Dodaj do ulubionych

Zastopowali hipermarket - mówi Radzimir Prus-Gr...

IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 18.01.04, 20:22
PRUS NA PREZYDENTA ,ZGADZAM SIĘ Z PANEM JAK TORUŃSKICH URZĘDASÓW SIĘ NIE
POPĘDZI TO NIE ODKLEJĄ SWOICH TYŁKÓW OD KRZESEŁ I POWALĄ KAŻDĄ INWESTYCJĘ .
PAN ZALEWSKI TWIERDZI ŻE NIE MA PROBLEMU ZE ZNALEZIENIEM NASTĘPNEGO INWESTORA
NA PLAC PRZY APATORZE . PROSZĘ NIECH NA ŁAMACH GAZETY PODA TERMIN KIEDY
NASTĘPNY INWESTOR WEJDZIE NA PLAC BUDOWY.PANIE PREZYDEŃCIE ŁATWO SIĘ TAKIE
RZECZY OPOWIADA GDY JAK TO MÓWIŁ KARGUL KTOŚ JEST :WYSOKO ,NAJEDZONY I ZA NIC
NIE ODPOWIADA.PAN PAMIĘTA JAKI TERMIN PODAWAŁ PAN W PRZYPADKU WIADUKTU NA
KOSCIUSZKI-JA PAMIĘTAM .PANIE PREZYDENCIE HONOR, HONOR I JESZCE RAZ HONOR
POWINEN BYĆ DEWIZĄ URZĘDNIKA PAŃSTWOWEGO.
Obserwuj wątek
    • Gość: dushek Re: Zastopowali hipermarket - mówi Radzimir Prus- IP: *.man.torun.pl 27.01.04, 11:39
      Gdyby jeszcze te hipermarkety płaciły podatki...Ale ostatnio Centrum KingCross
      zmieniło nazwe żeby kolejne 5lat nie płacić :-)))
      • Gość: Mrozek A nie jest tak? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.04, 12:27
        Pierwszy hipermarket Geant został otwarty w 1996 r w Warszawie, wtedy już
        istniał King Cross. Od tego czasu minęło ponad 7 lat. King Cross był
        właścicielem powierzchni handlowej (galerii). Geant wynajmował od KC
        powierzchnię handlową na swoją działalność. Jak myślisz. kto miał większe
        obroty? Geant, czy King Cross?
        Która firma w myśl Twojej teorii powinna przejść metamorfozę?
        • Gość: b3ut Re: A nie jest tak? IP: *.torun.mm.pl 27.01.04, 23:32
          Nono, wystarczy zmienić nazwę i już raj na ziemi. Nie trzeba płacić podatków
          przez następną dekadę, można zwolnić 60% załogi bez wypłacania odpraw, a nawet
          można przez okres 3 lat zaglądać klientom w majtki czy nie wynoszą asortymentu...
          • Gość: Mrozek Nie zrozumialeś... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.04, 01:34
            "a nie jest tak?" odnosiło się do tego co napisałem poniżej. Nie czytaj tematów
            a również treść.
            • Gość: b3ut Re: Nie zrozumialeś... IP: *.torun.mm.pl 28.01.04, 01:54
              nie szalej, odpisywałem (co można z treści wnioskować) dushkowi...
              • Gość: Mrozek "drzewko" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.04, 09:57
                Proponuję zgodnie z logiczną "tradycją";-) podpinać post pod post, na który
                odpowiadasz. Wtedy jest czytelnie.
          • Gość: x Re: A nie jest tak? IP: *.torun.mm.pl 31.01.04, 18:31
            b3ut Podobno studiuje jakies zarzadzania, jak cos kolo 400 tysiecy ludzi w
            polsce. I tak jak te 400 tysiecy ludzi, nie potrafi zliczyc do dwoch. Naucz sie
            chlopie podstaw.
    • Gość: 07(Janek Błąd) Re: To nie ja, to oni ! IP: *.petrus.com.pl / 80.48.189.* 28.01.04, 18:36
      Grobelski powiedział:
      < Na sprzyjający klimat składają się nie tylko działania władz i urzędników,
      ale także jego mieszkańcy.

Panie Grobelski - przyjmując pański tok myślenia uważam, że jako mieszkaniec
      Torunia jest pan współodpowiedzialny za ten "niesprzyjający klimat".
      Natomiast jako radny jest pan współwinny za toruński marazm.
      To nie ja, to oni - stało się modne w Toruniu.
      Kolejny, który może podać rękę Zaleskiemu.
      • Gość: rpg Re: To nie ja, to oni ! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 04.02.04, 00:30
        Cytat jest niedokladny,lekko zmanipulowany.Jesli chce Pan pogadac to prosze
        rpg@dgg.com.pl
      • Gość: rg p.panc. Re: Połechtałeś Go Pan, a ja Go z RG rury ustrzelę IP: 80.53.175.* 04.02.04, 00:58
    • Gość: rg p.panc. Re:A o kogo chodzi? IP: 80.53.175.* 04.02.04, 00:55
    • Gość: rg p.panc. Re: No i co,poszliście na stronę? IP: 80.53.175.* 04.02.04, 01:26
      07 ma dużo racji,a my się znamy z widz.,chodziłeś chyba do ILO?,ale jestes
      młodszy.
    • Gość: 07(Janek Błąd) Re: Panu Radzimirowi odpowiedź... IP: *.petrus.com.pl / 80.51.200.* 04.02.04, 11:00
      Raz tylko złamałem zasadę i wdałem się w bijatykę na Forum, ale tylko dlatego,
      aby dowiedzieć się z kim mam do czynienia. Wystarczyły trzy ciosy (posty)na
      żołądek żeby sprawdzić co facet jadł na śniadanie, po dwóch następnych znałem
      jego nazwisko. Było mi głupio, bo przeciwnik okazał się sąsiadem. Teraz
      przechodzimy obok siebie, mówimy sobie cześć!, nie jest to jednak już takie
      same cześć! jak było.
      Ale do rzeczy.
      Pan Radzimir jest dobrym i inteligentnym zawodnikiem, myślę nawet, że ma lepszy
      prawy prosty niż wszystkie lewe sierpowe całej rady miejskiej razem wzięte.
      I właśnie dlatego powinien walczyć w ekstra klasie, a nie tracić czas z
      nieznanym na arenach bokserem.
      Pozdrowienia panie Radzimirze. Może kiedyś się spotkamy w tej samej drużynie.
      • Gość: Zasymilowany Re: I bądz tu mądry,ten sam nick,a dwie IP: 80.53.175.* 04.02.04, 22:18
        skrajnie różne wypowiedzi.Widać ,ze dyskusja z Prus III była owocna.
        • Gość: 07(Janek Błąd) Re: Zasymilowanemu ... IP: *.petrus.com.pl / 80.51.200.* 04.02.04, 23:03
          Nie było żadnej rozmowy, trzeba jednak czasami wyluzować. Trochę rozsądku w
          dyskusji nikomu nie zaszkodzi.
          Grobelskiego traktuje mimo wszystko inaczej niż pozostałych. Osiągnął sukces
          tworząc DGG. Jeżeli nie będzie ważył słów - dostanie znowu popalić, bowiem jako
          radny - podlega ocenie mieszkańców.
          • Gość: zdb Re: rpg + 07 = ? IP: *.wlan.pl 05.02.04, 19:32
            Myślałem, że dadzą se po ryju.
            • Gość: xxxxl Re: rpg + 07 = ? IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 05.02.04, 23:11
              Sam se daj po ryju
    • Gość: Piotr Stolarczyk Re: Zastopowali hipermarket - mówi Radzimir Prus- IP: *.torun.dialup.inetia.pl 21.02.04, 12:58
      1. To rzeczywiście sukces mieszkańców Torunia, że przeszkodzono w budowie
      kolejnego supermarketu. Bo nie tylko "szanowani obywatele przedsiębiorcy"
      (przez duże P) płacą podatki, lecz także drobni kupcy, których rodzinom
      supermarkety podcinają podstawy bytu.
      2. Co to znaczy,że urzędnicy miejscy "nie szanują" przdsiębiorców? Jakieś
      przykłady...?
      Jeśli tak jest, jeśli nie ma "klimatu" dla inwestowania przez rodzimy kapitał,
      chcący tworzyć w Toruniu miejsca pracy, to oczywistym jest, że zmianę stosunku
      urzędników do biznesu może wymusić tylko ich (urzędników) przełożony - p.
      Prezydent Miasta.
      A kto wymusi "wymuszanie" na Prezydencie, jak nie np. Radny, dziękim któemu
      Prezydent... jest Prezydentem? ;)
      Pozdrowienia Radku :)
      • Gość: Wiesiek Re: Zastopowali hipermarket - mówi Radzimir Prus- IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 21.02.04, 20:21

Wszystko OK. Myślę ,że Grobelskiemu chodziło właśnie o to ,że o zablokowanie
        marketu walczyli ludzie i ludzie nie mogą teraz biadolić nad tym ,że inwestor
        się wycofał. Skoro tak to fakt ten jest sukcesem mieszkańców i nie może być
        porażką.W
        • Gość: Achwajwajbumcykcyk Re: Zastopowali hipermarket - mówi Radzimir Prus- IP: 80.53.175.* 21.02.04, 21:00
          Od lat obserwuję karierę tego gościa i paru innych choćby Dowgiałło,to ta sama
          para skrzypiec.
          • Gość: Zdzich Re: Zastopowali hipermarket - mówi Radzimir Prus- IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 21.02.04, 22:08
            Od lat obserwuję karierę tego gościa i paru innych choćby Dowgiałło
            Obawiam się ,że musisz się udać do okulisty celem badania kontrolnego. Z
    • Gość: oszolom.z.r.maryja Re: Zastopowali hipermarket - mówi Radzimir Prus- IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 21.02.04, 14:16
      inicjatywa Stop hipermarketom cieszy się pełnym paparciem radia Maryja, mamy w
      tej organizacji swoich ludzi, bardzo cieszy mnie że osiągnęli sukces jakim jest
      niewątpliwie zastopowanie inwazji supermarketów na Toruń. Dzięki temu zostaną
      uratowane miejsca pracy w drobnym handlu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka