28.04.06, 21:10
jakie panuja warunki na polu namiotowym Zacisze na ulicy Mickiewicza warto
tam jechac
Obserwuj wątek
    • przedziwna1 Re: zapytanie 29.04.06, 07:14
      Hmm, wydaje mi sie, ze takowego nie ma...Az sprawdze, bo moze to cos nowego i
      malutkiego. Tylko wiesz, ul. Mickiewicza w Dziwnowie jest głowna ulica, tam
      koncentruje sie zycie, sklepy, knajpki, muzyka itd, wiec o "zaciszu" raczej nie
      ma co tam marzyc. Za to blisko do morza stamtad. Ale sprawdze albo dam namiary
      na inne pola namiotowe. Tylko dobrze byloby gdybys opisala swoje preferencje,
      jak ma byc; cicho czy glosno, blisko morza czy dalej, w lesie czy na odkrytym
      teranie, duze pole czy male, namiot na namiocie czy z przestrzenia do
      funkcjonowania itd Troche tego tu jest...
      • mazia75 Re: zapytanie 29.04.06, 16:27
        to jest ul Mickiewicza 24a pokoje w pawilonie mam jeszcze pytanko przyjerzdzam
        tam w połowie lipca czy planowane sa jakies imprezy plenerowe dzieki z góry
      • mazia75 Re: zapytanie 29.04.06, 16:29
        gdzie można dobrze zjesc w Dziwnowie aby ceny były nie wygórowane
        • przedziwna1 Re: zapytanie 29.04.06, 21:37
          Niestety ja nie pomoge Ci, bo na ul. Mickiewicza 24 jest pensjonat "Bryza", a
          nie pole namiotowe, chyba, ze to ten ladny kawalek trawnika obok :) Albo
          pawilony obok. Znalazlas te oferte w necie?
          Co do imprez...bedziesz miec impreze co wieczor, bo po drugiej stronie ulicy
          jest centrum gastronomiczne Clif, a tam gra zespol muzyczny ( w zeszlym sezonie
          calkiem dobry jakosciowo ). Głosno wiec bedzie, ale jesli to lubisz...Poza tym w
          parku co rok stoi duzy namiot, w ktorym tez muzyka, sławy glownie sportu i
          gastronomia. Sprawdzaj na stronie dziwnowa www.dziwnow.pl/imprezy.php, beda info
          podawane.
          Chcesz dobrze zjesc i malo zaplacic? Hmm, malo to sie chyba nie uda, ale probuj
          w stolowkach, nie w knajpkach, np. stolowka w szkole podstawowej albo Rybitwa.
          Jest chinska knajpka w buydnku kolo restauracji Żeglarska,a chinskie dania sa
          sycace i dosc tanie.
          • mazia75 Re: zapytanie 29.04.06, 22:09
            dzieki za wszystko mam nadzieje ze bedzie fajnie juz nie moge sie doczekac acha
            ta pani mówiła ze to miejsce znajduje sie koło cmentarza a 50 m do morza i
            blisko park to by sie zgadzało duzo nie bierze jak wróce to sie odezwe pozdrawiam
            • rudzia20 Re: zapytanie 01.05.06, 20:30
              Dokladnie. Pole namiotowe "Zacisze" jest kolo cmentarza. Jest tam spokojnie, a
              wystarczy tylko przejsc sie kawalek a jest juz Dziwnow tetniacy zyciem:) Na
              plaze bardzo blisko. A ulica to nie wiem czy jest Mickiewicza czy juz
              os.Rybackie
              • mazia75 Re: zapytanie 01.05.06, 21:38
                dziekuje za wszystko co piszecie o tej miejscowosci wszystko wykorzystam
                pozdrawiam wszystkich z DZiwnowa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka