beata.m 16.12.11, 12:24 Czy ktoś się orientuje gdzie w Toruniu można naprężyć firany i serwety? Niestety zakład usługowy p. Dondalskiej przy ul. Chełmińskiej juz nie działa :(. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
prezenie_firan Re: Prężenie firan 16.12.11, 13:48 Zakład Prężenia Firan ZaPręF poleca szeroką gamę swoich usług. Prężymy firany zarówno klasycznymi technikami, jak przy użyciu nowoczesnego parku maszynowego firmy Sansang. Krótkie terminy, również dla osób z trudną historią kredytową! Odpowiedz Link Zgłoś
firan_expert Re: Prężenie firan 16.12.11, 13:59 Odradzam korzystanie z usług Zapręfu. Po naprężaniu firany są w tej firmie prane razem z ręcznikami pracowników. Efekty tego barbarzyństwa łatwo sobie wyobrazić. Polecam swoje usługi, Krzysztof Bazarek Firanexpert sp. komand. Toruń Odpowiedz Link Zgłoś
beata.m Re: Prężenie firan 16.12.11, 14:15 Na jakich ulicach mieszczą się te zakłady, ktoś wie? Odpowiedz Link Zgłoś
alienisko Re: Prężenie firan 16.12.11, 14:34 Co za nędzny spam :) A jak już tak spamujesz z 3 kont to jeszcze mi wytłumacz kto i po co pręży firany ;) Nigdy się z tym nie spotkałem :P Odpowiedz Link Zgłoś
firan_expert Re: Prężenie firan 16.12.11, 15:59 To jest wątek dla tych co wiedzą co to jest, nie musisz go zaśmiecać Odpowiedz Link Zgłoś
beata.m Re: Prężenie firan 16.12.11, 16:40 W wyszukiwarce można łatwo znaleźć co to jest prężenie firan, w przeciwieństwie do miejsc, gdzie można to zrobić. Proszę o adres zakładu, który zajmuje się prężeniem firan :) na mail gazetowy: beata.m (at) gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
izawawa Re: Prężenie firan 16.12.11, 17:08 Nawet nie wiedziałam, że istnieje taka usługa ;) Wyguglało mi: www.polskiefirmy.com.pl/firmy/firma.asp?f_Id=5886 Odpowiedz Link Zgłoś
beata.m Re: Prężenie firan 16.12.11, 17:21 Dziękuję za chęć pomocy, ale do tego zakładu "od zawsze" się oddawało firany i serwety. Dziś wysłałam tam męża z firanami i mówi, że nie ma już tego zakładu :(. To byli starsi ludzie - pan naprawiał maszyny do szycia, a pani prężyła serwety, obrusy i firany... Odpowiedz Link Zgłoś
frych74 Re: Prężenie firan 16.12.11, 16:52 a co jeszcze umiesz prężyć poza firanami? muskuły umiesz prężyć? Odpowiedz Link Zgłoś
zagryzka Re: Prężenie firan 16.12.11, 17:33 firan_expert napisała: > Polecam swoje usługi, > Krzysztof Bazarek > Firanexpert sp. komand. Wątpię w jakość tych usług, mianowicie słyszałem że Krzysztof Bazarek współpracuje ze strażakami z jakiejś podbydgoskiej OSP gdzie prężą firany w ramach ćwiczeń z ratowania ludzi skaczących z wysokości - niestety ponieważ w okolicy brak wysokich budynków to i jakość prężenia firan przez strażaków-ochotników jest bardzo marna. Dużo lepiej robią to strażacy zawodowi, ale chyba się do tego zajęcia nie palą! Odpowiedz Link Zgłoś