Dodaj do ulubionych

O. Rydzyk broni biskupa, który wypił i rozbił auto

• ukrai-niec O. Rydzyk broni biskupa, który wypił i rozbił auto 26.10.12, 13:49
      Tak mnie ojciec Rydzyk wzruszył, że w dowód solidarności, chętnie bym się z biskupem J. napił - proszę o informację, gdzie go mogę spotkać!
    • tyrfi O. Rydzyk broni biskupa, który wypił i rozbił auto 26.10.12, 13:50
      Panie dyrektorze Rydzyk,
      stanowisko księdza katolickiego zobowiązuje.
    • stanluk O. Rydzyk broni biskupa, który wypił i rozbił auto 26.10.12, 13:52
      No cóż, Ojciec Dyrektor sam za kołnierz nie wylewa!!!!
    • okoni O. Rydzyk broni biskupa, który wypił i rozbił auto 26.10.12, 13:54
      buhahaha , pił ze strachu ?!!! ministrantów też d.ymają ze strachu pewnie .
    • zdzisiek66 Michnik, ty draniu 26.10.12, 13:54
      To przez twoje ataki na Kościół Biskup został alkoholikiem. To przez twoją antyklerykalną propagandę policjanci zszargali godność Biskupa, zabierając go na komendę, jak zwykłego człowieka. A przecież powinni ucałować pierścień i odholować go do domu.
      A ty, bezbożny Michniku, zamiast na kolanach przepraszać, nadal jątrzysz i szkalujesz.
      Mówię wam, bracia i siostry, tak się zestresowałem tymi atakami na Kościół, że muszę się natychmiast napić, mimo, że wrócę do domu samochodem. W ogóle nie boję się konsekwencji, bo przecież w słusznym celu się upiję i modlitwa oraz miłość Dyrektora będzie ze mną. Może nawet na antenie mnie pochwali.
    • kroliklesny Rydzyk broni obowiazujacego prawa... 26.10.12, 13:54
      Bron go Rydzyku! A jakby kogos ubil, tez bys znalazl wytlumaczenie? Wola Boska, tak?!
    • magm2 O. Rydzyk broni biskupa, który wypił i rozbił auto 26.10.12, 13:58
      Nie wiem ile w tym prawdy, ale kiedyś słyszałem od znajomego policjanta, że w Toruniu ojca dyrektora Policja złapała na jeździe na bani. Miało to być w nocy i miał jechać z jakąś kobietą. Sprawie ukręcono łeb i nie znalazła się nawet w rejestrach Policji.
      Jeśli to prawda to mnie nie dziwi, że broni nawalonego księdza na kółkiem.
    • mrruwrrgrr O. Rydzyk broni biskupa, który wypił i rozbił auto 26.10.12, 13:59
      nie - pil dlatego ze kochanek go rzucil...
      Biedny misio ;(
      Tadziu - pocaluj pana!
    • maria20 O. Rydzyk broni biskupa, który wypił i rozbił auto 26.10.12, 14:02
      Ten buc zwany ojcem przez oszołomów uważa, że jak chla ksiądz to może bo biedak w stresie i o tym w jego radiu nie należy mówić i oto widać jak wiarygodne są jego media:)
    • urssula.inc O. Rydzyk broni biskupa, który wypił i rozbił auto 26.10.12, 14:02
      Rydzyk,palnij się w ten głupi łeb.
      Alkoholik pije,bo chce pić.
      Nie ma wytłumaczenia dla alkoholika,ze pije,bo się stresuje.
      Jeżeli tak tłumaczymy alkoholików,to dlaczego nie mozemy tłumaczyc złodzieji,mordercow,ze robią to aby sie odstresowac.
    • urssula.inc O. Rydzyk broni biskupa, który wypił i rozbił auto 26.10.12, 14:08
      A poza tym,biuskup tak sie atakami na kościół przejmuje jak ja zeszłoroczną zimą.
      Biskup ma klawe życie,bez trosk,i nudzi mu sie lubi pić alkohol i to by było na tyle.
    • munaciello Piją ze stresu, molestują dzieci ze stresu, nawet 26.10.12, 14:09
      za najmniejszą posługę zbierają - bardzo przy tym zestresowani - kasę i kupują nowe, szybkie bryki, pełni przy tym stresu, żeby nikt ich nie prześcignął w drodze do Nieba.
    • ok_23 O. Rydzyk broni biskupa, który wypił i rozbił auto 26.10.12, 14:14
      ... to biskup jest ofiarą. Ksiądz wybroniłby nawet diabła!
    • kaczor_z_odessy O. Rydzyk broni biskupa, który wypił i rozbił auto 26.10.12, 14:17
      Rydzyk to taki z ciebie ksiądz że nie wiesz że Kościół to wierni a nie kler?Pamiętasz jeszcze o tym że jesteście tylko sługami Bożymi?
    • ramram135 O. Rydzyk broni biskupa, który wypił i rozbił auto 26.10.12, 14:22
      Panie Rydzyk taki kit to moherom można wciskać, ciekawe że innych za alkoholizm ganicie. Ot mentalność sukienkowych......
    • arahat1 pijane bydlo za kierownica aut otrzymalo blogoslaw 26.10.12, 14:22
      kazdy pijany bydlak za kierownica auta moze liczyc na rozgrzeszenie...oto cala prawda o polskim klerze...rzucam na nich klatwe!! oby im juz nigdy nie stanelo pracie!!!
    • rabbinhood post traumatic stress 26.10.12, 14:27
      wielu księży musi świecić oczami za to co kiedyś zrobili inni nieodpowiedzialni, to tak jakbyśmy wszyscy Polacy byli oskarżani że jakiś nasz pijany rodak ukradł w Hamburgu samochód i kogoś zgwałcił. Każdy działa na własne konto...
    • stefan-50 O. Rydzyk broni biskupa, który wypił i rozbił auto 26.10.12, 14:27
      A ojdyr by się nie napił. Było by to pożyteczniejsze od obecnej działalności.
    • megaxs O. Rydzyk broni biskupa, który wypił i rozbił auto 26.10.12, 14:28
      To, że pił pal sześć, Polak nie wielbłąd pić musi, bulwersujące jest to, że taka czarna menda za kółko usiadł i to mnie doprowadza do białej gorączki (20 godzin w miesiącu prac społecznych!!!!) Do pierdla powinien trafić na rok, jakby mu dupę przecwelili to by może się nauczył.
    • dante_waw "Piłeś?... nie kolęduj...." 26.10.12, 14:29
      albo kampania spoleczna na butelkach z piwem

"Nie spowiadam po alkoholu"
    • mr_gm O. Rydzyk broni biskupa, który wypił i rozbił auto 26.10.12, 14:30
      Rydzyk twierdzi, że pił ze stresu, a do samochodu po pijaku wsiadał też ze stresu? A jak dam po ryju Rydzykowi za kłamstwa i manipulacje też powiem, że to ze stresu.
    • linke1 O. Rydzyk broni biskupa, który wypił i rozbił auto 26.10.12, 14:31
      Ten miglanc Rydzyk, rozśmieszył mnie
    • pollos To się nazywa tupet 26.10.12, 14:35
      aby tak odwrócić kota do góry ogonem aby z porażki uzyskać sukces i jeszcze na tym skorzystać. Hipokryzja w KK sięgnęła szczytów.
    • konigin O. Rydzyk broni biskupa, który wypił i rozbił auto 26.10.12, 14:38
      Pseudochrzescijanski belkot prymitywnego hipokryty w sutannie. "Wspierajmy, modlmy sie za..., wybaczmy, trzeba zrozumiec..."itp., ale gdyby taka jazda po pijaku przydarzyla sie np. premierowi albo komus z jego rodziny, to ten sam wybaczajacy malwersant urzadzilby w zwiazku z tym kolejna demonstracje oszolomow w stolicy i dlugo jego smieszne media mialyby z tego pozywke.
    • ami_lii O. Rydzyk broni biskupa, który wypił i rozbił auto 26.10.12, 14:40
      Nie wiem czemu się dziwicie, przecież jakiś czas temu Rydzyk stwierdził że ksiądz to normalny chłop który też czasem chce wypić. A który normalny chłop nie jechał choć raz po pijaku samochodem, no który? Drzazgę w oczach bliźniego widzicie a belki we własnym nie!

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka