiD. Są nieodpowiedzialni. Dlatego ich w swoim projekcie nie widzę - mówi Celiński. Trwają natomiast rozmowy z politykami Partii Demokratycznej. Wszystkie nazwiska są ściśle chronione. Ostateczny akcept będzie należał do Cimoszewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszczuch Re: Napieralski chce być szefem SLD IP: *.szczecin.mm.pl 26.04.08, 12:31 > - Napieralski i Olejniczak jednym kopnięciem rozwalili LiD. Są > nieodpowiedzialni. Dlatego ich w swoim projekcie nie widzę - mówi Celiński. > Trwają natomiast rozmowy z politykami Partii Demokratycznej. Wszystkie nazwiska > są ściśle chronione. Ostateczny akcept będzie należał do Cimoszewicza. i dobrze, czas Napieralskich i Nitrasów się skończył Odpowiedz Link Zgłoś
jack_sparrow_pl Re: Napieralski chce być szefem SLD 28.04.08, 08:41 esmeralda_2 napisała: > wiadomosci.onet.pl/1737955,11,item.html > Dla mnie Cimoszewicz to gość. > Jego diagnoza dla SLD i SdPl jest druzgocząca. - Z zewnątrz są to szczątki. Moż > e > kiedyś będzie można coś budować z ich rozbiórki - mówi były premier. jest szansa,że nareszcie powstanie coś sensownego na lewicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czekając.na.godota to piękne jak ci czerwoni się gryzą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.08, 09:04 Jest mało jedzenia i wściekłe,czerwone wilki skaczą sobie do gardeł walcząc na śmierć i życie o te może 4 a być może 7 % jadła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uciekinier Re: to piękne jak ci czerwoni się gryzą IP: *.szczecin.mm.pl 26.04.08, 12:15 "Liderzy nie chcą być szefami Sojuszu kov 2008-04-25, ostatnia aktualizacja 2008-04-25 13:39 Dawid Krystek - mało znany polityk szczecińskiego SLD będzie ubiegał się dziś o szefowanie szczecińskim SLD. Krystek ma 28 lat jest dyrektorem biura poselskiego Grzegorza Napieralskiego. Obecny szef miejskiej struktury Sojuszu Jędrzej Wijas już wcześniej zapowiedział, że nie chce dalej kierować partią. - Jestem szefem klubu radnych SLD i tej roli chcę się poświęcić - mówi Jędrzej Wijas. Wijas uważa, że żeby Sojusz był bardziej widoczny, funkcji przewodniczącego i szefa partii nie powinna pełnić jedna osoba. Dwie mają więcej czasu dla partii. Prawie pewnym kandydatem na szefa szczecińskiego był inny szczeciński radny Piotr Kęsik. - Zrezygnowałem ze względów rodzinnych - mówi. Działacze szczecińskiego Sojuszu do startu namawiali Dariusza Wojcieszka, szefa kampanii parlamentarnej SLD, byłego wicedyrektora Urzędu Morskiego, niegdyś również szefa szczecińskiego Sojuszu - odmówił. - Przecież teraz nawet nie wiadomo co z tym SLD będzie, partia ma słabe notowania - brak chętnych na liderowanie wyjaśnia jeden z działaczy Sojuszu. Źródło: Gazeta Wyborcza Szczecin" Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Jestem ostatnim ktory by negowal potrzebe 26.04.08, 13:40 istnienia partii lewicowej w Polsce! Ale na rany chrystusa i napletek mojzesza! nikt kto mial jakikolwiek zwiazek z PZPR czy jej pogrobowcami nie ma prawa moralnego oranizowac partii lewicowej i jakiejkolwiek innej! Tylko uczciwy czlowiek i nawiazujacy do tradycji PPS moze byc wiarygodnym, a nie jakis tam Cimoszewicz- syn UBowca! Odpowiedz Link Zgłoś
rewers10 Re: Jestem ostatnim ktory by negowal potrzebe 26.04.08, 13:51 Sonda Czy Włodzimierz Cimoszewicz ma szanse na prezydenturę? Ogółem oddano głosów: 8506 Tak 54% Nie 39% Trudno ocenić 4% Nie interesuje mnie to 3% Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Jestem ostatnim ktory by negowal potrzebe 26.04.08, 13:58 Nie obrażając Napierdlaskiego...jego miejsce widzę na bramce w Can Can. Odpowiedz Link Zgłoś
rewers10 Re: Jestem ostatnim ktory by negowal potrzebe 26.04.08, 14:00 exman napisał: > Nie obrażając Napierdlaskiego...jego miejsce widzę na bramce w Can Can. ale razem z Nitrasem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czekając.na.godota Re: Jestem ostatnim ktory by negowal potrzebe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.08, 14:07 Tylko wiedzisz nieliczni wiedzą to od 1989 roku i potrzeba było prawie 20 lat aby politolodzy, społeczeństwo no i wyborcy powoli pozyskiwali tę świadomość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as cimoszko bedzie 1 sekretarzem biskup michnik IP: 85.219.206.* 28.04.08, 09:28 to pobłogosławi i 5 % poparcia bedzie. 5% to jakieś 30-40 posłów czyli 2 do koryta na wojewódżtwo Odpowiedz Link Zgłoś