Gość: desantos IP: *.9-3.cable.virginmedia.com 06.10.10, 02:43 A któż to taki - koszarki ???!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: desantoss Literówka IP: *.9-3.cable.virginmedia.com 06.10.10, 02:50 A Murphy Panie Łazowy grała w RUŻOMBEROKU !!! Rużemberok nie istnieje !!! Got it ?! Tragedia ta literówka !!! Aż nieprzyjemnie się czyta ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sp Re: Literówka IP: *.15.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl 06.10.10, 07:44 "Kolana - oto prawdziwa zmora koszarek Energi" - niechlujstwo to prawdziwa zmora dziennikarzy Gazety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jumper Kolana - oto prawdziwa zmora koszarek Energi IP: *.12-3.cable.virginmedia.com 06.10.10, 11:53 Znalazłem: "Internetowy Słownik Haseł Krzyżówkowych z dziedziny Żeglarstwo: Hasło koszarka Kategoria: nieokreślona Krzyżówkowe definicje hasła koszarka na naszym serwerze: 1. [Żeglarstwo] statek bez napędu 2. [Żeglarstwo] statek bez napędu z pomieszczeniami mieszkalnymi dla robotników 3. [Żeglarstwo] barka z mieszkaniami dla robotników 4. [Geografia] wieś w województwie podlaskim, w gminie Bielsk Podlaski. Moje pytanie brzmi: Co mają wspólnego koszykarki z koszarkami? Mają je tam zakwaterować, czy co? I nigdy nie słyszałem, żeby barki rzeczne miały problem z kolanami. Chyba, ze chodzi o mieszkańców tej wsi w woj. podlaskim. Może wilgoć jest przyczyną? Ale, żeby od razu o tym pisać... no, no... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolp13 Re: Kolana - oto prawdziwa zmora koszarek Energi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.10, 20:53 Czepiacie się literówki, koszarka to również po serbsku KOSZYKÓWKA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jumper Re: Kolana - oto prawdziwa zmora koszarek Energi IP: *.12-3.cable.virginmedia.com 06.10.10, 22:04 Czepiamy się, bo taka literówka, i to w dodatku w tytule, źle świadczy o profesjonalizmie dziennikarzy Gazety. Może to być i po chińsku, ale w artykułach polskojęzycznych powinno się raczej używać języka polskiego, nieprawdaż? ;) A tak nawiasem; W tłumaczeniu z serbskiego tytuł wtedy będzie brzmiał: "Kolana - oto prawdziwa zmora koszykówek Energi" Też nieźle. :) Odpowiedz Link Zgłoś