Gość: Aleks IP: *.proxy.aol.com 09.10.01, 06:36 Ok. 30 lat temu , jezdzilam z rodzicami na wczasy do Darlowka. Pamietam wspaniale wedzone ryby - ktore mozna bylo kupic "jeszcze cieple"... Serdecznie pozdrawiam z za Oceanu . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pol Re: Piekny Darlowek... IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 12.10.01, 12:24 przyjeżdzaj w połowie lipca,będzie się dużo działo,wielkie grillowanie,koncery etc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazzy Re: Piekny Darlowek... IP: *.gazeta.pl 09.01.02, 19:36 Byłem w lipcu 2001 - było wspaniale.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Re: Piekny Darlowek... IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 10:28 hej Darłowianie, jak wyglada miasteczko zimą? promujcie swoją miejscowość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raugust Re: Piekny Darlowek... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 23.01.02, 23:53 Toronto pozdrawia Darlowo Kiedys chodzilem tam do szkoly ZSRM i mialem dziewczyne stare lata Robert A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Re: Piekny Darlowek...a Wy nic IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 13:26 Cisza i spokój, nic nie piszecie o Darłówki teraz , kiedy jest ku temu czas. Potem sezon i na pewno nikt już nic nie napisze . drodzy Darłowianie!@ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcus Re: Piekny Darlowek... IP: *.sympatico.ca 24.04.02, 15:38 Ja rowniez bylem w Darlowie okolo 30 lat temu pamietam zwodzony most i kanal.Cudowne miasteczko,chcialbym tam mieszkac!Pozdrowienia dla mieszkancow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krystyna Re: Piekny Darlowek... IP: *.proxy.aol.com 03.05.02, 04:19 Pozdrowienia z Oshkosh , Wisconsin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Re: Piekny Darlowek... IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 24.06.02, 15:34 Wątek Piękny Darłowek był w części drukowany w sobotnim wydaniu Gazety!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Piekny Darlowek... IP: *.internet.radom.pl 10.08.02, 10:05 Gość portalu: pol napisał(a): > Wątek Piękny Darłowek był w części drukowany w sobotnim wydaniu Gazety!!!! Pozdrowienia z Radomia, i powiem tak: Ja tu jeszcze k**** wrócę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robson Re: Piekny Darlowek... IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 16.11.02, 22:16 Kiedyś jeżdziłem z rodzicami,w tym roku we wrześniu byłem pierwszy raz z synkiem i żoną.Znam w darłówku wspaniałych ludzi,palecałem,polecam i polecać będę wszystkim tą miejscowość,jako miejsce do spędzenia wielu wspaniałych chwil,np.urlopu :-) Robert K Łódż Odpowiedz Link Zgłoś