Dodaj do ulubionych

Emil w Toruniu. Na razie na kawie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.10, 18:10
Ale Wyborcza wypisujecie bzdury:Wary wam opadną jak Emil zostanie w Poloni.Toruniaki pewniaki-hahahahahahahaha?
Obserwuj wątek
    • szlachcic Re: Emil w Toruniu. Na razie na kawie 20.10.10, 21:40
      > Ale Wyborcza wypisujecie bzdury:Wary wam opadną jak Emil zostanie w Poloni.Toru
      > niaki pewniaki-hahahahahahahaha?

oj zakompleksiony tyfusiku
      po pierwsze gdzie bedzie jezdzil nie wiadomo, wiec nie udawaj sam pewniaka
      po 2 sytuacja Unibaxu jest przytlaczajaco lepsza od twojego zasranego klubiku, u nas chca jezdzic wszyscy a u was nikt
      a moje zdanie jest takie
      kluby powinny w sprawie Emila ewentualnie sie dogadac. Na czas kiblowanie w 2 lidze Emil moglby jezdzic u nas dla jego dobra sportowego, choc ja jestem przeciwny Emilowi
      a po waszym awansie wraca do Byd aby nie oslabiac rywala zza miedzy
      Generalnie ja jestem za wzmocnieniem sie innym zawodnikiem

PS ale ci dzialacze zuzlowi to prymitywy, najpierw ustalaja ze do grudnia nie mozna rozmawiac z zawodnikami a potem robia idiotow ....... z siebie i wszyscy gadaja ze wszystkimi
      takich oszolomow nie ma zadna dyscyplina sportu
      • Gość: KibicP. Re: Emil w Toruniu. Na razie na kawie IP: *.lightspeed.wlfrct.sbcglobal.net 21.10.10, 02:10
        Oj ziomus, ziomus... W glowce ci sie nie poprzestawialo??? Zasrany klubik??? Spokojnie, Polonia jeszcze wroci na salony i bedzie nie raz mistrzem, a zobaczymy gdzie twoj pi...bax torun bedzie bez Karkosika fuksiarzu :-) I jeszcze raz odnosnie tyfusow... To bylo przezwisko na torunskich kibicow idioto, kiedy na samochodach mieliscie rejestracje TYF 1212. Bydgoszczakom sie znudzilo, a wy to podlapaliscie i namietnie go uzywacie jak swojego blazny niemyte!!!
        P.S. Niech porzadni kibice Torunia sie nie obrazaja - ich pozdrawiam, pisze tak troche wukgarnie jako odpowiedz na tego typu imbecyli co to wypowiedzial sie powyzej :-)
        • Gość: krzyzak Re: Emil w Toruniu. Na razie na kawie IP: *.geofizyka.pl 21.10.10, 08:26
          tyfus jest od grypy hiszpanki baranie.
        • Gość: bydgoskie kmioty tyfus na dnie leży i kwiczy IP: 67.159.56.* 21.10.10, 10:46
          fyfusie ze smierdzielowa, trzymaj kciuki by twój małpi cyrk w ogóle wystartował, bo jak na razie to macie same długi, stadion wygladajacy jak po II wojnie, brak żuzlowców i prezesa który o zużlu nie ma pojecia budującego skład.
          A moze w tym roku tez Darię Kabałe też zatrudnicie do budowania zespołu? buhahahaha
          • Gość: KbicP. Ale sie psy z lancucha urwaly :-) IP: *.lightspeed.wlfrct.sbcglobal.net 22.10.10, 06:02
            Naprawde Tyfus to choroba??? Aaaaaaaa - to teraz rozumiem dlaczego wiele lat temu Bydgoszczanie wolali tak na toruniakow :-) po tych waszych rejestracjach TYF xxxx.........
            A odnosnie "mojego cyrku" - bywa, lata chydsze o grubsze baranku!!! A ty myslaes, ze ku...bax (sprowokowales mnie - sory) bedzie zawsze mistrzem??? Juz teraz nie jest z najwieksza kasa hehehhehe - i przypomnij sobie kolezko, ktory klub jest bardziej utytulowany!!!!!
            Wszystko w temacie - tych dwoch psiarzy ponad moim komentem nie pozdrawiam - dzieci idzcie sprawdzic czy was w lozeczku juz nie ma :-)
            Pozdrawiam cala zuzlowa reszte normalnych kibicow z obu miast!!!!!!
          • Gość: Heja Re: tyfus na dnie leży i kwiczy IP: *.lightspeed.wlfrct.sbcglobal.net 22.10.10, 06:11
            Dlaczego sciagacie posty??? Myslalem, ze jest wolnosc slowa pismaki - nie odwiedze juz tego zapyzialego portalu i walcie sie na pysk!!!
    • Gość: efankaa Emil w Toruniu. Na razie na kawie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.10.10, 15:51
      Ta gazeta i to co się w niej wypisuje to dziennikarskie dno!!!
    • Gość: nick bezcenne IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.10.10, 19:28
      Czy to jakiś idiota co pisze te artykuły (to już nie pierwszy w takim stylu) . Czy w Wyborczej nikt nie sparwdza tekstu przed upublicznieniem (jest chyba jakiś redaktor naczelny) ? Przecież to nie jest życie na gorąco. Styl tego artykułu (właściwie jego brak) świadczy o jakiś komplesach tego "redaktorka".
      BEZCENNE - przeczytać arytkuł tego gościa po tym jak EMIL 1 grudnia wybierze walkę o wysokie cele w innym klubie niż TORUŃ-ski Unibaks (chyba że pan redaktor podetnie sobie wcześniej żyły z żalu) .
    • Gość: Denis Emil w Toruniu. Na razie na kawie IP: *.adsl.inetia.pl 21.10.10, 20:13
      Pan Prezes chyba nie czyta regulaminu, który pozwala już teraz rozmawiać o nowych kontraktach i wcale nie trzeba czekać do 1 grudnia. W ubiegłym sezonie zawodnicy nie mogli rozmawiać z prezesami odnośnie kontraktów w nowym klubie. Przepis ten znowelizowano, gdyż i tak większość zawodników rozmawiała o nowych kontraktach. W nowym Regulaminie Przynależności Klubowej w Sporcie Żużlowym mowa jest o rozpoczęciu rozmów po ostatniej imprezie kalendarzowej w danym sezonie.

Regulamin Przynależności Klubowej w Sporcie Żużlowym.
      Art. 221.

1. W okresie od daty podpisania kontraktu do daty ostatniej imprezy kalendarzowej w danym sezonie, objętej podpisanym kontraktem będącym podstawą ustalenia przynależności klubowej zawodnika, zabronione jest .....
      Czyli po ostatniej imprezie można rozmawiać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka