Dodaj do ulubionych

Gdzie interaktywne tablice? Gdzie karta miejska?

04.04.11, 10:02
Nie można ciągle rżeć z Prezydenta Przybyszewskiego i misji-wizji tymczasówki za free której to nigdy miało nie być a co niestety nie do wszystkich dotarło na czas.

Przypomnijmy:

Karta Miejska, dzięki której można jechać tramwajem i wypożyczyć książkę, interaktywne tablice, pokazujące gdzie są korki i informacja urzędów dla petenta wprost na komórkę - Czas gospodarzy zaprezentował w niedzielę swoją wizję Torunia

Dębowy monolit czasu gospodarzy wygrał w cuglach wyborczą szopkę. Jak się sprawy mają? Szczególnie interesująca jest sprawa kontaktu z urzędami SMSem. Interaktywne tablice przydałyby się jak nigdy na przystankach autobusów i tramwajów łączących Rubinkowa z Toruniem. No więc jak? Czy ktoś coś wie?
Obserwuj wątek
    • torunskiprzedsiebiorca Re: Gdzie interaktywne tablice? Gdzie karta miejs 05.04.11, 17:41
      zawsze.torunczyk napisał:

> Nie można ciągle rżeć z Prezydenta Przybyszewskiego i misji-wizji tymczasówki z
      > a free której to nigdy miało nie być a co niestety nie do wszystkich dotarło na
      > czas.
      >
      Interaktywne tablice są już w szkołach. Karta miejska to pierdoły. Ale most tymczasowy Przybyszewski powiedział, że załatwił w ministerstwie obrony i minsiterstwo obrony zbuduje go za darmo. Nie zbuduje. Więc jest z czego rżeć

>
      • zawsze.torunczyk Re: Gdzie interaktywne tablice? Gdzie karta miejs 06.04.11, 09:40
        No muszę przyznać z dumą że jestem głównym prześmiewcą mostu za free :) Natomiast chodziło o to byś przeczytał artykuł- te tablice miałyby ostrzegać przed korkami i mówić pasażerom komunikacji miejskiej za ile podjedzie ich ulubiony tramwaj lub autobus coś jak w metrze. A skoro karta miejska to pierdoła to niech panowie z palcem w dupie w końcu ją wprowadzą.

Zaleś nie poprzestawaj na moście!!! Idź za ciosem!!!
        • zawsze.torunczyk Kopnij Zaleskiego... 08.04.11, 11:01
          Wątek w rodzaju kopnij Zaleskiego i co? Nie ma chętnych? Co z wami? Heeeeeeeeceeer gdzie jeeeeeesteeeeeś?!
        • szlachcic Re: Gdzie interaktywne tablice? Gdzie karta miejs 08.04.11, 11:09
          zawsze.torunczyk napisał:

> No muszę przyznać z dumą że jestem głównym prześmiewcą mostu za free :)

a ja mysle ze to jednak ja nim jestem
    • szlachcic Re: Gdzie interaktywne tablice? Gdzie karta miejs 08.04.11, 11:07
      "Czas gospodarzy zaprezentował w niedzielę swoją wizję Torunia"

buahahahaha
      tablic nie ma, karty nie ma ale za to jest dach
      • obraza.uczuc.religijnych Re: Gdzie interaktywne tablice? Gdzie karta miejs 08.04.11, 11:23
        No i może będzie linia do Portu Drzewnego choć nie będzie tramwajów które by mogły po niej kursować
    • tor_nister Re: Gdzie interaktywne tablice? Gdzie karta miejs 09.04.11, 16:15
      Gdzie tablice?
      W Trójmieście.
      Karta miejska?
      W Trójmieście.
      Blisko A1 można sobie pojechać i korzystać z tego cuda techniki :)
    • hecer Radomsko nas wyprzedziło 09.04.11, 17:17

www.mpk-radomsko.pl/?q=mpk/karta

pl.wikipedia.org/wiki/Karta_zbli%C5%BCeniowa
      Systemy elektronicznych kart miejskich wdrożone zostały już w: Bydgoszczy, Częstochowie, Elblągu, Gdańsku, Gdyni, Głogowie, Inowrocławiu, Jaworznie, Kaliszu, Krakowie, Lublinie, Pile, Płocku, Poznaniu, Radomsku, Rybniku, Suwałkach, Tczewie, Wałbrzychu, Warszawie, Wrocławiu oraz częściowo w Starachowicach.

W Warszawie, Szczecinie, Gdyni i Rybniku w oparciu o karty zbliżeniowe działa system opłat w automatach parkingowych.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka