Gość: Noracz IP: 217.144.243.* 06.11.03, 20:38 Niezgodnie z Konstytucja ale bulic trzeba. Rozboj w bialy dzien! Ja tam nie place i mam gdzies "Kabaret Starszych Panow" z SPP. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Viola Re: Pytanie o strefę IP: 195.245.213.* 07.11.03, 08:40 kto zwróci mi wpłacone pieniądze za roczny karnet postojowy!!!! Mój abonament obejmuje przecież grudzień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: javal Re: Jeszcze jedno pytanie o strefę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.03, 10:28 a mnie nurtuje jeszcze jedno - czy przepisy dotyczące prawa do abonamentu rocznego nie są przypadkiem sprzeczne z konstytucją? Otóż dwa lata temu pracowałem i mieszkałem w Szczecinie. Biuro mam w strefie, więc buliłem stówkę za m-c. niestety jeździłem samochodem z rejestracją gdańską i z tego właśnie powodu nie mogłem kupić abonamentu rocznego. teraz dalej pracuje w Szczecinie, biuro mam tam gdzie miałem (czyli w strefie), jeżdżę samochodem ze szczecińską rejestracją (nareszcie), ale nie jestem zameldowany w Szczecinie, więc... dalej nie mam prawa do rocznego abonamentu :)))) Miś z Rejsem do kupy niech się schowają .... javal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lizak Re: Pytanie o strefę IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 07.11.03, 13:11 A mnie interesuje co sie naprawde dzieje z pieniedzmi pochodzacymi z platnego parkowania. Czy pamietacie jak w zeszlym roku wyszla wielka afera i w mediach mowiono, ze te pienidze tylko w niewielkim stopniu trafiaja tam gdzie trafic powinny (remont drog itp), a reszta zysku napycha prywatne kieszenie, nawet nie zostaje w firmie na rozwoj (no bo co tam rozwijac?) tylko wyplacana jest w dywidendach prywatnym inwestorom! Wiele przepisow w naszym kraju jest ustanowionych z bledami, ale dlaczego kaza nam napychac czyjes prywatne polityczne kieszenie?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lizak Re: Pytanie o strefę IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 07.11.03, 13:15 A jesli chodzi o sam wyrok Trybunalu Konstytucyjnego - to czy ten wyrok sam w sobie byl w ogole z czymkolwiek zgodny? Dlaczego wszedl w zycie dopiero po roku - przeciez to jest jawne oszukiwanie nas wszystkich. Dlaczego Trybunal dal im na to rok czasu? JAKIM PRAWEM? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nxs S.P.Oddychania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.03, 14:03 Otworze firme / urząd i bede pobierał opłaty za oddychanie ... złotówke za godzine w wydzielonej strefie w Szczecinie .. od bramy kórewskiej do bramy sPortowej, zachaczając o Sprzysiężonych ... Jak nie bedziesz chiał/a płacic to za wycieraczke ci wcisne mandat na SZEJSET baniek :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lizak Re: S.P.Oddychania IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 07.11.03, 14:29 spoko! ja chetnie zostane twoim wspolnikiem, zawsze sie znajda naiwni ktorzy zaplaca. No zobacz ilu placi, za stanie w miejscu:) Odpowiedz Link Zgłoś