Dodaj do ulubionych

Prężenie firan

16.12.11, 12:24
Czy ktoś się orientuje gdzie w Toruniu można naprężyć firany i serwety?
Niestety zakład usługowy p. Dondalskiej przy ul. Chełmińskiej juz nie działa :(.
Obserwuj wątek
    • prezenie_firan Re: Prężenie firan 16.12.11, 13:48
      Zakład Prężenia Firan ZaPręF poleca szeroką gamę swoich usług. Prężymy firany zarówno klasycznymi technikami, jak przy użyciu nowoczesnego parku maszynowego firmy Sansang. Krótkie terminy, również dla osób z trudną historią kredytową!
      • beata.m Re: Prężenie firan 16.12.11, 13:52
        Gdzie?
        • firan_expert Re: Prężenie firan 16.12.11, 13:59
          Odradzam korzystanie z usług Zapręfu. Po naprężaniu firany są w tej firmie prane razem z ręcznikami pracowników. Efekty tego barbarzyństwa łatwo sobie wyobrazić.

Polecam swoje usługi,
          Krzysztof Bazarek
          Firanexpert sp. komand.
          Toruń
          • beata.m Re: Prężenie firan 16.12.11, 14:15
            Na jakich ulicach mieszczą się te zakłady, ktoś wie?
            • alienisko Re: Prężenie firan 16.12.11, 14:34
              Co za nędzny spam :)

A jak już tak spamujesz z 3 kont to jeszcze mi wytłumacz kto i po co pręży firany ;) Nigdy się z tym nie spotkałem :P
              • firan_expert Re: Prężenie firan 16.12.11, 15:59
                To jest wątek dla tych co wiedzą co to jest, nie musisz go zaśmiecać
                • beata.m Re: Prężenie firan 16.12.11, 16:40
                  W wyszukiwarce można łatwo znaleźć co to jest prężenie firan, w przeciwieństwie do miejsc, gdzie można to zrobić.
                  Proszę o adres zakładu, który zajmuje się prężeniem firan :) na mail gazetowy: beata.m (at) gazeta.pl
                  • izawawa Re: Prężenie firan 16.12.11, 17:08
                    Nawet nie wiedziałam, że istnieje taka usługa ;)
                    Wyguglało mi:
                    www.polskiefirmy.com.pl/firmy/firma.asp?f_Id=5886
                    • beata.m Re: Prężenie firan 16.12.11, 17:21
                      Dziękuję za chęć pomocy, ale do tego zakładu "od zawsze" się oddawało firany i serwety. Dziś wysłałam tam męża z firanami i mówi, że nie ma już tego zakładu :(. To byli starsi ludzie - pan naprawiał maszyny do szycia, a pani prężyła serwety, obrusy i firany...
          • frych74 Re: Prężenie firan 16.12.11, 16:52
            a co jeszcze umiesz prężyć poza firanami?
            muskuły umiesz prężyć?
          • zagryzka Re: Prężenie firan 16.12.11, 17:33
            firan_expert napisała:

> Polecam swoje usługi,
            > Krzysztof Bazarek
            > Firanexpert sp. komand.

Wątpię w jakość tych usług, mianowicie słyszałem że Krzysztof Bazarek współpracuje ze strażakami z jakiejś podbydgoskiej OSP gdzie prężą firany w ramach ćwiczeń z ratowania ludzi skaczących z wysokości - niestety ponieważ w okolicy brak wysokich budynków to i jakość prężenia firan przez strażaków-ochotników jest bardzo marna. Dużo lepiej robią to strażacy zawodowi, ale chyba się do tego zajęcia nie palą!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka