Dodaj do ulubionych

Zawody które podziwamy

IP: gateway.d* / 10.3.36.* 22.01.03, 08:13
makler giełdowy ...
Obserwuj wątek
    • Gość: Figo Re: Zawody które podziwamy IP: gateway.d* / 10.3.36.* 22.01.03, 08:24
      Piłeś coś wczoraj?????? Strażnik miejski ;-))))
      • Gość: PEGAS Re: Zawody które podziwamy IP: gateway.d* / 10.3.36.* 22.01.03, 09:05
        Czytając tytuł tego wątku pomyślałem o zawodach jako dyscyplinie sportowej i
        tak napisze: np rzucanie gumniakiem w dal - takie zawody co roku odbywają się w
        Wąchocku.
        • Gość: NIN Re: Zawody które podziwamy IP: gateway.d* / 10.3.36.* 22.01.03, 09:10
          Gość portalu: PEGAS napisał(a):

> Czytając tytuł tego wątku pomyślałem o zawodach jako dyscyplinie sportowej

a ja o zawodach miłosnych
          • Gość: Figo Re: Zawody które podziwamy IP: gateway.d* / 10.3.36.* 22.01.03, 10:44
            O zawodzie. Za wodą jest Maciek.
            • Gość: Maciek Re: Zawody które podziwamy IP: 6CHUM* / *.ssss.gouv.qc.ca 22.01.03, 14:01
              Gielda to ty mi NIN d..y nie zawracaj !! Od trzech lat wszystkie moje gieldowe
              inwestycje leca na leb na szyje !! I jak tu mozna zyc w tym nienormalnym
              swiecie ?? :)) A tak a propos, to jak wy wychodzicie na swoje przy tym obecnej
              sytuacji gieldowej ???
              • Gość: NIN Re: Zawody które podziwamy IP: gateway.d* / 10.3.36.* 22.01.03, 14:14
                Gość portalu: Maciek napisał(a):

> Gielda to ty mi NIN d..y nie zawracaj !! Od trzech lat wszystkie moje gieldowe
                > inwestycje leca na leb na szyje !! I jak tu mozna zyc w tym nienormalnym
                > swiecie ?? :)) A tak a propos, to jak wy wychodzicie na swoje przy tym obecnej
                > sytuacji gieldowej ???

ha, ha, ha, dobre! musisz sobie uświadomić, że mieszkamy w Europie Wschodniej, i po to żeby żyć w miarę normalnie zaciągamy kredyty, a nasze inwestycje sprowadzają się do zakupu szafy do sypialni, z której nijakich profitów w postaci odsetek czy dywidend spodziewać się raczej nie możemy. tak więc sytuacja na giełdzie ma taki wpływ na nasze życie jak wzrost PKB w Burundi. pzdr
                • Gość: Figo Re: Zawody które podziwamy IP: gateway.d* / 10.3.36.* 22.01.03, 14:57
                  Giełdę to ja widzę na pasku w TVN. A w szafie to można znaleźć sąsiada. Lepiej
                  uważać i nie kupować za dużej. NIN w twojej szafie w przedpokoju się nikt nie
                  schowa. No chyba, że jakiś karzełek.
                  • Gość: Maciek Re: Zawody które podziwamy IP: 6CHUM* / *.ssss.gouv.qc.ca 22.01.03, 18:49
                    Kurcze, widze ze wy nawet wzajemnie znacie umeblowanie swoich przedpokoi !!
                    A czy i...........sypialni tez :))) ? Tylko PEGAS, nie oblej mnie znowu wiadrem
                    zimnej wody, ze niby jestem " one track mind" :))
                    • Gość: Figo Re: Zawody które podziwamy IP: gateway.d* / 10.3.36.* 23.01.03, 08:18
                      No jasne. Czasami odwiedzamy żony kumpli kiedy nie ma ich w domu.
                      • Gość: Maciek do Naki IP: 6CHUM* / *.ssss.gouv.qc.ca 23.01.03, 13:47
                        Gość portalu: Figo napisał(a):
                        No jasne. Czasami odwiedzamy żony kumpli kiedy nie ma ich w domu.
                        =================

Naka, w kontekscie tego co powyzej, ty lepiej trzymaj sie na bacznosci :)))
                        • Gość: Figo Re: do Naki IP: gateway.d* / 10.3.36.* 23.01.03, 13:54
                          Albo tym bardziej zaglądaj.
                          • naka Re: do Macka !! 23.01.03, 18:40
                            A jak jest w Kanadzie ????? Czy tez mozna odwiedzac ???? czy moze zamykacie pod nieobecnosc w sejfie ??????
                            • Gość: Maciek Re: IP: 6CHUM* / *.ssss.gouv.qc.ca 23.01.03, 19:56
                              naka napisała:
                              czy moze zamykacie pod nieobecnosc w sejfie ??????
                              ===================

Czy masz na mysli klejnoty rodzinne, droga Nako ??:))
                              • Gość: Figo Re: IP: gateway.d* / 10.3.36.* 24.01.03, 08:38
                                Oni tam za Wielką Wodą nic nie robią. Praca, dom - dom, praca. A my się tu
                                nieźle bawimy. Imprezka, spanie, (......), itd.
                                • Gość: Maciek Re: IP: 6CHUM* / *.ssss.gouv.qc.ca 24.01.03, 13:46
                                  Takie perspektywy roztaczasz, ze walcze ze soba, czy nie wracac do Polski :))
                                  • Gość: PEGAS Re: RAJ IP: gateway.d* / 10.3.36.* 24.01.03, 13:54
                                    Tak tutaj rzeczywiście mamy raj- tak w wjednym słowie można nazwac tę sytuację.
                                    A co to jest Giełda?
                                    • Gość: NIN Re: RAJ IP: gateway.d* / 10.3.36.* 24.01.03, 14:00
                                      Gość portalu: PEGAS napisał(a):

> A co to jest Giełda?

to tamuj gdzie kartofle i kapuste można dostać?
                                      • Gość: Figo Re: RAJ IP: gateway.d* / 10.3.36.* 24.01.03, 14:04
                                        .... oraz gnój w kubkach i keczup w granulkach.
                                        • Gość: Maciek Re: RAJ IP: 6CHUM* / *.ssss.gouv.qc.ca 24.01.03, 18:15
                                          Chyba sie rozmysle z tym wyjazdem, bo.........ketchupu nie lubie, a gnoj - nie
                                          wiem co to jest, wiec wole nie ryzykowac !!
                                          • naka Re: Do Macka !! 24.01.03, 18:45
                                            Maciek - miałam na mysli "klejnoty" - klejnoty rodowe !!!!
                                            • Gość: Maciek Re klejnoty IP: 6CHUM* / *.ssss.gouv.qc.ca 24.01.03, 22:22
                                              Wszystkie klejnoty, zarowno te rodowe jak i, hmm, inne sa ubezpieczone :))
                                              • Gość: Figo Re: Re klejnoty IP: gateway.d* / 10.3.36.* 27.01.03, 07:51
                                                Człowieku nie wiesz co to gnój? Naturalny nawóz (czyli tzw. kupa, gówno itd.)
                                                lub bardzo niepochlebny epitet o kimś kogo bardzo nie lubimy.

Dziewczyny znajdziecie zdjęcie gnoju???
                                                • Gość: Maciek Re: Re klejnoty IP: 6CHUM* / *.ssss.gouv.qc.ca 27.01.03, 13:39
                                                  Juz nie szukajcie tych zdjec; wszystko jasne !!!!
                                                  • Gość: Figo Re: Re klejnoty IP: gateway.d* / 10.3.36.* 27.01.03, 14:29
                                                    Nie chcesz rzucić okiem na obornik ? ;-))))))

Ale kolega to teraz wyobrażenie ma o Polsce : gnojówa, Relaxy, zegarki
                                                    elektroniczne z 12 melodyjkami, wigry 3 i inne dziwactwa. Zapomniałem : kolejki
                                                    po kawę i cukier tudzież inne używki. Ale jazda. Maciek tak naprawdę to było
                                                    jakieś 15-20 lat temu.
                                                  • Gość: Maciek Re: Re klejnoty IP: 6CHUM* / *.ssss.gouv.qc.ca 27.01.03, 15:22
                                                    O kolejkach, herbacie i occie to wiem, bo krewni pisali, a my wysylalismy
                                                    paczki z szamponami i proszkiem do prania !! Ale o tych "rodzynkach" typu
                                                    rolexy, wigry etc etc to nie wiedzialem.
                        • Gość: Ryszard Re: Zawody które podziwiamy IP: 80.51.243.* 27.01.03, 17:25
                          Jak to jakie? W Katolandzie najlepiej być księdzem, a jeszcze lepiej biskupem.
                          Ci to mają życie, nieprawdaż?
                          • Gość: PEGAS Re: Zawody które podziwiamy IP: w3cache.Wabrzezno.com.pl:* 27.01.03, 19:30
                            I znowu ten sam IP Joanna, Ryszard, edwin i inni
                            • Gość: Maciek Re: Zawody które podziwiamy IP: 6CHUM* / *.ssss.gouv.qc.ca 27.01.03, 21:31
                              Rozwiales moje iluzje !! A juz myslalem ze o Joanne powiekszylo sie nam damskie
                              grono forumowe.
                              • Gość: Figo Re: Zawody które podziwiamy IP: gateway.d* / 10.3.36.* 28.01.03, 08:51
                                Wnerwia mnie ten gość. Wypier... Proszę się stąd oddalić.
                                • Gość: Maciek Re: Zawody które podziwiamy IP: 6CHUM* / *.ssss.gouv.qc.ca 28.01.03, 13:31
                                  Figo
                                  ty jednak jestes.............gniewny :))!!
                                  • Gość: Figo Re: Zawody które podziwiamy IP: gateway.d* / 10.3.36.* 28.01.03, 15:16
                                    A tak mnie trochę poniosło. Będzie wnerwiał tu jakiś gostek porządnych
                                    szajbusów. ;-)))))

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka