Dodaj do ulubionych

Andrzej Kaniecki - SENATOREM ?

25.03.01, 21:57
Pozdrawiam serdecznie.

Istnieje szansa,aby bez pomocy partii politycznej-DSPOLECZENSTWO wystawilo
swego KANDYDATA w WYBORACH do SENATU.Potrzebne jest do tego 3000 podpisöw
poparcia.Postanowilem zaproponowac swojä osobe.

Pragne reprezentowc zwyklych przecietnych obywateli-jestem NIEZRZESZONY w zadnej
partii politycznej.

pozdrawiam serdecznie oraz prosze o ZAUFANIE i POARCIE.

Potrzebuje 3000 podpisöw.Prosze przesylac na adres nadawcy .

Andrzej Kaniecki
Obserwuj wątek
    • Gość: Sowiet Re: Andrzej Kaniecki - SENATOREM ? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 26.03.01, 19:09

To juz nie poslem ?
      Niech Pan "Dziadkiem Mrozem" zostanie.
      S.
      • radca Re: Andrzej Kaniecki - SENATOREM ? 26.03.01, 21:15
        Gość portalu: Sowiet napisał(a):

&#62
        &#62 To juz nie poslem ?
        &#62 Niech Pan "Dziadkiem Mrozem" zostanie.
        &#62 S

Pozdrawiam panie Sowiet.

Nie dziwie sie,ze sie Pan zdziwil.Na pana miejscu zadal bym röwniez to pytanie.
        Odpowiem dlaczego -SENATOREM ?
        Otöz,aby zostac Poslem nalezalo by byc zgloszonym przez pewnä partie politycznä.
        Sam Pan rozumie ,w obecnej sytuacji politycznej-male sä szanse na to.Tworzä sie
        rözne odlamy partyjne,powstajä nowe.Jest to w wiekszosci walka o stolki.Tak mozna
        smialo powiedziec.Nie ma szansy-chyba,ze .....
        Otöz SENATOREM mozna by zostac WYBRANYM z woli SPOLECZENSTWA.To spoleczenstwo
        moglo by zglosic swego KANDYDATA NIEZALEZNEGO -ktöry bylby zobowiäzany wlasnie
        SPOLECZENSTWU-nie partii.Partie sä zmienne-tak jak to widac w obecnej chwili.
        Tutaj mozna by miec SZANSE POZOSTANIA SOBÄ-wraz z PROBLEMAMI SPOLECZENSTWA.

Podoba mi sie röwniez haslo,ktöre dzisiaj uslyszalem :

"PRAWO I SPRAWIEDLIWOSC " - w tym kierunku zbyt dobrze doswiadczylem to na
        sobie.

pozdrawiam Pana i zapraszam do dalszych dyskusji

Andrzej Kaniecki

• Gość: bodo Re: Andrzej Kaniecki - SENATOREM ? IP: *.pool.mediaWays.net 04.04.01, 14:21
          o ile mi wiadomo, Torun ma juz reprezentanta w Senacie i poniewaz jest bogobojny
          to i pewnie dalej nim zostanie.Chyba,ze zostanie ambasadorem w Watykanie!
          • radca Re: Andrzej Kaniecki - SENATOREM ? 04.04.01, 22:01
            Gość portalu: bodo napisał(a):

&#62 o ile mi wiadomo, Torun ma juz reprezentanta w Senacie i poniewaz jest bogobojn
            &#62 y
            &#62 to i pewnie dalej nim zostanie.Chyba,ze zostanie ambasadorem w Watykanie!

Moze ja moglbym reprezentowac TORUN.Nie wiem,czy wygralbym z Tym Panem,lecz mozna
            sprobowac.

Pozdrawiam serdecznie

Andrzej Kaniecki

• Gość: bodo Re: Andrzej Kaniecki - SENATOREM ? IP: *.pool.mediaWays.net 05.04.01, 09:44
              niech Pan nie pali glupa!To jest kobieta i to bardzo znana.Niestety ,nie z tego ,ze cos
              zrobila dla ludzi.
              Poslem i senatorem nie zostaje sie zeby robic cos dla ludzi,tylko dla siebie.Gdyby tak
              nie bylo to mielibysmy ojczyzne miodem i mlekiem plynaca.
              pozdrawiam i zycze sukcesu
              • radca Re: Andrzej Kaniecki - SENATOREM ? 05.04.01, 20:29
                Wiem kogo ma Pan na mysli.Nie mam szans.

Pozdrawiam serdecznie

radca
                Andrzej Kaniecki

PS; dziekuje serdecznie za wsparcie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka