ukrai-niec O. Rydzyk broni biskupa, który wypił i rozbił auto 26.10.12, 13:49 Tak mnie ojciec Rydzyk wzruszył, że w dowód solidarności, chętnie bym się z biskupem J. napił - proszę o informację, gdzie go mogę spotkać! Odpowiedz Link Zgłoś
tyrfi O. Rydzyk broni biskupa, który wypił i rozbił auto 26.10.12, 13:50 Panie dyrektorze Rydzyk, stanowisko księdza katolickiego zobowiązuje. Odpowiedz Link Zgłoś
stanluk O. Rydzyk broni biskupa, który wypił i rozbił auto 26.10.12, 13:52 No cóż, Ojciec Dyrektor sam za kołnierz nie wylewa!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
okoni O. Rydzyk broni biskupa, który wypił i rozbił auto 26.10.12, 13:54 buhahaha , pił ze strachu ?!!! ministrantów też d.ymają ze strachu pewnie . Odpowiedz Link Zgłoś
zdzisiek66 Michnik, ty draniu 26.10.12, 13:54 To przez twoje ataki na Kościół Biskup został alkoholikiem. To przez twoją antyklerykalną propagandę policjanci zszargali godność Biskupa, zabierając go na komendę, jak zwykłego człowieka. A przecież powinni ucałować pierścień i odholować go do domu. A ty, bezbożny Michniku, zamiast na kolanach przepraszać, nadal jątrzysz i szkalujesz. Mówię wam, bracia i siostry, tak się zestresowałem tymi atakami na Kościół, że muszę się natychmiast napić, mimo, że wrócę do domu samochodem. W ogóle nie boję się konsekwencji, bo przecież w słusznym celu się upiję i modlitwa oraz miłość Dyrektora będzie ze mną. Może nawet na antenie mnie pochwali. Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Rydzyk broni obowiazujacego prawa... 26.10.12, 13:54 Bron go Rydzyku! A jakby kogos ubil, tez bys znalazl wytlumaczenie? Wola Boska, tak?! Odpowiedz Link Zgłoś
magm2 O. Rydzyk broni biskupa, który wypił i rozbił auto 26.10.12, 13:58 Nie wiem ile w tym prawdy, ale kiedyś słyszałem od znajomego policjanta, że w Toruniu ojca dyrektora Policja złapała na jeździe na bani. Miało to być w nocy i miał jechać z jakąś kobietą. Sprawie ukręcono łeb i nie znalazła się nawet w rejestrach Policji. Jeśli to prawda to mnie nie dziwi, że broni nawalonego księdza na kółkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
mrruwrrgrr O. Rydzyk broni biskupa, który wypił i rozbił auto 26.10.12, 13:59 nie - pil dlatego ze kochanek go rzucil... Biedny misio ;( Tadziu - pocaluj pana! Odpowiedz Link Zgłoś
maria20 O. Rydzyk broni biskupa, który wypił i rozbił auto 26.10.12, 14:02 Ten buc zwany ojcem przez oszołomów uważa, że jak chla ksiądz to może bo biedak w stresie i o tym w jego radiu nie należy mówić i oto widać jak wiarygodne są jego media:) Odpowiedz Link Zgłoś
urssula.inc O. Rydzyk broni biskupa, który wypił i rozbił auto 26.10.12, 14:02 Rydzyk,palnij się w ten głupi łeb. Alkoholik pije,bo chce pić. Nie ma wytłumaczenia dla alkoholika,ze pije,bo się stresuje. Jeżeli tak tłumaczymy alkoholików,to dlaczego nie mozemy tłumaczyc złodzieji,mordercow,ze robią to aby sie odstresowac. Odpowiedz Link Zgłoś
urssula.inc O. Rydzyk broni biskupa, który wypił i rozbił auto 26.10.12, 14:08 A poza tym,biuskup tak sie atakami na kościół przejmuje jak ja zeszłoroczną zimą. Biskup ma klawe życie,bez trosk,i nudzi mu sie lubi pić alkohol i to by było na tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
munaciello Piją ze stresu, molestują dzieci ze stresu, nawet 26.10.12, 14:09 za najmniejszą posługę zbierają - bardzo przy tym zestresowani - kasę i kupują nowe, szybkie bryki, pełni przy tym stresu, żeby nikt ich nie prześcignął w drodze do Nieba. Odpowiedz Link Zgłoś
ok_23 O. Rydzyk broni biskupa, który wypił i rozbił auto 26.10.12, 14:14 ... to biskup jest ofiarą. Ksiądz wybroniłby nawet diabła! Odpowiedz Link Zgłoś
kaczor_z_odessy O. Rydzyk broni biskupa, który wypił i rozbił auto 26.10.12, 14:17 Rydzyk to taki z ciebie ksiądz że nie wiesz że Kościół to wierni a nie kler?Pamiętasz jeszcze o tym że jesteście tylko sługami Bożymi? Odpowiedz Link Zgłoś
ramram135 O. Rydzyk broni biskupa, który wypił i rozbił auto 26.10.12, 14:22 Panie Rydzyk taki kit to moherom można wciskać, ciekawe że innych za alkoholizm ganicie. Ot mentalność sukienkowych...... Odpowiedz Link Zgłoś
arahat1 pijane bydlo za kierownica aut otrzymalo blogoslaw 26.10.12, 14:22 kazdy pijany bydlak za kierownica auta moze liczyc na rozgrzeszenie...oto cala prawda o polskim klerze...rzucam na nich klatwe!! oby im juz nigdy nie stanelo pracie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rabbinhood post traumatic stress 26.10.12, 14:27 wielu księży musi świecić oczami za to co kiedyś zrobili inni nieodpowiedzialni, to tak jakbyśmy wszyscy Polacy byli oskarżani że jakiś nasz pijany rodak ukradł w Hamburgu samochód i kogoś zgwałcił. Każdy działa na własne konto... Odpowiedz Link Zgłoś
stefan-50 O. Rydzyk broni biskupa, który wypił i rozbił auto 26.10.12, 14:27 A ojdyr by się nie napił. Było by to pożyteczniejsze od obecnej działalności. Odpowiedz Link Zgłoś
megaxs O. Rydzyk broni biskupa, który wypił i rozbił auto 26.10.12, 14:28 To, że pił pal sześć, Polak nie wielbłąd pić musi, bulwersujące jest to, że taka czarna menda za kółko usiadł i to mnie doprowadza do białej gorączki (20 godzin w miesiącu prac społecznych!!!!) Do pierdla powinien trafić na rok, jakby mu dupę przecwelili to by może się nauczył. Odpowiedz Link Zgłoś
dante_waw "Piłeś?... nie kolęduj...." 26.10.12, 14:29 albo kampania spoleczna na butelkach z piwem "Nie spowiadam po alkoholu" Odpowiedz Link Zgłoś
mr_gm O. Rydzyk broni biskupa, który wypił i rozbił auto 26.10.12, 14:30 Rydzyk twierdzi, że pił ze stresu, a do samochodu po pijaku wsiadał też ze stresu? A jak dam po ryju Rydzykowi za kłamstwa i manipulacje też powiem, że to ze stresu. Odpowiedz Link Zgłoś
linke1 O. Rydzyk broni biskupa, który wypił i rozbił auto 26.10.12, 14:31 Ten miglanc Rydzyk, rozśmieszył mnie Odpowiedz Link Zgłoś
pollos To się nazywa tupet 26.10.12, 14:35 aby tak odwrócić kota do góry ogonem aby z porażki uzyskać sukces i jeszcze na tym skorzystać. Hipokryzja w KK sięgnęła szczytów. Odpowiedz Link Zgłoś
konigin O. Rydzyk broni biskupa, który wypił i rozbił auto 26.10.12, 14:38 Pseudochrzescijanski belkot prymitywnego hipokryty w sutannie. "Wspierajmy, modlmy sie za..., wybaczmy, trzeba zrozumiec..."itp., ale gdyby taka jazda po pijaku przydarzyla sie np. premierowi albo komus z jego rodziny, to ten sam wybaczajacy malwersant urzadzilby w zwiazku z tym kolejna demonstracje oszolomow w stolicy i dlugo jego smieszne media mialyby z tego pozywke. Odpowiedz Link Zgłoś
ami_lii O. Rydzyk broni biskupa, który wypił i rozbił auto 26.10.12, 14:40 Nie wiem czemu się dziwicie, przecież jakiś czas temu Rydzyk stwierdził że ksiądz to normalny chłop który też czasem chce wypić. A który normalny chłop nie jechał choć raz po pijaku samochodem, no który? Drzazgę w oczach bliźniego widzicie a belki we własnym nie! Odpowiedz Link Zgłoś