Dodaj do ulubionych

Czy Ordynacka może zmieść SLD?

IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.12.03, 13:49
Stowarzyszenie Ordynacka nie zamierza wystartować z listy SLD w wyborach
(najpierw do Parlamentu Europejskiego,pózniej zobaczymy).Zdaniem kilku
politologów Ordynacka może zmieść ze sceny politycznej SLD.Do Ordynackiej
należy min Oleksy(konkurent Millera).
Obserwuj wątek
    • Gość: pleple Re: Czy Ordynacka może zmieść SLD? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.03, 14:37
      Nie ma na to szans. Ordynacka narobiła błędów kadrowych. W Polsce szefem jest
      Szamałek były bojówkarz SZSP a w Szczecinie to Włodzimierz Kotwas, Dariusz
      Wieczorek i Krzysztof Żyto. Te osoby większośc z Was doskonale kojarzy.
      • absztyfikant Re: Czy Ordynacka może zmieść SLD? 02.12.03, 14:39
        Plepluś, a co o Ordynackiej mysli radny klubu Od Nowa Jerzy Kobylanski (d. PZPR-
        SLD) ???
        • Gość: pleple Nie wiem absztyfikancie Any IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.03, 18:19
          Jak w tytule , nie wiem. Niestety nie mogę Ci pomóc i podać telefonu do
          Kobylańskiego. Wiem tylko tyle, że prowadzi firmę Polger. Poszukaj w książce
          telefonicznej , zadzwoń i zapytaj.
          PS Plepluś pozwalam mówić do siebie tylko przyjaciołom a Ty do nich nie
          należysz :-)
      • Gość: PS Re: Czy Ordynacka może zmieść SLD? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.12.03, 16:22
        Kotwas operatywnym gościem jest i basta!Kierował ZUK,jest w radzie nadzorczej
        Polskiego Radia Szczecin.Kumaty gość,nie?Ordynacką w regionie też może
        kierować.Dlaczego nie?
    • Gość: PS Re: Czy Ordynacka może zmieść SLD? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.12.03, 16:16
      sondaż -Parlament Europejski czerwiec 2004:PO-20,PiS-18,SLD-16.Ordynacka-
      9.procent bez czytelnego poparcia Kwaśniewskiego oraz dla bytu-stowarzyszenia a
      nie dla partii.9 procent to mało jak na początek?
    • rrado Re: Czy Ordynacka może zmieść SLD? 02.12.03, 17:11
      Gość portalu: PS napisał(a):

> Stowarzyszenie Ordynacka nie zamierza wystartować z listy SLD w wyborach
      > (najpierw do Parlamentu Europejskiego,pózniej zobaczymy).Zdaniem kilku
      > politologów Ordynacka może zmieść ze sceny politycznej SLD.Do Ordynackiej
      > należy min Oleksy(konkurent Millera).

stowarzyszenie ordynacka to tylko przechowalnia dla czlonkow sld na czas
      kryzysu popularnosci. dosc grozna to organizacja. nie sadze tez zeby
      stowarzyszenie wystawilo samo kandydatow bo oznaczaloby to rozlam w sld.
      pozdrawiam rado
    • Gość: Karol Mam wrażenie że ty PS chcesz się do Ordynackiej IP: *.zacheta.net 02.12.03, 17:20
      zapisac i pytasz forumowiczów o radę. Ja ci mówię omijaj tę czerwona mafię. Każda z jej kilku twarzy jest jak oddech Lenina
      • Gość: PS Re: Mam wrażenie że ty PS chcesz się do Ordynack IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.12.03, 19:04
        90 procent głosujących (w trakcie programu Forum emitowanego w TVP1)za
        samorozwiązaniem Sejmu RP.Tylko 10 procent przeciw.
        • Gość: pleple Niech się stanie. n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.03, 19:10
    • Gość: pleple Bardzo chętnie się wpisują wszędzie tu ... nie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.03, 08:11
      Juras, Ana , Absztyf i kilku innych. Wpisują się w zasadzie wszędzie. Tutaj w
      Ordynacką żadnego z ich strony, typowego , żarliwie negatywnego głosu.
      Widocznie dla tych osób Ordynacka jest O.K. Inne dyskusje w ramach tej opcji
      (SLD), również albo nie uczetsniczą albo jak tu absztyfikant próbował trafić
      kogos z Od Nowa.
      Tak też wielu tu twierdziło, że jesteście zwykłe , sfrustowane komuszki.
      • Gość: Juras Dla peleple ORDYNACKA śmierdzi jak całe SLD i co IP: *.zacheta.net 03.12.03, 08:34
        najśmieszniejsze oni wierzą (tak jak szczecińska OdNowa) że maja jakies szanse do Parlamentu Europejskiego. Oni sa takimi samymi bezpartyjnymi fachowcami jak pleple vel MJW :-) pozdr
      • Gość: Ana pleple,palestrze nie wypada... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 03.12.03, 16:33
        ej,nieładnie kłamać,pleple-członku palestry!wiele razy pisałam co myślę o
        komuszkach(ostatnio w wątku"czym się mafia różni od sld").gdy pisałeś jako
        zwykłe pleple bzdury jakoś ci uchodziły.od momentu,gdy podałeś się za"członka
        palestry"musisz większy nacisk położyć na poziom swoich wypowiedzi...
    • Gość: 3 droga Re: Szukajmy rozwiązań pozytywnych IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.12.03, 10:29
      Może to dziwne (dla Ciebie), że ja , zwolenniczka Mariana Jurczyka proszę Cię o
      pozytywne myślenie. Wiem kogo nie chcesz u władzy. Napisz jednak kogo chcesz .
      Negacja wszystkich nie jest żadnym rozwiązaniem bez zaproponowania czegoś w to
      miejsce. Czekam na Twoją opinię. Kto ? Dyskusja w takim przypadku może być
      nawet ciekawa, ale na zasadzie negacji nic nie wnosi.
      • Gość: Juras Potrzeba nam nowego otwarcia. Nie chodzi tu o nową IP: *.zacheta.net 03.12.03, 11:39
        partie ale o NOWYCH LUDZI nieskazonych poprzednim systemem. MŁODZI DO POLITYKI - nieważne do jakiej partii. Wszystkie potrzebuja świerzej krwi (no moze poza samoobroną - na pchybel chłopskim karierowiczą). A moja niechec do Od Nowy i MJW wynika przedewszystkim z tego że pod płaszczykiem bezpartyjności i apolityczności UPRAWIAJĄ POLITYKĘ i daja ludziom nadzieje na OD Nowę - po staremu. Przypomne Lubińska i Jacyna to trzon Uni Wolności do 2001r. Kłamstwa nie cierpię DOWÓD pkw.gov.pl/katalog/artykul/16306.html
        • Gość: z Re: Potrzeba nam nowego otwarcia. Nie chodzi tu o IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.12.03, 22:31
          Ryszard Kalisz(ordynacka) skonstatował:"młodzi wypisują się z Sojuszu,ponieważ
          stare sitwy nie dopuszczają ich do władzy,odbijają się od sufitu"
        • Gość: pleple Aby wszyscy byli szczęśliwi,bogaci i piękni. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.03, 23:18
          > partie ale o NOWYCH LUDZI nieskazonych poprzednim systemem. MŁODZI DO
          >POLITYKI - nieważne do jakiej partii.
          To wyżej, to jedyne pozytywne myślenie w Twojej wypowiedzi. Szkoda tylko , że
          puste w treściach i dziecinne. MOże już lepiej buduj ten park rozrywki.
          Podam Ci alternatywne , nic nie znaczące , podobne do wyżej cytowanego
          Twojego :
          "...partie ale o Nowych ludzi nie skażonych poprzednim systemem. Uczciwi i
          Mądrzy do polityki.."
          Jak to absztyf napisał : A świstak siedzi i ..... Twoje pozytywne kredo
          przypomina pustotę pt : "Aby wszysscy ludzie byli szczęśliwi i żyło im sie
          dostaniej". Cóż za precyzyjny plan polityczny. Musisz pogadać z Jaskiernią. W
          tworzeniu nic nie znaczących zdań jesteście bardzo podobni.
    • Gość: ps Re: Czy Ordynacka może zmieść SLD? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.12.03, 11:45
      Włodzimierza Kotwasa na 2 kadencję do rady nadzorczej Polskiego Radia Szczecin
      rekomendował Czarzasty Włodzimierz.Razem są w Ordynackiej.
      • Gość: Juras PS drwisz czy o drogę pytasz? IP: *.zacheta.net 03.12.03, 11:50
        • Gość: ps Re: PS drwisz czy o drogę pytasz? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.12.03, 11:53
          Włodzimierz Czarzasty rekomendował Kotwasa do rn PRSZ.To prawda.Nie drwię.
          • Gość: Juras Re: PS drwisz czy o drogę pytasz? Czy ty zajmujesz IP: *.zacheta.net 03.12.03, 12:00
            się promocja Odrynarnej ORDYNACKIEJ W INTERNECIE? Na samo nazwisko Czarzasty będa mieli więcej negatywnego elektoratu niz samoobrona i sld razem wziete
            • Gość: pleple A dlaczego ma kpić pisząc o faktach ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.03, 23:10
              Nie w formie jesteś Juras ? Czarzasty zaproponował do Rady Nadzorczej.... itd
              Czarzasty zakładał w Szczecinie i w Polsce Ordynacką. To też fakt. Co tu jest
              nieprawdziwe? Nie rozumiem Twojego zdziwienia a tym bardziej pytań i
              wątpliwości w kwesti podanej słusznie i zgodnie z rzeczywistością przez PS
              • Gość: Juras Ale ta rozmowa o faktach to trochę tak jakby mówić IP: *.zacheta.net 03.12.03, 23:17
                o piątym plenum KC. Rozmowa o komunistach niezaleznie czy sa czerwoni czy rózowi czy w muszkach czy w gumofilcach TO woda na młyn SLD. SLD czy ORDYNARCKA ;-) co za róznica?
                • Gość: Juras OrdynaRcka nowa gęba tępych ryjów z SLD. Niby IP: *.zacheta.net 03.12.03, 23:20
                  lepszych bo z ZSMP lub ZSP
                  • black.night Re: OrdynaRcka nowa gęba tępych ryjów z SLD. Niby 04.12.03, 02:33
                    To nie są tępe ryje ! Tępe ryje to jest Samabrona i w części LPR.
                    Niebezpieczeństwo ze strony "Ordynackiej" polega właśnie na tym , że to nie są
                    tępe ryje ale rasowi, inteligentni, oczytani , dobrze ubrani, dobrze mówiący,
                    wykształceni - złodzieje. To podobnie jak Unia Wolności.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka