chetor 01.01.06, 11:18 Cześć ludziska noworoczne :-)) Czuję więc żyję, ale "połamany" jestem od baletów maksymalnie. Całe szczęście, że kolejny Sylweter za pareset dni ;-) Pozdrawiam serdecznie i noworocznie :-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
naata Re: Witamy sie Nowym Roku :-)))) 01.01.06, 14:39 Witam noworocznie! Spokojnie, wyspana :-) Chetorku, prosto z imprezy wpadłeś na forum? :-))) Pozdrawiam serdecznie i też noworocznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Witamy sie Nowym Roku :-)))) 01.01.06, 18:04 Pozdrawiam pierwszostyczniowo i ziewajaco, no coz, moze jutro bedzie lepiej:-) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Witamy sie Nowym Roku :-)))) 02.01.06, 09:20 Witam i znikam, moze po wieczór wpadnę, a na razie w kurs ;-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: Witamy sie Nowym Roku :-)))) 02.01.06, 12:35 witam, witam i o zdrowie w Nowym Roku pytam. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Witamy sie Nowym Roku :-)))) 02.01.06, 12:49 Witajcie! Stówko, u mnie zdrówko dopisuje, jeszcze :-)) Pozdrawiam i uciekam, może też wieczorem wpadnę. Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Witamy sie Nowym Roku :-)))) 02.01.06, 19:41 Jak zwykle po nockach nie moge przyjść do siebie.:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Witamy sie Nowym Roku :-)))) 02.01.06, 22:58 Witam poniedzialkowo, zarobiona jestem i nie wiem kiedy dojde do siebie, a jeszcze mile goscie tuz,tuz. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Witamy sie Nowym Roku :-)))) 03.01.06, 11:51 Witam wtorkowo. Zarobiony jestem i nie wiem kiedy dojdę do siebie, ale gości na razie nie spodziwam się :)) Pozdrawiam zamęczony Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Witamy sie Nowym Roku :-)))) 03.01.06, 12:48 Cześć! Wiaro! :-) Niezarobiona ale tyz zmęczona .. No i zniechęcona troszkę. Mam nadzieję na jakiś "śląski" :-) spokój :-)) Pozdrówki Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Witamy sie Nowym Roku :-)))) 03.01.06, 13:36 Widze, ze wszystko sie wzielo do roboty od poczatku roku, tak trzymac, mili moi a bedzie dobrze albo jeszcze lepiej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Witamy sie Nowym Roku :-)))) 04.01.06, 09:12 Witam troszeczkę zachorzała, ale nic to, byle do wiosny :) Pozdrówki! Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Witamy sie Nowym Roku :-)))) 04.01.06, 11:14 Witam Bractwo Forumowe. Niestety nie mam jeszcze noworocznego wytchnienia. Cały styczeń tak mi się zapowiada, czysta orka, a nie robota, po obu stronach barykady(!). Wybaczcie, że będę wpadał tak znienacka i na chwilkę, trzymajcie za mnie kciuki, jako i ja za Was po pracy łyknę pyfka ;-) Pozdrawiam skołowany. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Witamy sie Nowym Roku :-)))) 05.01.06, 14:47 Wpadam - pozdrawiam - spadam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Witamy sie Nowym Roku :-)))) 05.01.06, 22:48 Witam sympatycznych forumowiczow, mrozik sie pojawil w G., trzeba uwazac chodzac a co dopiero mowiac. Pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Witamy sie Nowym Roku :-)))) 05.01.06, 23:00 Zaczynam dochodzić do siebie po świątecznych gościach.Ostatniego wywiozłem dziś na lotnisko.;)Pozdrówka! Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Witamy sie Nowym Roku :-)))) 05.01.06, 23:25 Toż se "pełnoletnio" witom forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28940&w=26421604&a=34481542 I tu ło nic niy łopytom. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Witamy sie Nowym Roku :-)))) 06.01.06, 11:22 Powtórka z rozrywki: Witam - pozdrawiam - spadam (do niedzieli) :) PS. Jak Wam się podoba to pisanie samej z sobą, ta sterowana dyskusja?! - bleeee Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Witamy sie Nowym Roku :-)))) 06.01.06, 14:08 Hejka! Witojcie! ;-) 18-tce Bronusia życzę 100 latek! :-) Gratuluję wytrwałości :) A Was Wszystkich pozdrawiam,Forumowicze mili :) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Witamy sie Nowym Roku :-)))) 07.01.06, 09:52 Dzień dobry Mili! :) Co to? Jeszcze się nikt nie witał? I to przy sobocie? :-) Pozdrówki Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Witamy sie Nowym Roku :-)))) 07.01.06, 16:25 Witam, witam, sobota super, pogoda mrozna, wiec zdrowa, a wieczorkiem na koncert noworoczny szykowac sie trzeba. Pozdrawiam wypoczywajacych:-) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Witamy sie Nowym Roku :-)))) 08.01.06, 10:03 Czołem niedzielnie. Dzisaisj szykuje si trochę oddech, baaaardzo mroźnego ;-) Pozdrówki z zamrożonego G ;) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Witamy sie Nowym Roku :-)))) 08.01.06, 14:02 Baaardzo mrozno, niektorych zmrozilo okrutnie:-) Wczoraj bylam na super koncercie i jeszcze dzisiaj mam dobry humor, pewnie wystarczy na dlugo. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Witamy sie Nowym Roku :-)))) 08.01.06, 14:09 Witajcie niedzielnie i słonecznie, choć mroźno troszeczkę, ale to zima jest.. :-))) Pozdrówki Odpowiedz Link Zgłoś
ac3 Re: Witamy sie Nowym Roku :-)))) 09.01.06, 00:05 wpadam w poniedziałek i spadam (ależ się wysiliłem!) pozdrówki Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Witamy sie Nowym Roku :-)))) 09.01.06, 13:52 Witam przywalony robotą, a względnego spokoju znowu nie widać :( Pozdrawiam mroźnie ;) PS. A tak w ogóle dziewczyny, po co Wam to było?! Wystarczy konsekwencja ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Witamy sie Nowym Roku :-)))) 09.01.06, 21:48 Pozdrawiam, jeszcze zyje, ufff Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Witamy sie Nowym Roku :-)))) 10.01.06, 12:48 Witam słonecznie i mroźno! Jakoś pusto, naszych nie widać...? Pozdrówki! PS.. Chetorku, nic się nie stało, to był mały sprawdzianik. naata Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Witamy sie Nowym Roku :-)))) 10.01.06, 15:18 Cześć, nic nowego, brak czasu. Pozdrawiam PS. Naatka, pewnie, że nic się nie stało, bo to tylko nic ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Witamy sie Nowym Roku :-)))) 10.01.06, 22:24 Pozdrawiam i pamietajcie o wiosnie. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Witamy sie Nowym Roku :-)))) 11.01.06, 12:47 Pamiętam, oby nadeJszła szybciej. Pozdrawiam bez zmian. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Witamy sie Nowym Roku :-)))) 11.01.06, 13:14 Hejka! Ludziska koFffane :-))) Tak z doskoku piszę, ale Wy wiecie przeca... Dzięki za wyrozumiałość.. No i POZDRÓWY najserdeczniejsze! /Ale się podlizałam? Co???/ :P Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Witamy sie Nowym Roku :-)))) 11.01.06, 23:46 Tak najserdeczniej, przed koncem dnia pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Witamy sie Nowym Roku :-)))) 12.01.06, 09:00 Witam z rana :-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Witamy sie Nowym Roku :-)))) 12.01.06, 10:03 Cześć, aaaleee lodowisko dzisiaj, makabra, jeździć i chodzić :( Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Witamy sie Nowym Roku :-)))) 12.01.06, 20:23 Pozdrawiam czwartkowo i sejmowo. Pokretnosc niektorych politykow budzi moje obrzydzenie i przerazenie. Szkoda gadac i jeszcze ta slizgawica:-( Ps. nie wiecie co sie dzieje z pewnym panem z miasta P.? Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Witamy sie Nowym Roku :-)))) 12.01.06, 23:02 To co nie wyszło pod koniec roku,skumulowało się teraz.Mam całą masę roboty,mam też nadzieję,że po niedzieli znajdę chwilę wytchnienia.pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Witamy sie Nowym Roku :-)))) 13.01.06, 11:56 Witam. To co odwalają Kaczory już nie mieści się w żadnych granicach. Szachy dla szachów, na tym polaga ich geniusz?! Wystrzelać!!! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Witamy sie Nowym Roku :-)))) 13.01.06, 12:59 Pozdrawiam, jade zaczerpnac czystego powietrza, pooddychac jakims lasem, borem, bo mocno obawiam sie o moje nerwy:-) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Witamy sie Nowym Roku :-)))) 14.01.06, 09:54 Witajcie w sobotę upiększoną zimową "dekoracją".:) Gruby szron pomalował wszystko i jest pięknie. Na chwilę zapominam o rzeczywistości a tu z radia właśnie cos mówią o dzisiejszym posiedzeniu(?) sejmometru! ...nigdy nie lubiłam kaczystów, ale teraz do tego dochodzą jakieś dziwne skojarzenia. Czy musimy bać się przyszłości!? Mam nadzieję, że do tego nie dojdzie... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Witamy sie Nowym Roku :-)))) 15.01.06, 11:36 Pozdrawiam miotany pomiędzy rodzinnymi uroczystościami. Ledwo co żyję ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Witamy sie Nowym Roku :-)))) 15.01.06, 14:07 Chyba po raz pierwszy w nowym roku mam prawdziwą labę.:)Zero wyjazdów,zero gości,cały dzień dla siebie!To lubię.:) pzdr5 Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Witamy sie Nowym Roku :-)))) 16.01.06, 10:29 Witam baaardzo zimowo, cały czas -10 :( Parkoś, masz labę, ale nie powinna dotyczyć FG, tu powinieneś trochę czasu przezznaczyć na odrobienie strat ;-) Pozdrawiam5 :) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Witamy sie Nowym Roku :-)))) 16.01.06, 11:56 Ja tam zawsze z przyjemnościa wkraczam na to nasze forum, jeszcze :P Pozdrówki, oczywista sprawa przecieeee :D Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Witamy sie Nowym Roku :-)))) 16.01.06, 12:09 Pozdrawiam super mrozno, fajnie, zdrowo, tylko grzac trzeba niemilosiernie. Ale pieknie, Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Witamy sie Nowym Roku :-)))) 16.01.06, 20:16 U mnie śniegu zero,za to duża wilgotność wzmagająca uczucie chłodu.Brrr pzdr ;) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Witamy sie Nowym Roku :-)))) 17.01.06, 08:46 Poskrobałem szyby,dojechałem jakoś do domciu,poczytałem co poczytać należy.W poczuciu dobrze spełnionego obowiązku idę lulu.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Witamy sie Nowym Roku :-)))) 17.01.06, 10:32 Witam zimowo i słonecznie, na zewnątrz piękne widoki :) Pozdrawiam cichutko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Witamy sie Nowym Roku :-)))) 17.01.06, 15:21 Prawie wszystkich dzisiaj zamroziło? Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Witamy sie Nowym Roku :-)))) 17.01.06, 18:37 Faktycznie, ziab okrutny, nad Wisla wieje, wiec mam krotszy spacer, chyba jakie wdzianko psiakowi zakupie bo ciagnie do domku:-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Witamy sie Nowym Roku :-)))) 18.01.06, 10:34 Dzisiaj wieje jeszcze bardziej, brrrr. Pozdrawiam lekko skostniały. PS. Extra pozdrówki dla Alex na urlopie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Witamy sie Nowym Roku :-)))) 18.01.06, 10:39 No,no Alex w kraju i nie odzywa się??!!:))pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Witamy sie Nowym Roku :-)))) 18.01.06, 10:47 Pewnie sie jeszcze witaja, wiec nie ma szans:-) ale pewnie sie odezwie, tez mocno pozdrawiam. Jedni odjezdzaja drudzy przyjezdzaja, dzieci zawsze mile w domu widziane. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Witamy sie Nowym Roku :-)))) 19.01.06, 07:40 Zima dopiero nabiera rozpędu.Nie lubię,nie lubię...:) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Witamy sie Nowym Roku :-)))) 19.01.06, 12:34 Witam, brrr zimno, a bedzie jeszcze zimniej! Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Witamy sie Nowym Roku :-)))) 19.01.06, 12:36 Zimnisko, aż strach myśleć o przyszłym tygodniu. Pozdrawiam PS. Naata nie ma czasu, ma Alex :) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Witamy sie Nowym Roku :-)))) 20.01.06, 18:56 Witam Was w ten mrozny wieczor, milo sie siedzi w domu juz po spacerku pieskowym, brrr Mialam dzisiaj kluczowe odwiedziny:-) niestety, nie bylo kiedy o Was pogadac, ech ta wszechobecna polityka i stare dzieje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Witamy sie Nowym Roku :-)))) 20.01.06, 20:35 Mrzawka podczas mrozu,dawno czegoś takiego nie doświadczyłem.Nagrzewnica na full,a i tak postój co parę kilometrów w celu skrobania szyb.:( pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Witamy sie Nowym Roku :-)))) 21.01.06, 09:26 Witam sobotnio, mroźnie, śniegowo, wietrznie, brrrrr Wczoaraj małe pogaduszki u Tojki, krótkie, ale wreszczie o wszystkim, także o mojej wykonanej spowiedzi gdzie należało :-))) Pozdrawiam oczyszczony ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Witamy sie Nowym Roku :-)))) 22.01.06, 10:20 Witam osamotniony. Jakiś mróz wszedł na FG? Naata ma roztrój komputerowy, Alex coś tam jej namieszała. Kiedy się odezwie, nie wie. Pozdrawiam, mając za oknem -22, brrrr, a co jutro będzie? Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Witamy sie Nowym Roku :-)))) 22.01.06, 18:27 Jutro ma byc jeszcze lepiej minus. Powoli sie przyzwyczajam. Tylko to odsniezanie:-( grrrr Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: Witamy sie Nowym Roku :-)))) 22.01.06, 20:50 trudno się przyzwyczaić, u mnie teraz już - 21, co będzie rano, jak słońce wschodzi i jest najzimniej? Pomaga Wam teraz Wisła, trochę cieplej w Grudziądzu? Ale przywiało, czy ostudzi trochę te siwe, przegrzane czupryny? Pewnie i mróz nie pomoże, no to co? Lepiej w szachy pogram, polecam, uspokaja, zwłaszcza z gorącą herbatą. Przetrzymamy! Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Witamy sie Nowym Roku :-)))) 23.01.06, 11:26 Witam drżąc z przerażenia, piszą o -45 na wschodznie kraju w sobotę !!! Pozdrawiam. PS. Forum też dzisiaj jakieś spowolnione od mrozu? Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Witamy sie Nowym Roku :-)))) 23.01.06, 12:18 Witajcie Kochani z zimnego Południa.U nas tylko 13 st. ale było zimniej i oby juz ta zima trochę zwolniła tempa, booo .. nie dojadę na Pomorze :-) Pomimo mrozu Pozdrawiamy (ja i Alex) gorąco! :-)) nata Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Witamy sie Nowym Roku :-)))) 23.01.06, 13:32 Chciałbym mieć -13, normalnie wiosna u Was ;-) Dzięki za pozdro Alex, nie psuj więcej kompa ;-)) Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Witamy sie Nowym Roku :-)))) 24.01.06, 13:52 Pozdrawiam w te zimne czasy brr Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Witamy sie Nowym Roku :-)))) 24.01.06, 13:58 Pozdrawiam z doskoku, ponieważ robię na boku ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Witamy sie Nowym Roku :-)))) 25.01.06, 12:56 Ciąg dalszy wczorajszego. Pozdrawiam lekko ocieplony ;) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Witamy sie Nowym Roku :-)))) 25.01.06, 16:30 Pozdrawiam milo wszystkich obecnych i zamrozonych. Trzymajcie sie cieplo, a bedzie dobrze. Juz niedlugo krotki luty. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Witamy sie Nowym Roku :-)))) 26.01.06, 14:13 Witam i pozdrawiam. Luty krótki, a w marcu wiosenne wybory? Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: Witamy sie Nowym Roku :-)))) 26.01.06, 16:50 a ja u Was byłam, jednak miodu i wina nie piłam, a co widziałam to opowiedziałam. Mam za oknem takie mrugajace światełka, poświateczne, ale to już prawie dwa miesiące, nigdy nie zagasną? Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Witamy sie Nowym Roku :-)))) 26.01.06, 20:41 Trzeba było dać konkretną propozycję i może byśmy się spotkali na jakimś grzanym miodziku ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: Witamy sie Nowym Roku :-)))) 26.01.06, 21:32 Baaa. To z tego mrozu chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Witamy sie Nowym Roku :-)))) 27.01.06, 15:09 LIczę, że następnym razem będzie mniejszy mróz i, hmm, hmm, myślenie będzie łatwiejsze ;-)) Pozdrawiam zawsze obecnych i coraz bardziej nieobecnych. Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Witamy sie Nowym Roku :-)))) 30.01.06, 00:18 Mam dość mrozu,dość pracy na pół gwizdka,do tego w nadgodzinach.Jestem skonany.Czekam z utęsknieniem na ciepełko.:)pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Witamy sie Nowym Roku :-)))) 31.01.06, 13:29 Witam, widac wszyscy zapracowani w te mrozne dni, juz wprawdzie cieplej, jednak tragedia katowicka nie daje zapomniec o ludziach, ptakach, smutno i zal. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Witamy sie Nowym Roku :-)))) 31.01.06, 15:40 Prawdziwa orka, do tego Śląsk i odechciewa się pisać. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: Witamy sie Nowym Roku :-)))) 31.01.06, 16:46 u mnie też, może nie żniwa, ale pracy po uszy, to i cieplej. I ten smutny Śląsk, niezrozumiale... Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Witamy sie Nowym Roku :-)))) 31.01.06, 19:56 Wolałbym nie pisać "a,nie mówiłem".Taka sama katastrofa grozi wszystkim hyper,multi i mega marketom.Pozdrawiam wszystkich zwolenników kupowania w szopach (dosłownie).;) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Witamy sie Nowym Roku :-)))) 01.02.06, 12:36 Cześć Forumki! Trochę zmęczona zimą i jakoś smutnawa... Ale z nadzieją na wiosnę Pozdrawiam Serdeczne pozdrówki dla B-4 (- ja :) od zalatanej urlopowo Alex. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Witamy sie Nowym Roku :-)))) 01.02.06, 13:56 Witam się króciutko, zarobiony jestem po uszy. Pozdrawiam odrobinę cieplej Alex ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Witamy sie Nowym Roku :-)))) 01.02.06, 20:59 Podziękuj za pozdrowienia.;) Naprawdę nie ma pięciu minut,by cosik dla nas napisać?:) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Witamy sie Nowym Roku :-)))) 01.02.06, 22:43 Bractwo zapomnialo, ze to juz luty? ja mam juz dosyc tego nowego roku:-( Pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś