tryg.sk11 21.12.09, 12:10 Uffff... Odetchnąłem, bo myślałem że to głupi żart grupy Samotata, która zdjęła napis Kosmos. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
menthea kosmos.. 21.12.09, 18:19 napis kosmos jest wlasnoscia Stowarzysznie Bydgoskie Przedmiescie i z cala pewnoscia nikt nie zdjal go bez pozwolenia. Samotata ma w gronie artystow, nie zlodziei... Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Złodzieje oświęcimskiego napisu z Lipna i Cze 21.12.09, 19:40 10 lat i to w obozie pracy, choć w części podobnym do tego, w którym dokonali aktu wandalizmu. Może czas na wbicie do głów pustych, że są rzeczy, że są świętości, że są osoby których niszczyć nie wolno. Odpowiedz Link Zgłoś
tomaszesbos Złodzieje oświęcimskiego napisu z Lipna i Czern... 21.12.09, 22:47 Takie cos to tylko ludzie z Lipna mogli zrobić ! To normalnie wstyd i hańba dla naszego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
tryg.sk11 Re: Złodzieje oświęcimskiego napisu z Lipna i Cze 21.12.09, 23:04 Powstańcie wojownicy. Powstańcie wojownicy. Odpowiedz Link Zgłoś
thorn1492 Złodzieje oświęcimskiego napisu z Lipna i Czern... 22.12.09, 08:04 Odnoszę wrażenie ,że ludzie z Lipna to jakiś ewenement w naszym regionie,to kolebka przestępczości,co jakiś czas słychać o zatrzymaniu mieszkańca Lipna bo...handlował prochami,kradł samochody,przemyt... Tak się zastanawiam co z tymi ludźmi jest nie tak? Odpowiedz Link Zgłoś
tryg.sk11 Re: Złodzieje oświęcimskiego napisu z Lipna i Cze 22.12.09, 11:22 Słabo w tym Lipnie. Odpowiedz Link Zgłoś
24bitblaster Złodzieje oświęcimskiego napisu z Lipna i Czern... 22.12.09, 12:22 No wlasnie... co zlego dzieje sie w Lipnie...? Ja mysle, ze to jest przypadlosc wiekszosci malych miasteczek, gdzie nie ma pracy, mlodzi nie maja sensownego sposobu na spedzenie czasu, z policja miejscowa wszysce sie znaja, bo ten krewny a ten wujek... itd. okreslibym to Patologia Malomisateczkowa... za malo pieniedzy i rozumu by zyc godnie jak czlowiek... a za duzo by zejsc z tego swiata. A inny fakt to taki, ze o Lipnie sie slyszy z okazji roznych zlodziejskich i bandyckich spraw coraz wiecej... moze czas na wymiane komendanta miejscowego posterunku i calej zalogi... A co Wy myslicie...? Odpowiedz Link Zgłoś
zgr-edo czasem antysemita Rydzyk nie był zleceniodawcą ? 30.12.09, 18:33 po tym pajacu wszystkiego można się spodziewać Odpowiedz Link Zgłoś