Dodaj do ulubionych

Kościół o. Rydzyka jak Jasna Góra - pełen relikwii

29.06.12, 09:17
najważniejsza relikwia (święte jajo) trafi tam po śmierci rydzyka...
Obserwuj wątek
    • red.bmx Re: Kościół o. Rydzyka jak Jasna Góra - pełen rel 29.06.12, 09:45
      Z niecierpliwością czekam kiedy wszystkie relikwie I. stopnia po red. Rydzyku trafią do pieca /krematorium/ i pozostanie tylko mała urna z prochami złożona, gdzieś na małym, cmentarzu
      o której szybko zapomnimy.
    • izabelaniekatolicka Kościół o. Rydzyka jak Jasna Góra - pełen relikwii 29.06.12, 20:35
      Toruń : Gotyk (Średniowiecze) na dotyk!
      • alquoz Re: Kościół o. Rydzyka jak Jasna Góra - pełen rel 30.06.12, 01:13
        zabalsamuja go i bedzie jak lenin wiecznie zywy..

plac czerwony bis
      • szlachcic Re: Kościół o. Rydzyka jak Jasna Góra - pełen rel 30.06.12, 08:17

izabelaniekatolicka napisała:

> Toruń : Gotyk (Średniowiecze) na dotyk!

dlaczego kojarzysz sprawy okolorydzykowe z Toruniem?
        Rydzyk jest twarza POLSKIEGO KOSCIOLA!!!!!!!
        99% ksiezy NICZYM NIE ROZNI sie od Rydzyka
        Spojrz pod na parking pod rozglosnia - tak nie stoja auta z torunska rejestracja a wszystkie rejestracje z calego kraju
        Rydzyk to polski kosciol a polski kosciol to .............. czesc NAS i ciebie tez i nie wazne jak bardzo nie lubisz Rydzyka
        live and let live
        za moje pieniadze Rydzyk nic nie robi i choc uwazam ze moglby naprawde byc kims powazanym w Polsce ale przez swoja mentalnosc jest jaki jest to zycze mu wszystkiego najlepszego
        Jedyne co sobie zycze to to aby towarzysz gospodarz nie dal sie robic w balona a tramwaj do Rydzyka moze byc kolejna kompromitacja gospodarza
        Po pierwsze - ja caly czas uwazam zepark wodny nie musi byc atrakcja ktora wymagalaby pociagniecia tramwaju, ba ja wcale nie jestem pewien ze powstana
        Po 2, jakos nie widzi mi sie linia tramwajowa ktora 2 razy przecina Sz. Bydgoska, a tak wydaje mnie sie takie sa plany.
        Alleluja i do przodu
        :)
        • izabelaniekatolicka Re: Kościół o. Rydzyka jak Jasna Góra - pełen rel 30.06.12, 12:41
          Większość ludzi kojarzy pana Tadeusza z Toruniem. To primo. Secundo nie czuję się częścią kościoła. W bajki przestałam wierzyć dawno. Tertio. Za Twoje pieniądze Rydzyk robi więcej niż Ci się wydaje (chyba że nie mieszkasz w Polsce). Quatro. Tramwaj będzie na 100% i wszystko czego Tadzio zażąda, bądź spokojny.
          Amen.
          • aksum78 szlachcic 30.06.12, 15:30
            chlopie przejrzyj na oczy. niedlugo Torun zmieni nazwe na Rydzykowo. a wtedy w bzdurnych klotniach z bygoszczakami bedziesz na starconej pozycji. nie widzisz, ze Polski Kosciol coraz bardziej staje sie Rydzykowym? wspomnisz moje slowa, jak glowny plac w miescie otrzyma nazwe Ojca T. a wtedy Ty w szrankach z Bydgoszcza masz malutkie szanse......
            • ramboost Re: szlachcic 04.07.12, 02:52
              aksum78 napisał:

> chlopie przejrzyj na oczy. niedlugo Torun zmieni nazwe na Rydzykowo. a wtedy w
              > bzdurnych klotniach z bygoszczakami bedziesz na starconej pozycji.

Nie martw się, jego nigdy nikt nie brał poważnie. :) A zależność jest taka, że gdy skończy się koalicja Całbecki-Zaleski-Rydzyk, bo pęknie jakieś ogniwo, to i szlachcic zniknie z firmamentu jako, że straci etat. Zniknie wtedy wielu użytkowników z forum... ;]
    • liptad Re: Kościół o. Rydzyka jak Jasna Góra - pełen rel 03.07.12, 21:20
      Rydzyk nie ma jaj - to dziecko opolskiej "cichodajki"
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka