delfin.z.polczyna 28.10.08, 20:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
delfin.z.polczyna [...] 28.10.08, 20:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Plazzek Re: Arkadiusz Litwiński kontratakuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.08, 20:27 Bierz go, Delfin! :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jA Folwark chorych na włądzę ludzi... IP: *.chello.pl 28.10.08, 20:59 Jeśli ton polityce w Platformie maja nadawać ludzie pokroju Nitrasa, to to już nie jest Platforma, tylko lokalny folwark pełen - przepraszam - brudnych zwierząt... Odpowiedz Link Zgłoś
mamoniowa303 Re: Folwark chorych na włądzę ludzi... 29.10.08, 00:13 Gość portalu: jA napisał(a): > Jeśli ton polityce w Platformie maja nadawać ludzie pokroju Nitrasa, to to już > nie jest Platforma, tylko lokalny folwark pełen - przepraszam - brudnych zwierz > ąt... Wiecej szacunku dla zwierzat prosze, zadne z nich nie zasluguje, aby porownywac do tego ryżego wypierdka mamuta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulpian Re: Folwark chorych na włądzę ludzi... IP: 212.180.156.* 29.10.08, 18:00 Nitras ma niepochamowaną zadze władzy w PO,przypominam afere o odwolaniu marszałka Obryckiego, pamietaja Panstwo ? Obrycki mial własne zdanie kompetentnego samorzadowca,Nitrasowi nie podobalo sie to,ze jak ciagnal za sznureczek to marszałkowi łapka nie chodziła,to wyp... go na zbity pysk, teraz Pan Arek poleciał bo tez nie chodzil jak Nitras mu zagral.Nitras ma w d... kto jest marszalkiem,prezydentem,nie wazne jakie ma kompetencje,wazne zeby tak tanczyl jak on chce. Odpowiedz Link Zgłoś
whiteentrance [...] 28.10.08, 21:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka od dziś będę głosowała na PIS, dość buraków z PO ! IP: *.chello.pl 28.10.08, 21:15 w tym mieście chyba tylko PIS jest jakąś alternatywą żeby na nich głosować, wiem że zaraz kilku urzędasów platformowych powie żem debilka, ale taka prawda, na tych niedorozwojów z PO głosowali ci którzy dali się nabrać, ale jeśli dalej popierają PO to znaczy że są równie głupi jak ich kochane POpaprańce! Odpowiedz Link Zgłoś
maciej.popielarz [...] 28.10.08, 22:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aston martin Re: od dziś będę głosowała na PIS, dość buraków z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.08, 22:43 PIS w województwie ani w Szczecinie nie rządził natomiast rządziło SLD i nie był to dla nas dobry czas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZED pis - buahahahhaha IP: 78.152.243.* 28.10.08, 23:17 pokaz mi jakimi zaslugami sie wykazali radni z PiS, ze sa alternatywa. glupie akcje typu zmiana ulicy na jana pawla, kontrole finansow na kulture pod wzgledem religijnosci, protesty o to, ze ladoga ma gwiazde? tak chcesz by bylo w miescie? bo tak wlasnie bedzie jak ta banda sie dobierze do stolkow, tylko codziennie a nie na jakis czas. wystarczy przypomniec jak sie wszyscy pis-owcy rozpasali z glupimi zagrywkami gdy w rzadzie mieli wiekszosc. i jak ktos mowi, ze pis nie rzadzil to jest w bledzie, bo wladze wojewodzkie to co? pis to nie jest zadna alternatywa, tylko najgorsze mozliwe rozwiazanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: butch Re: pis - buahahahhaha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.08, 00:24 Gość portalu: ZED napisał(a): > i jak ktos mowi, ze pis nie rzadzil to jest w bledzie, bo wladze > wojewodzkie to co? > pis to nie jest zadna alternatywa, tylko najgorsze mozliwe > rozwiazanie. A co takiego PiS jako władze wojewódzkie zepsuł, ZEDzie? A PeOwskie władze które przewalają publiczne pieniądze na limuzyny i sypiący się budynek za 2 mln czynszu rocznie od firmy koleżanki, uchwalające miejscowe prawo lokalne które jest niezgodne z prawem i jako takie zaraz zostanie uwalone przez peowskiego wojewodę - to dobre rozwiązanie? Tu nie trzeba pis ani po ani innej mafii. Tutaj potrzeba ludzi którym naprawdę zależy na tym mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
as9943 Pis w szczecinie nie rządził miał małą reprezentac 29.10.08, 08:16 a jak rządził w kraju to gazoport nam przyznał i S3 zaczęło powstawać i tunel w Swinoujściu.Chyba nie masz wątpliwośći że Jacyna bedzie lepszym prezydentem niż bilbordowo - wirtualny nitraso- krzystek. Odpowiedz Link Zgłoś
esmeralda_2 Re: Pis w szczecinie nie rządził miał małą reprez 29.10.08, 10:07 as9943 napisał: Jacyna > bedzie lepszym prezydentem niż bilbordowo - wirtualny nitraso- > krzystek. .. pewnie, że będzie lepiej bo jej nigdy w urzędzie nie będzie, podobnie jak jest teraz w jej firmie.Chyba gorączka sobotniej nocy ciebie opanowała. Odpowiedz Link Zgłoś
samsabat Re: Pis w szczecinie nie rządził miał małą reprez 29.10.08, 12:35 as9943 napisał: > a jak rządził w kraju to gazoport nam przyznał i S3 zaczęło > powstawać i tunel w Swinoujściu.Chyba nie masz wątpliwośći że Jacyna Proszę cię nie żartuj, ta Pani tylko szczekać potrafi.. Całą politykiere Szczecina należałoby odsunąć od władzy na 15lat i może jakis bezpartyjnych zatrudnić, to by było normalnie.. Chociaż władza zawsze odbija :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zołza Re: od dziś będę głosowała na PIS, dość buraków z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.08, 10:52 Nie sądzę, żeby w PiS nie było buraków. Największy burak w tym regionie to JOJO Brudziński, szemraniec od lewych interesów z prezydentem Świnoujścia. Odpowiedz Link Zgłoś
megacham Re: od dziś będę głosowała na PIS, dość buraków z 29.10.08, 11:06 Gość portalu: Zołza napisał(a): > Nie sądzę, żeby w PiS nie było buraków. Największy burak w tym regionie to JOJO > Brudziński, szemraniec od lewych interesów z prezydentem Świnoujścia. Złóż doniesienie do prokuratury jeśli coś wiesz, a jeśli tylko kłapiesz dziobem dla samego kłapania i robienia komuś koło dupy to prokurator powinien zająć się tobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruki Re: Jaki Litwiński taki kontratak IP: *.chello.pl 28.10.08, 21:16 trochę jesteś niesprawiedliwy white. tak jakbyś mieszał petaina z hitlerem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Foxterier Re: Jaki Litwiński taki kontratak IP: *.chello.pl 28.10.08, 23:33 A co z HOMem znaczy z przewałem między funkcjonariuszami miasta zwanymi dalej instruktorami młodzieży , a chińczykami , Sprawy nie było , czy jak ? W żywe oczy można kraść i się śmiać ludziom prosto w nos. To od tamtej pory zaczęła się nitrasowa wojna z Litwińskim Słynny Fax. Odpowiedz Link Zgłoś
floating.president Arkadiusz wypad z kraju i nie przeszkadzać tu 29.10.08, 06:19 Uważaj Arek bo Nitras ogłosi, że żle uzywasz karty kredytowej, okaże się, że nie dbasz o Szczecin jako poseł o Szczecin. Przeciez Nitras i PO będące własnościa Nitrasa ma w skali kraju 200 mln zł na kampanię i czapkami Cie przykryją :-) Ponieważ sam znasz ten mechanizm więc uważaj aby niezalezny Urząd Skarbowy nie zakwestionował rachunku za 2 paczki słonych paluszków zakupionych do Twojego biura poselskiego. Ty przeciez jesteś własnością PO a jak sie nie podoba to wypad z kraju do Irlandii i proszę tu nie przeszkadzać w budowaniu zrembów demokracji lokalnej i państwwowości. Kto POdnosi ręke na władzę temu ta reka zostanie odjęta ! Skąd ja to znam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiu Re: Arkadiusz wypad z kraju i nie przeszkadzać tu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.08, 07:30 a mnie się w PO podoba.chłopaki chodzą na imprezy razem i jest wesoło. o co chodzi!? że was nie zabierają ze sobą?to się zapiszcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprawiedliwy Re: Arkadiusz wypad z kraju i nie przeszkadzać tu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.08, 09:37 A jednak Pan Litwiński okazał się prawdziwym szczecińskim patriotą nie głosując za przyznaniem Opus Dei działki na Pogodnie. Nigdy tego Nie zapomnę, panie Arkadiuszu i zachowam Pana w mojej wdzięcznej pamięci. Może Pan zawsze liczyć na mój głos w każdych wyborach. Przeciwstawienie się pazerności kleru i organizacjom kościelnym wymaga dziś większej odwagi niż swego czasu przeciwstawienie się bezpiece. Ataki na Pana to własnie reperkusje za ten odważny czyn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bulterier Re: Arkadiusz wypad z kraju i nie przeszkadzać tu IP: *.chello.pl 29.10.08, 09:45 Gość portalu: sprawiedliwy napisał(a): > A jednak Pan Litwiński okazał się prawdziwym szczecińskim patriotą nie głosując > za przyznaniem Opus Dei działki na Pogodnie Ciekawe jak miał głosować skoro jest posłem na Sejm a nie radnym miejskim? Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Arkadiusz wypad z kraju i nie przeszkadzać tu 29.10.08, 09:47 Gość portalu: Bulterier napisał(a): Ciekawe jak miał głosować skoro jest posłem na Sejm a nie radnym miejskim? '''''''''''''''''''''''''''''' a w Sejmie glosowal za dotacja(20 mln) na katolicka piramide w Wilanowie a jak to uzasadnial, to rece opadaly. Moze zmadrzeje(jest mlody), ale jeszcze nic nie pokazal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprawiedliwy Re: Arkadiusz wypad z kraju i nie przeszkadzać tu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.08, 10:03 ...sory, pomyliłem ortopedę z pederastą. Tym radnym był Bartnik. Dziękuję za zwrócenie uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Re: Arkadiusz wypad z kraju i nie przeszkadzać tu IP: *.eu.org 29.10.08, 10:09 Arek, jesteśmy z Tobą!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zołza Re: Arkadiusz wypad z kraju i nie przeszkadzać tu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.08, 11:23 Litwiński w poprzedniej kadencji był częstym gościem w Świnoujściu. Nic ludziom nie pomógł, ale przynajmniej był. Od czasu, kiedy PO jest partią rządzącą, nie pojawił się chyba ani razu. Odpowiedz Link Zgłoś
megacham zołza rozwiń temat 29.10.08, 11:29 napisałaś że jakoby Brudziński prowadzi nielegalne interesy z prezydentem Świnoujścia - rozwiń ten temat i złóż zawiadomienie do prokuratury - w przeciwnym przypadku jesteś obmierzłą kreaturą kóra spotwarza uczciwych ludzi czekam Odpowiedz Link Zgłoś
arkadiusz_litwinski Re: Arkadiusz wypad z kraju i nie przeszkadzać tu 30.10.08, 11:40 Gość portalu: Zołza napisał(a): > Litwiński w poprzedniej kadencji był częstym gościem w Świnoujściu. Nic ludziom > nie pomógł, ale przynajmniej był. Od czasu, kiedy PO jest partią rządzącą, nie > pojawił się chyba ani razu. Miałem dyżury w swoim biurze poselskim W Świnoujściu również i w tej kadencji tj. 27 listopada 2007 oraz 15 lutego i 10 marca 2008. Najbliższy dyżur zaplanowany jest 14 listopada br. w godzinach od 15.00 do 17.00. ( ul.Armi Krajowej 13/1) Zapraszam. Ostatnio miałem dyżur w Myśliborzu, a w poniedziałek mam w Łobzie. Odpowiedz Link Zgłoś
arkadiusz_litwinski Re: Arkadiusz wypad z kraju i nie przeszkadzać tu 30.10.08, 11:59 Gość portalu: Zołza napisał(a): > Litwiński w poprzedniej kadencji był częstym gościem w Świnoujściu. Nic ludziom > nie pomógł, ale przynajmniej był. Od czasu, kiedy PO jest partią rządzącą, nie > pojawił się chyba ani razu. Ponad to co już przed chwilą napisałem powinienem przyznać, że w większości zgłoszonych interwencji indywidualnych nie byłem w stanie - w ramach swoich uprawnień - istotnie pomóc. Były jednak i takie gdzie to się udało. Nie będę ich jednak wymieniał bo to sprawy indywidualne i dotyczą osób prywatnych.O niektórych można było dowiedzieć się z gazet. Inna kategoria spraw istotnych dla świnoujścia, którymi się zajmowałem to zagadnienia związane z PHŚ, Terminalem Promowym, Strażą Pożarną na Warszowie, przeprawą promową, budową tunelu i gazoportu. Dziękuję za wszystkie opinie, zarówno te korzystne, jak i krytyczne. Wezmę je pod uwagę, jednak w materii poruszonej w komentowanym artykule na tym etapie nie mam nic do dodania publicznie na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rufus Szczecin Pana potrzebuje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.180.156.* 29.10.08, 11:17 Przykład kultury politycznej Pan reprezentuje w porownaniu z tym delfinem, dopoki on i jego rybki pluskaja sie w zalewie szczecinskiej PO trzeba sie martwic o przyszlosc szczecinskich struktur. dla mnie chyla sie powoli ku upadkowi moralnemu, niech Pan trzyma ich za jaja, powoli i merytorycznie naciska, zyska Pan uznanie i wsparcie wielu ludzi, pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stek Re: Szczecin Pana potrzebuje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.08, 11:37 a pan arek potrzebuje miejsca na listach wyborczych więc podskakuje, co nie będzie miało żadnego znaczenia dla sytuacji w Szczecinie bo Tusk ma nasze miasto w d... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rufus Re: Szczecin Pana potrzebuje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.180.156.* 29.10.08, 17:55 Nie widzisz chyba niepochamowanej zadzy wladzy Nitrasa, pamietasz afere z odwolaniem marszalka Obryckiego? mial własne zdanie kompetentnego samorzadowca,Nitrasowi nie podobalo sie to,ze jak ciagnal za sznureczek to marszałkowi łapka nie chodziła,to wyp... go na zbity pysk, teraz Pan Arek poleciał bo tez nie chodzil jak Nitras mu zagral.Nitras ma w d... kto jest marszalkiem,prezydentem,nie wazne jakie ma kompetencje,wazne zeby tak tanczyl jak on chce. dlatego rzady Nitrasa sa katastrofalne dla Szczecina !!! Odpowiedz Link Zgłoś
delfin.z.polczyna [...] 29.10.08, 12:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kryjek żółtodziobie o tobie mowa zwiochy. 29.10.08, 17:00 Tą osobą pozwaną do sądu koleżeńskiego jest żółtodziobek, - nadprofesor małoważniak , inaczej człek ze słomą w butach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: żółtodziobie o tobie mowa zwiochy. IP: *.chello.pl 29.10.08, 18:05 Panie Litwiński, choć jestem sympatykiem PiS, z wyjątkiem państwa, Jani, Kopackiej, i Jacka Sauka ( wyjątkowy cham), to Pan jest takim człowiekiem który na tym forum może polemizować ze zwykłym robotnikiem, podpisując się, choć Pana poglądów o przydziale mieszkań dla np. Sieńki i Banaszak, nie popieram, ale niech Pan walczy , Pan ma rację, a jak i Pana upokorzą, to w dupie z taką Polską! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ależ Cała kasa dla Koszalina!!! IP: *.chello.pl 29.10.08, 18:12 Przecież połowa nowych urzędników w urzędzie marszałkowskim to najazd koszalińskich barbarzyńców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POpapraniec Re: Cała kasa dla Koszalina!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.08, 07:53 Gość portalu: ależ napisał(a): > Przecież połowa nowych urzędników w urzędzie marszałkowskim to > najazd koszalińskich barbarzyńców. nie tylko marszałkowskim, połowa miasta zainfekowana, wystarczy POpatrzeć na nowych dyrektorów i kierowników Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łysy chomik Czekając na Arka! IP: 212.180.156.* 29.10.08, 23:07 No to świta się powoli Delfinowi rozpada. Zaraz rzecznik dyscypliny wyrzuci przyszłego doktora ekonomii z PO i tym lepiej dla Platformy! Wokół Delfina zostają już tylko same osoby bez kompetencji, jakichkolwiek dokonań i żyjące zakulisowymi plotkami o ich własnym obalaniu. Czekamy na Arka jako szefa zachodniopomorskiej PO z utęsknieniem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Czekając na Arka! IP: *.dotplex.de 29.10.08, 23:24 Gość portalu: łysy chomik napisał(a): > No to świta się powoli Delfinowi rozpada. Zaraz rzecznik dyscypliny wyrzuci > przyszłego doktora ekonomii z PO Nie moze byc! Michalka co tak szybko niewyraznie i nieskladnie mowi wyrzuca z platformy? Przecie chlopak cuda umie robic i sie go pozbywaja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikesz nic z tego nie będzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.08, 23:26 bo Tusk i Schetyna ma w nosie Szczecin byle w Warszawie był sPOkój i miłość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chemik Re: nic z tego nie będzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.08, 14:19 A co Pan Poseł ma do powiedzenia na temat zawłaszczenia zch POlic przez działaczy PO np.niejaki Pawlak,Gardocki,Siwiec itdi doprowadzenia firmy do komletnego doła finansowego i zapaści. Moze Pan skomentuje jak wprowadza sie styl zarzadzania PO prowadzacy do upadku zch POlic Odpowiedz Link Zgłoś
arkadiusz_litwinski Re: nic z tego nie będzie 30.10.08, 23:17 Gość portalu: chemik napisał(a): > A co Pan Poseł ma do powiedzenia na temat zawłaszczenia zch POlic > przez działaczy PO np.niejaki Pawlak,Gardocki,Siwiec itdi > doprowadzenia firmy do komletnego doła finansowego i zapaści. Moze > Pan skomentuje jak wprowadza sie styl zarzadzania PO prowadzacy do > upadku zch POlic Zawłaszczenie? Brzmi poważnie.Każda z wymienionych osób zasługuje na odrębną ocenę, ale nie widzę powodów by publicznie ich dokonywać.Sytuacja ZCH Police - z tego co wiem - ostatnio nie jest już tak dobra jak jeszcze nie dawno. Składa się na to zapewne wiele czynników.W jakich proporcjach ? Za wcześnie na oceny. Może za 2-3 miesiące nadejdzie czas okresowego podsumowania efektów pracy Zarządu i jego współpracowników.W miarę możliwości będę się przypatrywał sytuacji. Jestem przekonany,że ZCH Police powinny zostać w najbliższym czasie w pełni sprywatyzowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egon Re: nic z tego nie będzie IP: *.chello.pl 30.10.08, 23:21 Panie Arku, co myśli pan o panu Drożdżu i sytuacji z samochodami? W moim odczuciu Nitras oraz Urząd Marszałkowski, to już w tym momencie wielka kompromitacja. Urzędu Marszałkowskiego nie da się sprywatyzować... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi ciepłe kluchy nie kontratak - nitras pewnie IP: *.chello.pl 30.10.08, 23:50 przewrócił się ze śmiechu po tej szarży Odpowiedz Link Zgłoś
robertszczecin my juz Panu dziekujemy... 09.11.08, 23:25 Kiedys jeszcze Pan Litwinski umial sie zachowac,teraz chodzi napuszony z reklamowka warzyw od swojego kolezki na manhatanie,i puszy sie jakby pozjadal wszystkie rozumy.co innego P Nitras,szkoda ze go zjadla pycha,myslalem ze to gosc ale sie pomylilem. Odpowiedz Link Zgłoś