Dodaj do ulubionych

Wybory do europarlamentu

IP: *.wlan.pl 28.05.04, 10:38
Byłem wczoraj na spotkaniu przedwyborczym do europarlamentu w małym
audytorium BG UMK. Imprezę sprawnie prowadzili studenci politologii. Na
trybunie zasiedli m.in. Jacek Bendykowski, Zbigniew Girzyński oraz ktoś od
Leppera i jakiś komuch z Bydgoszczy. Szczerze mówiąc to zawiodłem się na panu
Bendykowskim, który zachowywał się tak, jak by już był posłem. Zarozumialec.
Ten spadochroniarz z Gdańska nie zdobędzie za wiele sympatii w naszym mieście.
Nasza (torunianka) Joanna Wasicka to trafniejszy wybór.
Obserwuj wątek
    • Gość: totakieproste Re: Wybory do europarlamentu IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 28.05.04, 21:02
      a my bliśmy wczoraj na spotkaniu miejszości sexualnych. I zawiedliśmy się, na
      ortodoksach, dla których homoseksualizm jest zboczeniem. Czy to nie straszne???
      • Gość: lol Re: Wybory do europarlamentu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.04, 21:19

Czegoś nie kumam. Jak można zawieść się na ortodoksach dla których pedalstwo
        jest zboczeniem ? Zawsze myślałem ,że oni tak właśnie myślą w związku z czym
        potwierdzenie tego faktu zaskoczeniem być nie może - czyli nie może zawieść
        badacza tych zjawisk. Osobiście znam ortodoksyjnych pedziów i ortodoksyjne lesby
        dla których heteroseksualne związki są odstępem od normy - więc zboczeniem. lol
        • Gość: totakieproste Re: Wybory do europarlamentu IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 28.05.04, 21:26
          ale my zawiedlismy się, na ortodoksach kk , którzy nie mieli argumentów i nie
          potrafili dyskutować na poziomie, tylko rzucali epitetami.
      • Gość: Kibic Re: Wybory do europarlamentu IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 30.05.04, 14:10
        Każdy bitny napotka swojego pogromcę.Jeśli Bendykowski jest tak dobry,niech go
        wybiorą w Gdańsku.A my toruniensi swoją platformę mamy.
    • Gość: KoLiber Re: Wybory do europarlamentu IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 28.05.04, 22:27
      > Nasza (torunianka) Joanna Wasicka to trafniejszy wybór.

A my stawiamy na najmłodszego kandydata - Krzysztofa Pochmare (UPR)!!!
      www.pochmara.koliber.org
      • Gość: 007(J. Bond) Re: Wybory do europarlamentu IP: *.wlan.pl 29.05.04, 00:43
        Kilka dni temu rozmawiałem z jednym KoLibrem. Są to całkiem sensowni ludzie i
        będę ich też popierał.

Tak więc w eurpoarlamencie powinni się znaleźć: 1) Wasicka, 2)Pochmara i 3)
        Girzyński
        • Gość: my Re: Wybory do europarlamentu IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 29.05.04, 09:46
          a ten swoje .... błeeeeeee
          • Gość: grzechu Bendykowski,Filar,Girzyński! - w takiej kolejności IP: 212.122.214.* 29.05.04, 12:59
            W takiej kolejności poinni wejśc do PE kondydaci z kuj - pomu.. byłem na tym
            spotkaniu tez i moim zdaniem bendykowski wypowiadał się najkompetentniej, facet
            mówi pewnie, silnym tonem bo zna sie na tym. W tej sytuacji nie mam zadnego
            znaczenia czy jest z Gdańska czy z Torunia bo wolę speca z Gdańska niz nędzną
            dziennikarzyną Wasicką która raczej nadaje sie do koła wzajemnego poklepyania
            się po ramieniu niż do Instytucji Europejskich.. tak więc Jacek Bendykowski
            jest cool :P
            • Gość: 007(J. Bond) Re: Sympatykowi Bendykowskiego... IP: *.wlan.pl 29.05.04, 13:47
              Ty możesz głosować na swojego mądalę Bendykowskiego - tak jak za komuny
              przywiezionego w teczce. Ja mam zupełnie odmienne zdanie na jego temat.
              Bendykowski gadał bzdury i tyle.
              Pamiętaj - kto nie ma racji, mówi silnym głosem albo krzyczy lub jeszcze
              gorzej - ubliża tak jak Ty!
              Podejrzewam, że nie jesteś z Torunia, gdyż nie masz za grosz lokalnego
              patriotyzmu.
              Tak więc jeszcze raz: Wasicka, Girzyński i Pochmara
              • Gość: iaforek Pochmara, Wasicka, Girzyński ! ! ! IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 29.05.04, 17:08

Pomyliłeś kolejność :-) Teraz jest dobrze!
              • Gość: ajs Re: Sympatykowi Bendykowskiego... IP: *.kolfer.com.pl 02.06.04, 16:37
                Może i ma wyostrzony język, ale nie na wszystkie pytania potrafi trafnie
                odpowiedzieć.
                Wydaje mi się ze Sikora tez ma duze szanse.
                Zreszta zobaczymy
            • Gość: superjoint666 cool?? IP: *.torun.mm.pl 29.05.04, 13:59
              co to za żenada z tym cool??
              język typowy dla spranej "nowoczesnej" młodzieży która niewiele kuma ale
              głosuje na platformę bo jest fajna, cool i trendy a panowie z platformy tak
              elegancko wyglądają i tak ładnie mówia i w ogóle. tylko szkoda że wywodzą się z
              nich takie wątpliwe osobistości jak olechowski, i te korupcyjniaki warszawskie
              piskorski i kozak... notabene bendykowski wyjątkowo mi te postaci przypomina
              jeżeli chodzi o fizjonomię...
              mieszkańcy regionu nie powinni powtórzyć błędu związanego z wyborem rybickiego
              sławomira. nie wiem czy on się pojawiał w toruni w ogóle, ale jedno jest pewne
              że dla regionu nie robił nic. i takie są skutki wybierania spadochroniarzy!

pochmara i giżyński do pe!!!!
            • Gość: Kibic Re: Bendykowski,Filar,Girzyński! - w takiej kolej IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 30.05.04, 14:19
              Owszem Marian Filar tak -od każdego wyborcy zTorunia.
    • Gość: Marcin Re: Wybory do europarlamentu IP: *.torun.mm.pl 30.05.04, 01:06
      Dzień wcześniej była debta na wydizale Prawa i Administracji Tam na sali była
      ponad setka osób a nie ta żenada z kilkunastoma słuchaczami w Bibliotece
      • Gość: 007(J. Bond) Re: Wybory do europarlamentu IP: *.wlan.pl 30.05.04, 10:01
        To prawda, na sali było 14 słuchaczy.
    • Gość: Kibic Re: Wybory do europarlamentu IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 30.05.04, 13:58
      100 % racji.Spadochroniarze to najgorsze chwasty na polu demokracji.
    • Gość: PO o wyborczej świadomości słów kilka IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.04, 22:42
      Szanowni Państwo, czy naprawdę nie rozumiecie, że nie ma najmniejszego
      znaczenia kogo wybierzecie do parlamentu UE? W swoim zacietrzewieniu
      zapominacie o prostej prawdzie - alienacji władzy od społeczeństwa. Inaczej
      mówiąc, wyborcy są potrzebni wybieranym tylko od dnia wyborów. Natomiast
      później i tak o nas zapomną, czy to będzie pani X czy pan Y.
      Co więcej, jeśli jeszcze wybór radnego ma jakieś znaczenie dla naszego miasta,
      to wybór polskiego parlamentarzysty już tylko dla regionu, a i to nie zawsze.
      Natomiast przy wyborach do europarlamentu winniśmy wybrać takich, którzy nie
      przyniosą nam (Polakom) wstydu podczas statutowych prac tego gremium.
      Wszystkim, życzę odrobiny rozsądku w dniu 13 czerwca 2004 roku.
      Nie pozwólcie, by osobiste animozje między osobami kreującymi poglądy
      mieszkańców naszego miasta zaważyły na Waszym wyborze.
      • Gość: superjoint Re: o wyborczej świadomości słów kilka IP: *.torun.mm.pl 31.05.04, 14:07
        a ciekawe na tle kogo mają nam wstyd przynieść?? no bo rozumiem że leper,
        begier czy florek to postacie ekstremalne, które przyniosą obciach gdziekolwiek
        się znajdą... ale pozostali? czy z prawa czy z lewa wstydu przynosić nie będą,
        bo choć sporo chamstwa jest wśród nich, to na tle OBRZYDLIWEGO pedrylstwa,
        orędowników eutanazji i aborcji i tak będą wyglądać dobrze!
        jak popatrzeć na glonojada ferhojgena czy tym podobnych ciesze się że w moich
        żyłach płynie słowiańska krew i polacy wyglądają lepiej niż ich zachodni
        sąsiedzi :)
        dlatego głosujmy na ludzi o sensownych poglądach np giżyński, pochmara.
        • Gość: ewa Re: o wyborczej świadomości słów kilka IP: 212.160.122.* 31.05.04, 14:40

Racja Dżojnt , nasza słowiańska prawicowa krew reprezentowana przez takich
          superreprezentantów jak: arcybiskup Poetz , poseł Janowski , Rysiek Czarnecki ,
          jest naszą chlubą.
          • Gość: superjoint Re: o wyborczej świadomości słów kilka IP: *.torun.mm.pl 31.05.04, 17:34
            oj oj ewa - żadnego rzeczowego kontrargumentu tylko czysta ideologiczna
            nienawiść skarzona czerwonką ;)

abp pec to wstrętny zboczur i zresztą odsunięty od funkcji więc jaki
            reprezentant?

czarnecki z kolei to żaden prawicowiec, bo znajduje się obecnie w szeregach
            samoobrony - zatem wyszło szydło z worka co do jego opcji politycznej.

a janowski? no cuż niektóre zachowania ma "dziwne" ale wolę jego niż obleśnych
            wychowanych w luksusach zwolenników aborcji, eutanazji i prawdziwej miłości
            między dojrzałym mężczyzną a dzieckiem...
    • Gość: comitu Re: Wybory do europarlamentu IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 31.05.04, 01:08
      Wybierz tego kandydata, który zadba o Twoje interesy. Ja nie idę na wybory,
      gdyż w życiu przekonałem się, że musiałbym głosować na siebie, co nie wchodzi w
      rachubę z uwagi na to że nie kandyduję.
    • Gość: 007(J. Bond) Re: NIE - dla przywiezionych w teczkach ! IP: *.wlan.pl 31.05.04, 09:01
      Niech to będą N A S I z kujawsko-pomorskiego, a nie spadochroniarze
      przywiezieni w teczkach jak za komuny.
      • niezlomny.prawicowiec Sobecka, Ziobro i Wildstein - sztandary prawicy ! 31.05.04, 12:35
        !!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka