iza-bela8 19.03.04, 08:00 Gdzie albo u kogo można nauczyć się języka rosyjskiego w Policach ? Prosze o podpowiedzi. Może na e-mail ; iza-bela8@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sheki Re: Język rosyjski 20.03.04, 00:07 Z tym będzie spory problem.:( Spróbować należy w Ośrodku Doskonalenia mieszczącym się w Zespole Szkół.(to ten osobny budynek za basenem) Odpowiedz Link Zgłoś
iza-bela8 Re: Język rosyjski 22.03.04, 07:28 sheki napisał: > Z tym będzie spory problem.:( Spróbować należy w Ośrodku Doskonalenia mieszcząc > ym się w Zespole Szkół.(to ten osobny budynek za basenem) Dzieki za podpowiedź, niestety. Ani tam, ani u Pana Kuwika, ani u Pani Bianki Mindzilul, choć prowadzą oni szkoły językowe na terenie Polic. Acha, jeszcze w budynku SM ODRA też u tłumacza są jakieś wizytówki, niestety, wymysliłam sobie rosyjski, a tego chyba już nikt sie nie uczy :(( Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Język rosyjski 24.03.04, 21:24 Uczy, uczy, moze u Was sa chwilowe klopoty spowodowane bliskoscia innej granicy. Sprobuj inernetowo, albo forum rosyjskie, ktore jest bardzo rozbudowane, na pewno ktos pomoze. Odpowiedz Link Zgłoś
iza-bela8 Re: Język rosyjski 25.03.04, 09:08 Na forum rosyjskim próbuje już od pół roku ! I nic, Szczecin nawet sie nie odzywa. Słyszałam, że w Warszawie już szaleja z rosyjskim, a tytaj wszystko dociera tak późno :( Odpowiedz Link Zgłoś
kfalowski Re: Język rosyjski 23.06.04, 15:59 Ahhh...trochę spóźniona odp. Ale...zawsze cos... Moja luba jest mgr'em slawistyki i aktywnie udziela korepetycji:)... ja mieszkam w policach ona w szczecinie:) Pozdrawiam ps. moze komus sie to przyda Odpowiedz Link Zgłoś
iza-bela8 Re: Język rosyjski 29.06.04, 09:28 Witam. Serdecznie dziękuję, wcale nie jest za późno. Może jakies namiary ...? iza-bela8(małpa)wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś