exman 26.05.08, 19:04 www.tvn24.pl/0,1551078,wiadomosc.html przecież ten człowiek nadaje się do pilnego leczenia... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: czekając.na.godota Re: Prezydent - Mission Imossible IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.08, 19:49 Jak szeroko się wypowiedziałes w kwestiach poruszonych przez Jarosława.Exman jak nic musisz zostać komentatorem politycznym :-) Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Prezydent - Mission Imossible 26.05.08, 20:00 Wierz mi, nie pretenduję do miana takowego. Wystarczy mi strzelanie do trolli :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czekając.na.godota Re: Prezydent - Mission Imossible IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.08, 20:07 To dobrze,że nie pretendujesz. Dobrze dla mediów. Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Prezydent - Mission Imossible 26.05.08, 20:10 Tak się składa że nie jestem dopływem do medialnego ścieku. Wystarczy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Prezydent - Mission Imossible IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.08, 21:02 exman napisał: > Tak się składa że nie jestem dopływem do medialnego ścieku. Wystarczy ? No co Ty żonapijaka, nie pierdziel - jesteś ... jesteś ... i to nie tylko jesteś dopływem do medialnego ścieku, co wielokrotnie juz udowodniałaś - i sama o tym dobrze wiesz :))) ale często jestes samym sciekiem ... no i nie jest źle ... potrafisz być głównym nurtem nawet :))) No, a troll to z Ciebie Number One na tym forum ...... nie ma się czego wstydzić :)))) Najbardziej chce mi się śmiac, że głosowałaś na tych kurdupli, co prawda uczyniłać publiczną spowiedź, ale fakt pozostanie faktem :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Prezydent - Mission Imossible 26.05.08, 21:25 ze szmatami nie dyskutuję, tato mi tak kiedyś ustawił. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Prezydent - Mission Imossible 26.05.08, 21:38 żenujące ksero żenującego człowieczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Prezydent - Mission Imossible IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.08, 22:38 exman napisał: > ze szmatami nie dyskutuję, tato mi tak kiedyś ustawił. To znaczy co??? Sama ze sobą przestałaś rozmawiać??? To cię psychiatra pochwali :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
wujtarabuk Re: Prezydent - Mission Imossible 26.05.08, 21:42 Ja myślałem że ty o naszym, szczecińskim prezydencie,a ty jak zwykle spuszczasz się na Kaczyńskiego. Weź się w bramie spuść zanim wejdziesz na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 nie martw sie premier Jas Fasola pomoże! 26.05.08, 22:03 Nie martw sie premier Jas Fasola mu POmoże... Jak zobaczyłem okładke Wprost, a tam nasz kochany premier w takiej kolorowanej peruwianskiej czapeczce z pomponikiem, a podpisane - PREMIER JAŚ FASOLA, to myslałem, ze spowoduje wypadek, tak sie smialem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h-moll Re: nie martw sie premier Jas Fasola pomoże! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.08, 22:12 Chyba nie bardziej, niż ja po kultowym orędziu prezydenta, albo po każdej wypowiedzi jego brata. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: nie martw sie premier Jas Fasola pomoże! 26.05.08, 22:21 a ogladałes oredzie premiera przed weekendem zrobione przez naszego ulubionego Majewskiego - no cóś przepieknego... głowa premiera jak mówi, a ciało gostka w dresie przy grillu z piwkiem... jak on dresy podciagał, piwko podawał i kiełbaske. To był napad smiechu! Odpowiedz Link Zgłoś