Dodaj do ulubionych

Piekny Darlowek...

IP: *.proxy.aol.com 09.10.01, 06:36
Ok. 30 lat temu , jezdzilam z rodzicami na wczasy do Darlowka. Pamietam
wspaniale wedzone ryby - ktore mozna bylo kupic "jeszcze cieple"...
Serdecznie pozdrawiam z za Oceanu .
Obserwuj wątek
    • Gość: pol Re: Piekny Darlowek... IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 12.10.01, 12:24
      przyjeżdzaj w połowie lipca,będzie się dużo działo,wielkie grillowanie,koncery
      etc.
      • Gość: Jazzy Re: Piekny Darlowek... IP: *.gazeta.pl 09.01.02, 19:36
        Byłem w lipcu 2001 - było wspaniale..
        • Gość: pol Re: Piekny Darlowek... IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 10:28
          hej Darłowianie, jak wyglada miasteczko zimą? promujcie swoją miejscowość
    • Gość: raugust Re: Piekny Darlowek... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 23.01.02, 23:53
      Toronto pozdrawia Darlowo
      Kiedys chodzilem tam do szkoly ZSRM i mialem dziewczyne stare lata

Robert A.
      • Gość: pol Re: Piekny Darlowek...a Wy nic IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 13:26
        Cisza i spokój, nic nie piszecie o Darłówki teraz , kiedy jest ku temu czas.
        Potem sezon i na pewno nikt już nic nie napisze . drodzy Darłowianie!@
    • Gość: Marcus Re: Piekny Darlowek... IP: *.sympatico.ca 24.04.02, 15:38
      Ja rowniez bylem w Darlowie okolo 30 lat temu pamietam
      zwodzony most i kanal.Cudowne miasteczko,chcialbym tam
      mieszkac!Pozdrowienia dla mieszkancow.
    • Gość: krystyna Re: Piekny Darlowek... IP: *.proxy.aol.com 03.05.02, 04:19
      Pozdrowienia z Oshkosh , Wisconsin
      • Gość: pol Re: Piekny Darlowek... IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 24.06.02, 15:34
        Wątek Piękny Darłowek był w części drukowany w sobotnim wydaniu Gazety!!!!
        • Gość: Tomek Re: Piekny Darlowek... IP: *.internet.radom.pl 10.08.02, 10:05
          Gość portalu: pol napisał(a):

> Wątek Piękny Darłowek był w części drukowany w sobotnim wydaniu Gazety!!!!

Pozdrowienia z Radomia, i powiem tak: Ja tu jeszcze k**** wrócę!
          • Gość: Robson Re: Piekny Darlowek... IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 16.11.02, 22:16
            Kiedyś jeżdziłem z rodzicami,w tym roku we wrześniu byłem pierwszy raz z
            synkiem i żoną.Znam w darłówku wspaniałych ludzi,palecałem,polecam i polecać
            będę wszystkim tą miejscowość,jako miejsce do spędzenia wielu wspaniałych
            chwil,np.urlopu :-)
            Robert K Łódż

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka