Gość: ben dov IP: *.man.torun.pl / *.man.torun.pl 23.06.04, 11:49 jaki jest wasz ulubiony bar?ja lubie czarnego tulipana Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: humprey Re: bary IP: 158.75.15.* 23.06.04, 11:51 Ja polecam Pauze na rogu Reja i Broniewskiego, mają tam najlepiej zmrożone piwo, no i wspaniałe towarzystwo. Odpowiedz Link Zgłoś
sdb Re: bary 23.06.04, 13:25 1. kebab na rogu ul. Szczytnej i Szewskiej 2. kebab na Szewskiej po stronie Elizy tylko szkoda ze ten pierwszy czynny tylko do 18- gdyby pracowal rowniez w nocy tak jak ten drugi i El toro to na pewno mialby duzy ruch Odpowiedz Link Zgłoś
kiszmitajger Re: bary 01.07.04, 07:40 ja też lubię czarnego tulipana-ale rzadko mi się chce aż tam jechać...lubię jeszcze stary młyn i ostatnio kadr na żeglarskiej.pozdro dla wszystkich barowiczów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: docca Re: bary IP: 158.75.219.* 01.07.04, 09:22 gdzie jest Stary Młyn ??? a ja lubię naleśniki w Manekinie, kebaby na rogu i chleb ze smalcem w Spichrzu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bango Re: bary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.04, 13:59 Jeśli chodzi o puby to bezkonkurencyjna jest Jadwida na Starym Rynku. Zawsze zimny Żywiec, zawsze miła obsługa, zawsze ciekawi ludzie i czynne do ostatniego klienta. No i pycha frytki albo barszczyk. Pozdrowienia dla p. Macka zza baru. Odpowiedz Link Zgłoś