Dodaj do ulubionych

Otwarte spotkanie z posłem Lewandowskim

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.04, 20:33

Brawo Bodzio !!! Stary UWol rodem z SZSP robi w Toruniu Platformę ,a
przedstawiciel betonu z PZPR "nową" lewicę.
Obserwuj wątek
    • Gość: Max Re: Otwarte spotkanie z posłem Lewandowskim IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 23.03.04, 22:43
      Pan Poseł Lewandowski to prawdziwy patriota, tak potrafi zachować sie prawdziwy
      Polak, który nie czeka kiedy okręt wpłynie na mieliznę tylko wcześniej bierze
      ster w ręke i wten sposób pomaga narodowi. Dobrze , że mamy takiego Toruniaka
      co nam chlube na kraj przynosi.
      Toruń juz wcześniej dał mądrego Polaka Kopernika.
      Ten Boski Lewandowski potrafi wszystko przewidzieć jak Kopernik.
      • Gość: Olo Re: Otwarte spotkanie z posłem Lewandowskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.04, 22:47

Co racja to racja.
        Olo
        • Gość: b3ut Re: Otwarte spotkanie z posłem Lewandowskim IP: *.torun.mm.pl 24.03.04, 01:15
          No i nazwisko ma godne lidera lewicy
    • Gość: Antek Re: Otwarte spotkanie z posłem Lewandowskim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.04, 06:51
      Zobaczcie jak sper.....ą, aby szybciej, kto pierwszy ten lepszy, tylko nie
      wyprzedzać mi Bogusia L. on musi się uratować bo to gwiazda Torunia. hehehe
    • Gość: Olek Gruszka i Bańkowska też IP: *.atr.bydgoszcz.pl 24.03.04, 08:14
      Nowa lewica będzie miała gębę Gruszki i Bańkowskiej.
      Oni się pierwsi wyrywają. Brawo!!!!
      • Gość: 07(Janek Błąd) Re: Najlepiej uciec i opluć kolegów... IP: *.wlan.pl 24.03.04, 20:53
        Kiedyś w Dworze Artusa zamieniłem nawet z nim dwa zdania (nie wiedziałem , że
        to Bodzio). Wydawał mi się mądrzejszy.
      • Gość: Radziejów Re: Gruszka i Bańkowska też IP: *.local2.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.04, 21:05
        Jestem pełen obaw. Będzie jak z weryfikacją. Panie Pośle, przecież już wszyscy
        deklarują akces... Znów Ciemniaki,Gruszki,Kubiaki,Luczaki,a powiatowo-gminny
        beton hurtowo zapowiada wstępowanie. A gdy SLD rozwiąże się to jaki ma Pan
        pomysł ,żeby to była autentycznie nowa i czysta formacja!
    • Gość: Minister Re: Otwarte spotkanie z posłem Lewandowskim IP: 158.75.25.* 25.03.04, 10:03
      Ach, toż to była prawdziwa poezyja komunistycznych popłuczyn!!! Średnia wieku
      jak na cmentarzu :) Ale te hasła!!! Ta miłość do Partii, niczym nie skrępowana
      jak i głupota obecnych na spotkaniu post i neokomunistów. Towarzysze, jesteście
      nadzieją dla Polski!!! :) Jak tak dalej będzie, to chyba Liga Republikańska
      będzie musiała się przebrać za lewicę bo nikogo prawdziwego już tam nie bęzie,
      he he!!!

Liczymy na was, towarzysze!!!
      • Gość: 07(Jamek Błąd) Re: Bodzio liczy na beton... IP: *.wlan.pl 25.03.04, 20:00
        Bodzio liczy na beton - ten, im starszy tym twardszy. Problem w tym, że zaczyna
        się wykruszać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka