konwalia30 25.03.10, 21:41 W weekend wybieram się do Waszego miasta i gdzie można zjeść w przystępnych cenach? Oprócz Manekina bo go mam u siebie w Tójmieście. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
muvon200 Re: gdzie smacznie zjeść 25.03.10, 22:43 I znowu krypto rekalama. Za chwilę zjawi się dobry wujek i powie, zę tam i tam poleca po tyle i tyle. Dajcie już spokój z tym szajsem Odpowiedz Link Zgłoś
muvon200 Gdzie kupić kalesony w kaczorki? 25.03.10, 22:44 No gdzie bo się wybieram niedługo do Was i chciałbym je kupić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
konwalia30 Re: Gdzie kupić kalesony w kaczorki? 26.03.10, 08:04 nie kumam o co chodzi, nie znam miasta i proszę o podpowiedz bo wymieram się jutro ...chyba jakiś problem masz Odpowiedz Link Zgłoś
nika_j Re: Gdzie kupić kalesony w kaczorki? 26.03.10, 08:14 Nie zwracaj uwagi na tego pana, on jest z Bydgoszczy. Podobne wątki były na forum, przejrzyj np. ten: forum.gazeta.pl/forum/w,71,3076833,3076833,Gdzie_w_Toruniu_mozna_dobrze_zjesc_.html Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze.torunczyk Re: Gdzie kupić kalesony w kaczorki? 26.03.10, 08:25 Przpraszam za kolegę. Toruń to piękne miasto pełne naprawdę życzliwych i uśmiechniętych ludzi. Ciesze się że postanowiłaś do nas zawitać. Ja Tobie osobiście konwalio chciałbym polecić knajpkę orientalną na ulicy Strumykowej. Nosi nazwę lotos. Tu masz stronę : www.lotos-torun.pl Żarcie wyborne za przystępną cenę. Myśle że jak się znajdziesz na starówce to nie będziesz miała problemu z wyborem miejsca gdzie spożyjesz posiłek. Jest tu kilka niezłych knajp. Wszystko zależy od zasobności kieszeni :) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
muvon200 Re: Gdzie kupić kalesony w kaczorki? 26.03.10, 10:34 właścicielom Lotosu gratuluję ściemy. Nigdy nie pisałem, że Toruń jest brzydki i nieprzyjazny dla gości. Za to zawsze na obu forach piętnuję krypciochę. Dobry wujku. Kto wierzy w taki kit? Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze.torunczyk Re: Gdzie kupić kalesony w kaczorki? 26.03.10, 12:13 Dziewczyna chce wiedzieć gdzie może dobrze zjeść. Z lotosem mam tyle wspólnego że czasem tam jadam. A jak jadam to mogę polecić. I tyle. Nie szukaj drugiego dna. Gdybym polecił jej Mcsyfa to byłbym Ronaldem Mcdonaldem? Odpowiedz Link Zgłoś
pocket.size Re: gdzie smacznie zjeść 26.03.10, 15:04 Proponuję Tartufo (ul. Małe Garbary). Knajpka z włoskim jedzeniem - zupa, pizza, makaron. Płacisz 15zł i jesz ile chcesz. Zbyt dużego wyboru nie ma, ale jedzenie przepyszne. Miłego weekendu w Toruniu:) Odpowiedz Link Zgłoś
jaz0n muvon i jego obsesja... 26.03.10, 22:09 Polecam lokal Piata Klepka na Podmurnej. Maja bardzo dobre pierogi i zupy (i nie tylko)- ceny znośne. Oczywiscie bardzo zalezy mi żebys tam poszła bo własciciele mi płacą za kryptoreklame;) Muvon wymysl cos nowego bo te gacie w kaczorki nigdy nie były zabawne a teraz sa dodatkowo nudne. Odpowiedz Link Zgłoś
marinellla Re: muvon i jego obsesja... 28.03.10, 21:44 Zdecydowanie Piąta Klepka, brylant na podniebieniu Torunia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marinellla Re: muvon i jego obsesja... 28.03.10, 21:45 Ach i nie idźcie do Manekina, popsuł się ostatnio, jakieś takie tandetne te nadzienia. Tania szynka... jak oliwki w składzie to trzy na naleśnik... .itd Odpowiedz Link Zgłoś
marcin.grzegorz Manekin 29.03.10, 23:11 ... uwielbiam tam jesc... choc moim zdaniem faktycznie sie pogorszylo. W salatce greckiej jest mniej sera niz kiedys, a w salatce z lososiem - polowa tego lososia co kiedys. Szkoda. Moze bedzie trzeba poszukac czegos innego. Odpowiedz Link Zgłoś
konwalia30 Re: Manekin 30.03.10, 22:34 wróciłam z pięknego Torunia:) klimatyczne miasteczko, jadłam w Manekinie z racji braku czasu w sobotę a w niedziele byłam w pierogarni:) ale nie pamietam ulicy też fajne miejsce i pierogi całkiem całkiem:) dziękuję za podpowiedzi:) Odpowiedz Link Zgłoś