Dodaj do ulubionych

gabinet hydrokolonoterapii

26.07.12, 14:23
w naszym mieście jest gabinet wykonujący zabiegi hydrokolonoterapii czyli oczyszczania jelita grubego. czytałam , że dzieki takim zabiegom można pozbyć sie zaparć, wzdęć, lepiej się poczuć.
Zanim się tam wybiorę chciałabym się dowiedzieć czy ktoś już tam był lub wogóle robił sobie taki zabieg. Jak odczucia?
Obserwuj wątek
    • jot9 Re: gabinet hydrokolonoterapii 26.07.12, 18:56
      marzeniaa6 napisał(a):

> w naszym mieście jest gabinet wykonujący zabiegi hydrokolonoterapii czyli oczys
      > zczania jelita grubego

lewatywa, znaczy się

. czytałam , że dzieki takim zabiegom można pozbyć sie zaparć, wzdęć, lepiej się poczuć.

Nie czytałaś przygód dobrego wojaka Szwejka - taki zabieg jest dobry na wszystko! Zabieg podobno modny także wśród co bardziej lubiących nowinki mieszkańców Nowego Jorku.

> Zanim się tam wybiorę chciałabym się dowiedzieć czy ktoś już tam był lub wogóle
      > robił sobie taki zabieg. Jak odczucia?

Osobiście wolę płukać przewód pokarmowy od drugiej strony, ale - co kto lubi...
      • jerzy_gw Re: gabinet hydrokolonoterapii 27.07.12, 01:27
        jot9 jesteś ignorantem.
        Ten zabieg ma pomóc a nie jest dla przyjemności. Gdzie przedmówca napisał, że to lubi i gdzie pyta co Ty lubisz?
        • hassleader Re: gabinet hydrokolonoterapii 27.07.12, 06:21
          To po prostu przestań żreć przez kilka dni i zaaplikuj środki przeczyszczające, bedziesz miał to samo, ale taniej i skuteczniej. A jak nie odpowiada chemia, to może jakaś Love Parade w Berlinie czy gdzieś?
        • jot9 Re: gabinet hydrokolonoterapii 27.07.12, 06:50
          jerzy_gw napisał:

> Ten zabieg ma pomóc a nie jest dla przyjemności.

Też i ja nie piję dla przyjemności...
          • hassleader Re: gabinet hydrokolonoterapii 29.07.12, 00:28
            Przypomniał mi sie dialog z serialu MASH:
            - Czy wy macie jakieś problemy z alkoholem?
            - Nie, absolutnie, pijemy każdy alkohol bez problemu. :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka