Gość: Olo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.04, 20:33 Brawo Bodzio !!! Stary UWol rodem z SZSP robi w Toruniu Platformę ,a przedstawiciel betonu z PZPR "nową" lewicę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Max Re: Otwarte spotkanie z posłem Lewandowskim IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 23.03.04, 22:43 Pan Poseł Lewandowski to prawdziwy patriota, tak potrafi zachować sie prawdziwy Polak, który nie czeka kiedy okręt wpłynie na mieliznę tylko wcześniej bierze ster w ręke i wten sposób pomaga narodowi. Dobrze , że mamy takiego Toruniaka co nam chlube na kraj przynosi. Toruń juz wcześniej dał mądrego Polaka Kopernika. Ten Boski Lewandowski potrafi wszystko przewidzieć jak Kopernik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo Re: Otwarte spotkanie z posłem Lewandowskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.04, 22:47 Co racja to racja. Olo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b3ut Re: Otwarte spotkanie z posłem Lewandowskim IP: *.torun.mm.pl 24.03.04, 01:15 No i nazwisko ma godne lidera lewicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antek Re: Otwarte spotkanie z posłem Lewandowskim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.04, 06:51 Zobaczcie jak sper.....ą, aby szybciej, kto pierwszy ten lepszy, tylko nie wyprzedzać mi Bogusia L. on musi się uratować bo to gwiazda Torunia. hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olek Gruszka i Bańkowska też IP: *.atr.bydgoszcz.pl 24.03.04, 08:14 Nowa lewica będzie miała gębę Gruszki i Bańkowskiej. Oni się pierwsi wyrywają. Brawo!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 07(Janek Błąd) Re: Najlepiej uciec i opluć kolegów... IP: *.wlan.pl 24.03.04, 20:53 Kiedyś w Dworze Artusa zamieniłem nawet z nim dwa zdania (nie wiedziałem , że to Bodzio). Wydawał mi się mądrzejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radziejów Re: Gruszka i Bańkowska też IP: *.local2.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.04, 21:05 Jestem pełen obaw. Będzie jak z weryfikacją. Panie Pośle, przecież już wszyscy deklarują akces... Znów Ciemniaki,Gruszki,Kubiaki,Luczaki,a powiatowo-gminny beton hurtowo zapowiada wstępowanie. A gdy SLD rozwiąże się to jaki ma Pan pomysł ,żeby to była autentycznie nowa i czysta formacja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Minister Re: Otwarte spotkanie z posłem Lewandowskim IP: 158.75.25.* 25.03.04, 10:03 Ach, toż to była prawdziwa poezyja komunistycznych popłuczyn!!! Średnia wieku jak na cmentarzu :) Ale te hasła!!! Ta miłość do Partii, niczym nie skrępowana jak i głupota obecnych na spotkaniu post i neokomunistów. Towarzysze, jesteście nadzieją dla Polski!!! :) Jak tak dalej będzie, to chyba Liga Republikańska będzie musiała się przebrać za lewicę bo nikogo prawdziwego już tam nie bęzie, he he!!! Liczymy na was, towarzysze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 07(Jamek Błąd) Re: Bodzio liczy na beton... IP: *.wlan.pl 25.03.04, 20:00 Bodzio liczy na beton - ten, im starszy tym twardszy. Problem w tym, że zaczyna się wykruszać. Odpowiedz Link Zgłoś