Gość: pos IP: *.szpital-bielany.torun.pl 10.08.01, 14:05 Mam problem wybrac Szp Bielany Matopat czy Batorego-oddz.chirurgii Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: live Re: szpital Bielany IP: 198.138.227.* 16.08.01, 21:42 zabrano mnie kiedys w nocy pogotowiem do szpitala, mialem straszne bule brzucha, zbadal mnie lekarz i stwierdzil ze sledziona z przepicia na nic moje wytlumaczenia ze nie pije, lekarz ze wszyscy pija. Wiec rozcieli mnie na sledzione wycieli ostre zapalenie wyrostka, operacje przezylem,papralo mi sie po niej 2 tygodnie bo nie dalem lapowki i zszyli mnie nierozpuszczalna zylka na szczupaka, wiec potem w przychodni uniwersyteckiej usuwali mi te szwy na rzywca, miesnie zlozyli krzywo , mam spara szrame. Wiec nie polecam bez lapowki, nie wiem jak jest na Batorego. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: szpital Bielany 16.08.01, 23:27 Tylko nie möw o pogotowiu,bo mi sie zle kojarzy.Czy,aby byli trzezwi ? radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack Re: szpital Bielany !!! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 17.08.01, 02:41 Sądzisz, iż takie miałeś "BULE" i szwy wyciągano Ci na "RZYWCA" tylko z powodu braku łapówki???? Chylę czoła przed Twoimi cierpieniami (różnej natury) lecz wybacz - wypowiedz jest chyba zbyt tendencyjna by była w pełni realna (np. wyciąganie szwów w znieczulenie m-cowym???). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack Re: szpital Bielany IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 17.08.01, 02:42 Zależy co Cię tam czeka. Odpowiedz Link Zgłoś