tankiannn 17.12.09, 10:18 Po co to komu?? Niech pieniądze wydane na tą sesje na stypendia dla biednych studentów przeznaczą!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
seven Re: Studentki jak modelki - gorąca sesja na UMK 17.12.09, 13:29 biedni studenci, niech sie wezma do pracy, jak im zle, bo studiowanie nie przeszkadza zarabianiu na siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
synal5 Re: Studentki jak modelki - do SEVEN! 17.12.09, 16:13 seven napisał: biedni studenci, niech sie wezma do pracy, jak im zle, bo studiowanie nieprzeszkadza zarabianiu na siebie. Faktycznie, Tobie najprawdopodobniej "nie przeszkadzało", bo jak widać, jesteś niedouczony: czasowniki z partykułą "nie" piszemy osobno. PS. Może czas się w końcu poduczyć, a nie tylko zarabiac kasę ;). Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
kogo-witam-kogo-goszcze Re: Studentki jak modelki - gorąca sesja na UMK 17.12.09, 14:46 Jedna, nomen omen, sesja zdjęciowa pięciu studentek - toż to musiało kosztować fortunę! Można by przyznać jakieś setki stypendiów po tysiącpićset złotych! Na dodatek zdjęcia robione były z lampą, cóż za marnotrastwo energii! Nie mówiąc o tym, że studentki mogły mieć w tym czasie jakiś interesujący wykład w tym czasie i zostały pozbawione możliwości samodoskonalenia się poprzez słuchanie odczytu własnej książki! Odpowiedz Link Zgłoś
torunczyk2 Re: Studentki jak modelki - gorąca sesja na UMK 17.12.09, 14:50 To niech się uczą i stypendium naukowe mają. Odpowiedz Link Zgłoś
parazyd Re: Studentki jak modelki - gorąca sesja na UMK 17.12.09, 14:55 I takie laski marnują się w zakurzonych biblitekach? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
torunczyk2 Re: Studentki jak modelki - gorąca sesja na UMK 17.12.09, 15:18 Kujonom też się coś od życia należy;) Odpowiedz Link Zgłoś
bezportek Uprasza sie o wszczecie procesu czytania 17.12.09, 14:54 Na poczatek, szanowmi przedpiszcy, poszukajcie poczatku. Nie jest to trudne, znajdziecie go pod tytulem artykulu, z lewej strony. Natenczas przystawcie palec wskazujacy do duzej litery zapoczatkowujacej rzeczony poczatek, przesylabizujcie rzeczona litere, przesuncie palec w prawo etc. etc. Za jakim drugim, trzecim nawrotem, powinno wam sie udac zapoznac z trescia, a przy odrobinie wysilku umyslowego doznacie olsnienia i poznacie cel akcji. Dzieki temu, moze unikniecie osmieszania sie wypisywaniem glupot bez sensu ani zwiazku. Do zajec w podgrupach, odmaszerowac! Odpowiedz Link Zgłoś
juliu Re: Uprasza sie o wszczecie procesu czytania 17.12.09, 17:58 Autor artykułu sam nakręcił atmosferę: "Magda na stole, Małgosia na podłodze, Ania w krótkiej mini" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
headless-horseman Studentki jak modelki - gorąca sesja na UMK 17.12.09, 15:00 Ciekawy pomysł, ładne dziewczny, szlachetny cel przedsięwzięcia. Co tu dużo gadać fajna akcja i tyle. Zapraszam do obejrzenia gorących zdjęć na www.pleneri.com Odpowiedz Link Zgłoś
gollum.z.kremla Re: Ciekawy pomysł, ładne dziewczny,szlachetny cel 17.12.09, 15:04 Dla kretyna to za proste ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bartosz.no Studentki jak modelki - gorąca sesja na UMK 17.12.09, 15:06 Pomysl swietny, studentki slodkie...tylko fotograf jakis "za 3 grosze". Odpowiedz Link Zgłoś
ufujestem oj studentki 17.12.09, 15:11 Ciałem i umysłem mogą wszystko nawet lód z ser i pieniądze z portfela wytopić :) Odpowiedz Link Zgłoś
laroslaw Studentki jak modelki - gorąca sesja na UMK 17.12.09, 15:42 na allegro prosze ten kalendarz Odpowiedz Link Zgłoś
trans.sib Studentki jak modelki - gorąca sesja na UMK 17.12.09, 15:45 Te z europeistyk, marketingów uczą się do właściwych zawodów zarabiania ciałem? Odpowiedz Link Zgłoś
neoart Studentki jak modelki - gorąca sesja na UMK 17.12.09, 15:53 witam. czytając niektóre komentarze trudno się nie zgodzić z problemem wtórnego analfabetyzmu..... to przykre Odpowiedz Link Zgłoś
jaro7474 Studentki jak modelki - gorąca sesja na UMK 17.12.09, 15:55 dziewczyny ładne, cel szlachetny ale wykonanie nie najlepsze. Można było chociaż dać im różne ubranka, a tak to dwie "zfotografowały" się w tej samej bluzce. Odpowiedz Link Zgłoś
ben-oni Studentki jak modelki - gorąca sesja na UMK 17.12.09, 16:15 Teologia rulez!! Odpowiedz Link Zgłoś
k.janik Studentki jak modelki - gorąca sesja na UMK 17.12.09, 16:21 bardzo dobrze.Lubię pogadać z inteligentnymi i wykształconymi dziewczynami w agencjach towarzyskich.Całkiem dobre są po studiach w swoich zawodach... Odpowiedz Link Zgłoś
pl2512 [...] 17.12.09, 16:26 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pregierz Studentki jak modelki - gorąca sesja na UMK 17.12.09, 16:39 Oj z Małgosią to bym pozarządzał w jakichś przyjemnych okolicznościach przyrody a z Ania moge zarchiwizować to i owo. Odpowiedz Link Zgłoś
treblig Studentki jak modelki - gorąca sesja na UMK 17.12.09, 17:16 Fajny pomysł, ładne i naturalne "dziewczyny z sąsiedztwa" (czy może raczej powinienem w tym przypadku napisać: "z roku") na "uczelnianym" tle. Naprawdę dobry pomysł. No i czekam na następne takie kalendarze z innych uczelni, może pomysł chwyci? Odpowiedz Link Zgłoś
makakson Gdzie informatyka!? 17.12.09, 17:49 Gdzie są studentki informatyki? Precz z dyskryminacją! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
frych47 Re: Gdzie informatyka!? 17.12.09, 18:04 makakson napisał: > Gdzie są studentki informatyki? Precz z dyskryminacją! ;))) W największym mieście regionu grodzie Kazimierza Wielkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
lawirant Studentki jak modelki - gorąca sesja na UMK 17.12.09, 18:02 nilka z nich by bzyknął, ale dlaczego dwie są w tych samych bluzkach? akcja sutek Odpowiedz Link Zgłoś
hobbes1980 Studentki jak modelki - gorąca sesja na UMK 17.12.09, 18:54 Fajna akcja, tylko pogratulowac dziewczynom urody i odwagi. A frustraci którzy nie potrafia czytac ze zrozumieniem i sypia watpliwej jakości 'dowcipami' które obrazaja uczestniczki sesji lepiej niech sie udadza na randke ze swoja prawą dłonią a nie dzielą się swoimi żałosnymi 'przemyśleniami'. Odpowiedz Link Zgłoś
uszaty25 Studentki jak modelki - gorąca sesja na UMK 17.12.09, 19:04 Moim skromnym zdaniem najfajniejsza jest teologia. Odpowiedz Link Zgłoś
jarsem Studentki jak modelki - gorąca sesja na UMK 18.12.09, 11:08 Panna z teologii jest najfajniejsza. Podyskutowaloby sie o peneumenologii czy wyzszosci jednych swiat nad drugimi. Wszystkie dziewczyny sa bardzo piekne. No i efekt popsul fotograf walacy im w twarze lampa, poprzeswietlane to jakies. Mam nadzieje, ze to sa po prostu jedne z gorszych fotek, a te idealne beda wykorzystane w kalendarzu. Taki kalendarz kupie, powiesze i bede sie cieszyl, ze w ten sposob mam fajne dziewczyny na scianie, a i jakis zbozny cel wsparlem. Odpowiedz Link Zgłoś
www.mariuszsarzynski.pl Re: Studentki jak modelki - gorąca sesja na UMK 18.12.09, 13:55 Przed wyrażeniem opinii o jakości fotografii, uprzejmie proponuję obejrzeć je w oryginale, na dobrze skalibrowanym monitorze, np. na tej stronie photohibition.blogspot.com/ To co pokazuje gazeta wyborcza to sfotografowany kalendarz - a więc zdjęcia, które najpierw zostały przemielone przez drukarnię (która lekko wybledziła kolory), a potem przez reportera z GW, który sfotografował (prawdopodobnie komórką) kartki z kalendarza zamiast zdobyć się na wysiłek i skontaktować się autorem w celu uzyskania jpgów do artykułu. Odpowiedz Link Zgłoś
jarsem Re: Studentki jak modelki - gorąca sesja na UMK 18.12.09, 17:11 Zwracam honor. Fotki swietne. A panstwo redaktorostwo sie powinno wstydzic. A Twojego bloga pozwolilem sobie dodac do zakledek z ulubionymi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
goral27 Studentki jak modelki - gorąca sesja na UMK 18.12.09, 14:34 Jak ktos wyglada tak jak Anna Krupa to po cholere studiuje? Odpowiedz Link Zgłoś
vip238 Re: Studentki jak modelki - gorąca sesja na UMK 18.12.09, 18:58 studiuje po to, żeby coś wiedzieć ;) poza tym odpowiedziałabym na co bardziej żałosne posty z tego forum ale nie zrobię tego :D 'nie polemizuj z idiotą. najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem '. po drugie szkoda mi czasu. poza tym odwalcie się od fotografa, to jest profesjonalista. przeglądałam te zdjęcia na własnym monitorze i wiem co mówię. Wy siedzicie wygodnie (lub też nie xD ) przed komputerem, patrzycie na te zdjęcia i tylko krytykujecie. no ruszcie się cwaniaki i stwórzcie coś podobnego. nie wyszło? oj, jak mi przykro ! może troszkę więcej szacunku dla artystów? p.s. wiem, że moja siostra to urodzona modelka :) Odpowiedz Link Zgłoś
robot_humano Re: Studentki jak modelki - gorąca sesja na UMK 18.12.09, 23:22 vip238 napisała: > studiuje po to, żeby coś wiedzieć ;) > poza tym odpowiedziałabym na co bardziej żałosne posty z tego forum ale nie zro > bię tego :D 'nie polemizuj z idiotą. najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, > a potem pokona doświadczeniem '. po drugie szkoda mi czasu. > poza tym odwalcie się od fotografa, to jest profesjonalista. przeglądałam te zd > jęcia na własnym monitorze i wiem co mówię. Wy siedzicie wygodnie (lub też nie > xD ) przed komputerem, patrzycie na te zdjęcia i tylko krytykujecie. no ruszcie > się cwaniaki i stwórzcie coś podobnego. nie wyszło? oj, jak mi przykro ! może > troszkę więcej szacunku dla artystów? > p.s. wiem, że moja siostra to urodzona modelka :) Przykro mi to pisać ale sądząc po wpisie to studiujesz fryzjerstwo w ZDZcie... Odpowiedz Link Zgłoś
vip238 Re: Studentki jak modelki - gorąca sesja na UMK 19.12.09, 17:10 Przykro mi to pisać ale sądząc po TWOIM wpisie widać że robisz z siebie idiotę, bo po pierwsze z tego co wiem studiować fryzjerstwa się nie da, po drugie ja nigdzie nie studiuję xD Odpowiedz Link Zgłoś
robot_humano Re: Studentki jak modelki - gorąca sesja na UMK 19.12.09, 18:19 vip238 napisała: > Przykro mi to pisać ale sądząc po TWOIM wpisie widać że robisz z siebie idiotę, > bo po pierwsze z tego co wiem studiować fryzjerstwa się nie da, po drugie ja n > igdzie nie studiuję xD myślałęm że "studiuje po to, żeby coś wiedzieć ;)" to o tobie. Kurczę to znaczy że skończysz to fryzjerstwo i nawet licencjata ci nie dadzą? Odpowiedz Link Zgłoś