Gość: vic IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 14:22 Macie jakies sprawdzone sposoby na poprawienie sobie nastroju w taki dzien jak dzis? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: SDB Re: Smutny dzien IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 15:01 Patrz w okno i pilnuj kiedy wychhodzi slonko. Jak wychodzi to stawaj przy oknie i patrz i sie smiej. Przy odrobinie szczescia zauwazysz tecze :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: Smutny dzien IP: 217.97.134.* 12.02.02, 15:34 Gość portalu: vic napisał(a): > Macie jakies sprawdzone sposoby na poprawienie sobie nastroju w taki dzien jak > dzis? Oj, Vicuś nie smuć się :)))) Piękny dzionek nam dzisiaj się zrobił (przynajmniej w ujęciu meteo), a i listonosz coś miłego pewnie przyniesie ;) tak na poczekaniu mogę zaproponować dwie ciut absurdalne rozrywki: jak masz kartę dźwiękową (i tylko wtedy!), to wejdź sobie pod adres: www.horrorshow.hg.pl/whazzzup_saver.html GUUpie, że aż mi wstyd, ze się z tego śmiałem, ale nic to! No i może taki drobny hardkorek na deser (tu też sięw stydzę, że mnie śmieszy, ale już nie tak mocno): Młoda zakonnica podchodzi do konfesjonału. - Ojcze, zgrzeszyłam tym, że pod habit nie założyłam dzisiaj majtek... - wyznaje. - To nie jest wielki grzech córko - uspokaja ją spowiednik. - Za pokutę masz zmówić dwa razy litanię do wszystkich świętych, a w drodze do ołtarza zrobisz gwiazdę i trzy koziołki... No, to co - usmiechniesz się troszkę... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
robert_wl Re: Smutny dzien 12.02.02, 16:20 A ja mam dzisiaj bardzo szczęśliwy dzień, o czym jednak rozpisywać się nie będę:) Jeżeli jesteś dziś lekko zdołowana to może umów się ze znajomymi na jakieś wieczorne spotkanie w ulubionym lokalu. To powinno poprawić Ci humor. Wiechu, co prawda stronkę podawałeś Vicusi, ale ja też ośmieliłeś się tam zajrzeć. Ujmę to jednym słowem: zajeb..te! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vic Re: Smutny dzien IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 16:36 Gość portalu: Wiech napisał(a): > Gość portalu: vic napisał(a): > > > Macie jakies sprawdzone sposoby na poprawienie sobie nastroju w taki dzien > jak > > dzis? > > Oj, Vicuś nie smuć się :)))) > Piękny dzionek nam dzisiaj się zrobił (przynajmniej w ujęciu meteo), a i > listonosz coś miłego pewnie przyniesie ;) > > tak na poczekaniu mogę zaproponować dwie ciut absurdalne rozrywki: > > jak masz kartę dźwiękową (i tylko wtedy!), to wejdź sobie pod adres: > > www.horrorshow.hg.pl/whazzzup_saver.html > > GUUpie, że aż mi wstyd, ze się z tego śmiałem, ale nic to! > > No i może taki drobny hardkorek na deser (tu też sięw stydzę, że mnie śmieszy, > ale już nie tak mocno): > > Młoda zakonnica podchodzi do konfesjonału. > - Ojcze, zgrzeszyłam tym, że pod habit nie założyłam dzisiaj majtek... - > wyznaje. > - To nie jest wielki grzech córko - uspokaja ją spowiednik. - Za pokutę masz > zmówić dwa razy litanię do wszystkich świętych, a w drodze do ołtarza > zrobisz gwiazdę i trzy koziołki... > > > > No, to co - usmiechniesz się troszkę... :)))) > > Tak to wlasnie z ksiezmi bywa (odnosnie podatkow:))))). Super, dzieki:). Odpowiedz Link Zgłoś