Dodaj do ulubionych

Mistrzynie Polski lepsze od Energi

IP: 46.113.79.* 14.11.10, 22:22
Z taką grą możemy powalczyć o miejsca 5-8. Mam coraz większe zastrzeżenia do pracy trenera, kontuzje kolan to w koszykówce chleb powszedni, ale to co się dzieje w Enerdze w tej materii zaczyna być kpiną. Nie widziałem tylu kontuzji w żadnym zespole nigdy w życiu. Mam żal,że trener wystawił Krawiec w meczach np. z Rybnikiem wiedząc, że z Mann Filter zagrała ponad 40 minut. To jak przegrały z kiepskim LOTOSEM to chyba tylko pozostanie słodką tajemnicą. Amerykanki w Lotosie zagrały padakę, więc w ogóle nic nie rozumiem...
Obserwuj wątek
    • Gość: Robak Re: Mistrzynie Polski lepsze od Energi IP: 158.75.38.* 15.11.10, 09:01
      Jak nie rozumiesz to się nie wypowiadaj skuteczność z dystansu 0% lepiej rzucamy na amatorce słabo osobiste zwłaszcza Mazic 3/4 niecelne rzuty kontuzja Moniki o zgrozo i frajerska strata Veroniki w ostatnich sekundach. No i jeszcze jedno Lotos grał agresywnie wręcz chamsko sędziowie nie gwizdali wszystkich fauli Lotosu. Trener robi dobrą robotę ale za nie nie zagra jak widać formy nie ma Agata słabo Patrycja
      • Gość: Gordon Malone Re: Mistrzynie Polski lepsze od Energi IP: 46.112.242.* 15.11.10, 09:17
        Takie teksty to sobie schowaj dla kumpli od piwa, będę się wypowiadał jak tylko uznam to za stosowne. Nikomu nie ubliżyłem, więc się nie rzucaj człowieku. Jeżeli uważasz,że tyle kontuzji kolan to normalka to współczuję. A co do trójki to się akurat zgodzę Ilona nawet trafiłaby kilka razy. Trzeba jak widać przewietrzyć skład najwyraźniej. Zwalanie winy na sędziów to zwykłe leczenie kompleksów...
    • Gość: Prozak Mistrzynie Polski lepsze od Energi IP: *.torun.mm.pl 15.11.10, 11:23
      Widowisko bylo przednie.
      Uwazam iz Lotos w ogole nie zasluzyl na zwyciestwo niemniej jednak gratuluje wygranej Gdyniankom.
      Moim zdaniem przyczyna porazki byl tragiczny wystep TLUMAK w 3 kwarcie, ponadto bezmyslna strata pilki w koncowce przez Bortelova.
      Za malo Torunianki graly pod kosz a za duzo motaly sie na obwodzie.
      Nie rozumiem czemu Omanic gral tylko 2 wysokimi a nie korzystal z Very, Mirny czy nawet Murphy choc ta ostatnia jest jakas zagubiona.
      No i ta koncowka jak pozwolily niskiej BABKINIE wejsc pod kosz to sie nie miesci w glowie.
      Reasumujac rzeczywiscie z taka gra to Energa nie ma co myslec o pierwszej czworce gdyz w chwili obecnej Krakow, Gorzow, Polkowice, Gdynia sa od nas lepsi.
      Taka jest moja opinia.
      Pozdro dla tych co byli w "Spozywczaku".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka