1robert315 26.03.11, 08:58 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sexyhero 997 w Toruniu i nad Brdą 27.03.11, 00:11 No bez przeginy, mam w tylku walki ludzi od MB i BITCITY, ale walczyc o to, zeby 112 byl tylko w Bydzi to juz trzeba miec ladne wyklepane w bani. To zaden prestiz, nikt nikomu nic nie zabiera, nie kradnie i po prostu nie wiem, jaki argument maja Bydgoszczanie, zeby w toruniu tez nie bylo dyspozytorni numeru 112. No brak slow. Aha, jestem z TRN, ale od 2 lat mieszkam na stale w BDG i czuje sie mieszkancem obu miast i zazwyczaj wysmiewam glupie animozje i walki, ale to juz przesada. Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze.torunczyk Uśmiechnięta facjata pani Mes... 27.03.11, 12:14 Jak rozumiem ten bukiet róż dla pani Mes i ten uśmiech to wyraz samozadowolenia z jawnej niegospodarności i wydania przynajmniej 2-krotnie większych podatniczych pieniędzy niż wymagała tego potrzeba? Jak rozumiem wokół sprawy niegospodarności już niucha prokuratura? Odpowiedz Link Zgłoś