Dodaj do ulubionych

Nadciąga totalny kataklizm - 4 kadencja Zaleskiego

19.12.12, 21:26
Pisalem juz rok temu. Towarzysz gospodarz nie poprzestanie na 3 kadencji
To typ czlowieka ktory nie wypusci z reki politycznych atotow typu "dalem wam most"
"dalem wam hale widowiskowo-sportowa" "budujemy sale koncertowa" itp itd
Miwsiac temu pisalem o wypowiedzi Zaleskiego ktory nie zaprzeczal i nie potwierdzal kolejnego kandydowania.
Teraz mamy kolejne prawie potwierdzenie ze lysy nie odpusci. Solidarna Polska poprze Zaleskiego w wyborach. Nie wierze ze to tylko chlapniecie haslem wyborczym.
Wzywam nieudacznikow PO
Nie macie szans wygeac z Zaleskim stawiajac kontrkandydata. Nie macie nikogo kto ma jaja wiedze i wizje miasta
w zwiazku z tym ze pisowska banda bedzie trzymac sie z nieudacznikami gospodarzami dla stanowisk jedynym wyjsciem jest bardziej przekonywujace zwyciestwo w wyborach
I juz dzisiaj trzeba rozpoczac gre polityczna rozbicia miejskiego towarzystwa wzajemnej adoracji
Obserwuj wątek
    • pisowiec1975 wystawią kolejnego charyzmatycznego leadera 19.12.12, 22:15
      w typie Przybyszewskiego - wodzu prowadź, na Most!
      • szlachcic Re: wystawią kolejnego charyzmatycznego leadera 20.12.12, 18:04
        > w typie Przybyszewskiego - wodzu prowadź, na Most!

PO jest tak samo winne czy zasluzone w tym temacie wiec nie bredz
        Nie ulega natomiast watpliwosci ze PO musi wystawic kandydata i musi wiedziec ze przegra jak lysy zechce startowac.
        Tym razem lysy nie wygra w pierwszej turze ale wygra
        Ale rownie wazna sprawa jest wiekszosc w radzie miasta i to jest juz w zasiegu PO
        Dlaczego jestem przeciwny Zaleskiemu choc wiem ze inni sa rownie nieudolni?
        Poniewaz uwazam ze czlowiek wypala sie na zasiadaniu na tym samym stanowisku.
        Zaleski sie zas nie wypalil bo nie bylo co wypalic.
        Po prostu potrzeba swiezej krwi na stanowisku prezydenta jak i na stanowiskach dyrektorow
        Szczegolnie: MZD, MPO, TT, TCM
        Tam takze panuje nieudolnosc i opieszalosc
    • uszaty25 Re: Nadciąga totalny kataklizm - 4 kadencja Zales 20.12.12, 19:29
      Przyjdą wybory, albo prezydent gdzieś będzie leciał? kto wie...
    • jacek-jacenty Re: Nadciąga totalny kataklizm - 4 kadencja Zales 20.12.12, 20:01
      O matko nic nie rozumiem.
      Słowotok krytyki obecnego prezydenta, ale kupy się nie trzyma.
      Polecam przeczytać ZE ZROZUMIENIEM:

torun.gazeta.pl/torun/56,35576,13085616,Trzy_prezydentury_Michala_Zaleskiego__ZDJECIA_.html
      Na każdą partię psioczysz. To która PARTIA wg. ciebie jest najlepsza?
      Poproszę o odpowiedź.

A tak btw....
      Parę słów nie rozumiem z twojego wpisu.
      Masz w d**** tych co czytają wątek?
      Też poproszę o odpowiedź.

"..atotow.. Miwsiac...wygeac ..."

Dysgrafię masz? :)
      A może dyslekcję? :)
      • szlachcic Re: Nadciąga totalny kataklizm - 4 kadencja Zales 20.12.12, 21:10
        > Na każdą partię psioczysz. To która PARTIA wg. ciebie jest najlepsza?
        > Poproszę o odpowiedź.

to prawda
        w miejskiej polityce mamy praktycznie samych nieudacznikow, wiekszych czy mniejszych ale nieudacznikow
        Komu zycze wygranej?
        Zycze wygranej PO choc zdaje sobie sprawe ze Przybyszewski nie jest dobrym materialem na prezydenta.
        PO jednak jest szansa dla Torunia na wieksza normalnosc i przede wszystkim na zmiane - z tego miasto najbardziej potrzebuje
        Tylko zmiana na stanowisku prezydenta moze spowodowac np wyrzucenie Glonka ktory jest odpowiedzialny za drogowa ZENADE

> Dysgrafię masz? :)
        > A może dyslekcję? :)

popwyzszy moj tekst ja napisalem w 15-20 sekund
        ty bys go pisal 10 minut
        mysle ze rozumiesz ze przy takim pisaniou nie sposob popelniac literowki
        • hassleader Re: Nadciąga totalny kataklizm - 4 kadencja Zales 22.12.12, 01:30
          Jasne, tobie płacą od posta?
          Lepiej pisać 10 minut, ale z sensem, niż 15 sekund bez sensu. Chociaż akurat w tym temacie się z tobą zgadzam.
          Pisz w Wordzie, forum w tle, F7, Ctrl+A, Ctrl+X, Alt-Tab, Ctrl+V i masz problem z bani.
          • szlachcic Re: Nadciąga totalny kataklizm - 4 kadencja Zales 22.12.12, 11:03
            > Lepiej pisać 10 minut, ale z sensem, niż 15 sekund bez sensu.

wskaz mi post w ktorym pisalem bez sensu

>Chociaż akurat w tym temacie się z tobą zgadzam.

ale nie mogles sie powstrzymac przed skrytykowaniem mnie

• hassleader Re: Nadciąga totalny kataklizm - 4 kadencja Zales 23.12.12, 01:00
              szlachcic napisał:

> wskaz mi post w ktorym pisalem bez sensu

Nie chce mi się szukać, ale jest takich sporo.

> ale nie mogles sie powstrzymac przed skrytykowaniem mnie

No coż, to żebyś nie pomyślał sobie, iż cię polubiłem :)
              • szlachcic Re: Nadciąga totalny kataklizm - 4 kadencja Zales 23.12.12, 11:20
                > Nie chce mi się szukać, ale jest takich sporo.

argumenty masz powalajace
            • a_creep Re: Nadciąga totalny kataklizm - 4 kadencja Zales 23.12.12, 16:11
              > wskaz mi post w ktorym pisalem bez sensu

Chociażby tutaj:
              forum.gazeta.pl/forum/w,71,136180104,136223556,Re_Jasiakiewicz_gromi_prof_Gorskiego_za_metropo.html
              • jot9 Re: Nadciąga totalny kataklizm - 4 kadencja Zales 23.12.12, 16:27
                a_creep napisał:

> > wskaz mi post w ktorym pisalem bez sensu
                >
                > Chociażby tutaj: (...)

Nom, ja większość takich "wypocin" (złe słowo, bo właśnie sęk w tym, że autor pisze bez żadnego "przyłożenia się" do swojej wypowiedzi) pomijam, bo to po prostu szkoda czasu. Skoro autor nie dba o składne złożenie swojej wypowiedzi, to tym bardziej mi szkoda czasu na czytanie. Na szczęście od dłuższego czasu mam na szaro :) Pozdrawiam.
        • jacek-jacenty Re: Nadciąga totalny kataklizm - 4 kadencja Zales 22.12.12, 18:03
          szlachcic napisał:

> popwyzszy moj tekst ja napisalem w 15-20 sekund
          > ty bys go pisal 10 minut
          > mysle ze rozumiesz ze przy takim pisaniou nie sposob popelniac literowki

Ja tobie też życzę wsołyhc siwtą :)

Rozumiem wszystko: masz w de czytających twoje wpisy. Twój wybór.
          Popracuj chłopie nad składnią zdania, bo dzieci z podstawówki nie mówią już "popwyzszy moj tekst ja napisalem".

(Post pisałem bez pomocy Worda przez jakieś 30 do 40 sekund + cytaty jakieś 3 s. ).
      • alienisko Re: Nadciąga totalny kataklizm - 4 kadencja Zales 22.12.12, 17:06
        > Dysgrafię masz? :)

Szlachcic to zwykły sfrustrowany życiem pieniacz, który wyrzyguje tu swoje żale, żeby odreagować swoje życie.

Nie szanuje rozmówców, nie szanuje ojczystego języka, poziomem kultury ledwo odstaje od menela rzucającego ku...mi... ale pierwszy jest do umoralniania i wytykania innym czego popadnie.

PS
        Pisałem to może 40 sekund.
        • szlachcic Re: Nadciąga totalny kataklizm - 4 kadencja Zales 22.12.12, 19:14
          > Pisałem to może 40 sekund.

no to pisales tekst 2 razy krotszy 2 razy dluzej
          i twoj tekst mial pokazac ze ty piszac szybko mimo wszystko piszesz poprawnie?
          4 razy wolniejsze pisanie wg ciebie nie ma znaczenia?
          wg mnie twoje pisanie mozna nazwac redagowaniem
          • jaz0n Re: Nadciąga totalny kataklizm - 4 kadencja Zales 22.12.12, 19:41
            > no to pisales tekst 2 razy krotszy 2 razy dluzej

Ale napisał go bez błędów, więc nie masz kart zeby się z nim licytować. Generalnie twoja pogarda dla ortografii i lekceważenie literówek jest w kompletnej sprzeczności z charakterem twoich postów. Klepiesz jakbys miał poczucie misji i chciał innych przekonac do swojego zdania- tymczasem nawet w tym wątku w zasadzie przyznałeś ze piszesz aby pisać. Osobiście jakbym przeczytał dowolny twoj post, nawet nie wiedząc kim jest szlachcic, to i tak uznałbym ze ktoś kto gwałci ortografię a poprawna pisownie osiąga najwyżej przypadkiem, nie jest żadnym autorytetem w poważnej sprawie (czyli takiej która zasługiwałaby aby poświęcic jej więcej niz 15 sekund). Ale to juz taka moja opinia- niekoniecznie obiektywna, ale jak widac popularna.
            • jerzy_gw Re: Nadciąga totalny kataklizm - 4 kadencja Zales 22.12.12, 23:22
              Pisałem już jakiś czas temu, że szlachcic nie szanuje czytelnika, nie szanuje też języka ojczystego. Zapewniam, że okazanie szacunku czytelnikowi przez poprawną redakcję tekstu przysporzyłoby szlachcicowi więcej "zwolenników".
              Pisząc tak jak pisze pokazuje, że ma gdzieś odbiorców, wg mnie traci sens to pisanie, gdyż czytelnik odbierze go jako niechlujnego krzykacza. Oczywiście dopuszczam możliwość, że nie potrafi pisać lepiej. Ale jeśli jego odpowiedzią jest, że pisze szybko, bo tak, to ja to odbieram, że jest leniwy, a jak jest leniwy w tym to i w innych obszarach, więc tym bardziej wychodzi tylko na pieniacza.
            • szlachcic Re: Nadciąga totalny kataklizm - 4 kadencja Zales 23.12.12, 10:25
              > Ale napisał go bez błędów, więc nie masz kart zeby się z nim licytować

tu sie ogromnie mylisz
              on podajac ile czasu pisal swoj 2 razy mniejszy post chcial pokazac ze mozna napisac to poprawnie.
              Nie mialbym prawa nic powiedziec gdyby poprawnie napisal tekst tej samejh obietosci w takim czasie co ja
              Jednak mu to zajelo 4 razy wiecej czasu (2 razy mniej, 2 razy dluzej) wiec jego post osmieszyl go bo nie mial prawa czegos mi udowadniac
              Dokladnie jak ty, osmieszyles sie rowniez
              Mam prawo sie licytowac bo post pisalem 4 razy szybciej a wg mnie to jest roznica

> Klepiesz jakbys miał poczucie misji i ch
              > ciał innych przekonac do swojego zdania- tymczasem nawet w tym wątku w zasadzie
              > przyznałeś ze piszesz aby pisać.

jakie slowa sprawily ze twoj rozumek wyciagnal takie wnioski?

> , nawet nie wiedząc kim jest szlachcic, to i tak uznałbym ze ktoś kto gwałci or
              > tografię a poprawna pisownie osiąga najwyżej przypadkiem, nie jest żadnym autor
              > ytetem w poważnej sprawie

proponowalbym jazon abys sprecyzowal jednak te gwalcenie ortografii
              czym innym jest nieumiejetnosc piasnia bezblednie a czym innym swiadome nieuzywanie polskich znakow i zn. interpunkvcyjnych
              a moglbys mi wytlumaczyc co ma powyzsze do moich tez o np skretyniaklym projekcie profilu skrzyzowania Grudziadzka/Kosciuszki?
              Czy twoj maly rozumek dziala tak "on nie umie pisac wiec to skrzyzowanie jest zapewne zrobione profesjonalnie"?
              Moim zdaniem "nieumiejetnosc" pisania nie oznacza ze ktos w danych tematach nie moze miec racji. Tak dziala mojrozum, ale ty masz rozumek wiec sposob dzialania musi byc inny

> Ale to juz taka moja opinia- niekoniecznie obiektywna, ale jak widac popularna.

juz kilka razy tobie to pisalem
              ty nie dyskutujesz na forum, a za dyskusje ja uwazam oponowanie badz zgadzanie sie wg swoich przemyslen dot. danej sprawy
              ty zas komentujesz na zasadzie kogo lubisz a kogo nie
              taki sposob dzialania sprawilo ze forum jakie moderowales "zuzel" z fajnego i popularnego srodka wymiany zdan stalo sie karlowatym tworem bo kasowales posty tych ktorych nie lubiles a wielbiles swoich klakierow
              Na szczescie zostales kopniety w dupe, no ale poki co forum sie do dzisiaj nie odrodzilo
              Takie sa konsekwencje jak nieodpowiednim ludziom da sie prrawo czymkolwiek rzadzic
              I tu widze cechy wspolne z Zaleskim, dziwie sie ze go czasami skrytyjujesz
              Moim zdaniem powinniscie byc dobrymi kumplami
              • jaz0n Re: Nadciąga totalny kataklizm - 4 kadencja Zales 23.12.12, 11:07
                Hehe- zastanawiałem się czym mnie uraczysz i zupełnie się nie rozczarowałem. Mamy jakies niezwiązane z wątkiem brednie o Grudziądzkiej (chyba tylko ty sam wiesz co one maja tutaj udowadniać), zwrot 'ośmieszyłes się', oraz twój hit wszechczasów- forum żużel. Nie mam zamiaru się babrać w tej 'dyskusji', wyraziłem opinię, ktora nie musi cię interesować. Ciekawi mnie tylko czy fakt ze inne osoby maja dokładnie taki sam odbiór twoich wypocin na forum nie wzbudza w tobie żadnych refleksji. Nie, pewnie nie wzbudza- w końcu oni nie wiedza tyle co opiniotwórczy geniusz forumowy.
              • a_creep Re: Nadciąga totalny kataklizm - 4 kadencja Zales 23.12.12, 16:08
                > Mam prawo sie licytowac bo post pisalem 4 razy szybciej

Kłamiesz, nie pisałeś tak szybko.

> a wg mnie to jest roznica

Dla czytających to bez różnicy, ile kto spędził czasu na pisanie swojego posta.

> proponowalbym jazon abys sprecyzowal jednak te gwalcenie ortografii

Gwałcenie ortografii polega na popełnianiu kilku błędów ortograficznych w każdym zdaniu. Poza tym dochodzą błędy interpunkcyjne.

> czym innym jest nieumiejetnosc piasnia bezblednie a czym innym swiadome nieuzyw
                > anie polskich znakow i zn. interpunkvcyjnych

Myślisz, że ktoś uwierzy, iż twoja nieumiejętność pisania poprawnie po polsku wynika ze świadomej decyzji?

> Moim zdaniem "nieumiejetnosc" pisania nie oznacza ze ktos w danych tematach nie
                > moze miec racji.

Tyle razy ci pisałem, żebyś poprosił ojca, żeby ci zainstalował jakieś sprawdzanie pisowni w przeglądarce. To nie boli.

• alienisko Re: Nadciąga totalny kataklizm - 4 kadencja Zales 23.12.12, 16:12
                szlachcic napisał:

> on podajac ile czasu pisal swoj 2 razy mniejszy post chcial pokazac ze mozna na
                > pisac to poprawnie.

Taki bystrzacha, a dalej nie chwyta.
                • jacek-jacenty Re: Nadciąga totalny kataklizm - 4 kadencja Zales 23.12.12, 16:32
                  alienisko napisał:

> Taki bystrzacha, a dalej nie chwyta.

Co zrobić, taki typ ;)

forum.gazeta.pl/forum/w,71,141255883,141311323,Re_Nadciaga_totalny_kataklizm_4_kadencja_Zales.html
                  Pisałem ze 3 sekundy, ale znalezienie i wklejenie odpowiedniego linka zajęło mi pewno kolejne cenne:) sekundy:)

Siodło, siodło szlachcic, przydasz się do szopki :)

(ojej, znów naście sekund poświęciłem swego jakże cennego czasu :) ).
          • franek-dolas Re: Nadciąga totalny kataklizm - 4 kadencja Zales 22.12.12, 19:45
            Ślachcic. Jak Ci ktoś mówi, że jesteś mułem to się nie przejmuj, ale jak Ci to mówi dwóch, to kup Sobie siodło!
            • jot9 Re: Nadciąga totalny kataklizm - 4 kadencja Zales 22.12.12, 20:30
              franek-dolas napisał:

> Ślachcic. Jak Ci ktoś mówi, że jesteś mułem to się nie przejmuj, ale jak Ci to
              > mówi dwóch, to kup Sobie siodło!

Wyrafinowany koncept :)

(Pisałem 5 sekund.)
            • hassleader Re: Nadciąga totalny kataklizm - 4 kadencja Zales 23.12.12, 01:03
              franek-dolas napisał:

> Ślachcic. Jak Ci ktoś mówi, że jesteś mułem to się nie przejmuj, ale jak Ci to
              > mówi dwóch, to kup Sobie siodło!

Tego posta pisałem 16,5 sekundy zaraz, jak otarłem łzy ze śmiechu trwającego 10 minut. :)))
          • alienisko Re: Nadciąga totalny kataklizm - 4 kadencja Zales 22.12.12, 22:19
            szlachcic napisał:

> > Pisałem to może 40 sekund.
            >
            > no to pisales tekst 2 razy krotszy 2 razy dluzej
            > i twoj tekst mial pokazac ze ty piszac szybko mimo wszystko piszesz poprawnie?
            > 4 razy wolniejsze pisanie wg ciebie nie ma znaczenia?
            > wg mnie twoje pisanie mozna nazwac redagowaniem

Za takiego bystrego się masz, a do takich głupich wniosków dochodzisz.
        • hassleader Re: Nadciąga totalny kataklizm - 4 kadencja Zales 23.12.12, 01:05
          Zrozumcie w końcu, że to jego praca. Takie zadymianie na forach ożywia je. Gdyby nie szlachcic i jego kilkanaście innych nicków, forum by umarło. Więc budzi niechęć, ale jest potrzebny.
      • jerzy_gw Re: Nadciąga totalny kataklizm - 4 kadencja Zales 22.12.12, 23:25
        jacek-jacenty napisał:

Gdzież się podziało moje ulubione pogotowie_ortograficzne...
    • syn_biskupa Re: Nadciąga totalny kataklizm - 4 kadencja Zales 22.12.12, 11:46
      A miało byc dwie kadencje tak jak prezydenta RP a nie dośmiertnie.
    • hecer @szlachcic 22.12.12, 15:09
      sięgnijmy do historii.

Dyktatury trwają. Głównie dlatego, że dyktator który naruszał prawa człowieka, dokonywał zbrodni, boi się odejść. Jak odejdzie, straci władzę, a wszyscy którzy przez niego cierpieli będą myśleć o sprawiedliwości.

Aksamitne rewolucje i przewroty zawsze zakładały jakąś amnestię, okrągły stół, itd.

I teraz spróbuj przełożyć ten schemat na jakiś samorząd... samorząd rządzony przez watażkę i jego klakierów.

Moim zdaniem, szlachcic, ty mierzysz sytuację standardami demokratycznymi. A one nie są wcale demokratyczne. Nie po 10 latach.
      • szlachcic Re: @szlachcic 22.12.12, 19:24
        > Moim zdaniem, szlachcic, ty mierzysz sytuację standardami demokratycznymi. A on
        > e nie są wcale demokratyczne. Nie po 10 latach.

zgodze sie z tym ze 10 lat powoduja pewne uklady ale nic nie jest zapewnione do konca
        • hecer Re: @szlachcic 23.12.12, 10:38
          nie, nie jest zapewnione do końca. Miałem na myśli to, że w tym przypadku nie jest to tylko kwestia "chcę, czy nie chcę być dalej na stanowisku". To również kwestia "muszę zostać, bo zbyt wiele ujawnią jak odejdę; ja to jeszcze, ale wielu moich ziomali też będzie miało problemy"
          • szlachcic Re: @szlachcic 23.12.12, 11:39
            to prawda, dlatego przedawnienia nie sa dobrym pomyslem demokracji
            Rozumiem jeszcze to ze organa scigania zaprzestaja "nakladu sil" ale przedawnienia jako de facto uniewinnienie dobre nie jest
            Niedawno byl przypadek ze policjant jechal autem i dostrzegl przez przypadek sciganego listem gonczym na ulicy. zlapal go i okazalo sie ze za dzien albo 2 ulegoloby to przedawnieniu
            To generalnie chore aby przedawniac powazne sprawy.
            Inna sparwa hecer jest to ze ten kto chachmeci na ogol robi to po przemysleniu i ma zawsze cos do powiedzenia na obrone jako wyjscie awaaryjne
            • hecer demokracja w Toruniu 23.12.12, 18:10
              jeszcze jedna refleksja. Z 23 lat demokracji w Toruniu aż 10 przypada na Zaleskiego. A Frąckiewcz był radnym jeszcze przed 89 roku...

Można by więc zadać pytanie jak korzystamy z demokracji w mieście. Po co nam wybory? Wciąż wybieramy tych samych ludzi.

W Radzie miasta połowa to radni z dziada pradziada.

Prezydent - od 10 lat ten sam.

Opozycja? Może stowarzyszenie "Toruń bez hałasu" wygląda opozycyjnie, bo partie polityczne w Toruniu na pewno nie.

Jesteśmy więc demokratami? Mamy jakieś demokratyczne aspiracje? Korzystamy z wolności i demokracji?

Odpowiedź jest taka: "nie".

Dlatego tak trudno w Toruniu prowadzić debatę o przyszłości miasta. Nie ma z kim jej prowadzić. Można podyskutować o demokracji na forum, ale w realu mamy: durne artykuły z GW, która stała się trybuną Zaleskiego, telewizję Zaleskiego i największy dziennik który łączy się z telewizją Zaleskiego...

Przypominamy Kubę.
              • hecer Re: demokracja w Toruniu 23.12.12, 18:58
                i tam, gdzie ta demokracja powinna teoretycznie być najbliżej - w samorządzie - okazuje się być zupełnie dla nas nieosiągalna. Nie chcemy jej. Zamiast demokracji mamy coś lepszego: Czas Gospodarzy i Zaleskiego. Toruńscy celebryci kłaniają mu się w pas.
              • szlachcic Re: demokracja w Toruniu 28.12.12, 19:36
                hecer napisał:

> jeszcze jedna refleksja. Z 23 lat demokracji w Toruniu aż 10 przypada na Zalesk
                > iego. A Frąckiewcz był radnym jeszcze przed 89 roku...

dlatego mnie osobiscie smieszym jak slysze ze ktos zajmuje TO SAMO stanwisko przez wiecej niz 10 lat w tej samej firmie czy instytucji
                W przypadku prezydenta miasta czy radnego glupota tego jest jeszcze bardziej jaskrawa.
                Dlatego sa kraje ktore nie pozwalaja na wiecej niz 2 kadencji. A my bedziemy mieli lysego jako prezydenta przez minimum 16 lat. A Frackiewicz w UMT siedzi od XIXw do XXIw
                Komuch jest dobrze zakonserwowany, chyba konserwuje go walka o tunel pod Rapaka

> Jesteśmy więc demokratami? Mamy jakieś demokratyczne aspiracje? Korzystamy z wo
                > lności i demokracji?

Nie obwiniaj demokracji
                jakie sa przyczyny ze mamy takiego Zaleskiego, Glonka czy Frackiewicza?
                Przede wszystkim nieudolni i leniwi torunscy dziennikarze
                Odpowiedz sobie na pytanie ile skandali zapewnila nam ekipa lysego a ile z tego odzwierciedlenie zobaczyles w mediach?
                1/10?
                O il;e rozumiem jeszcze propagande TV Torun (lysy kiedys wroci do MSM i ma tam kumpli) to totalnie nie rozumiem nieudacznikow z innych mediow
                I to wlasnie dziennikarze zamydlaja obraz Zaleskiego u przecietnego mieszkanca
                Drugim winnym jest kretynska polityka partii politycznych na miejskim podworku
                O ile rozumiem jeszcze 1 zwyciestwo lysego, to drugie wyciestwo w wyborach bylo juz zastanawiajace. Trzecie potwierdzilo tylkoi glupote partii politycznych a 4 bedzie konsekwencja
                kasy z UE ktora lysy wydal i dla plebsu wcale nie jest takie wazne czy rozsadnie
                Daja kase to trzeba brac - taka jest mentalnosc wiekszosci polglowkow
                Lysemu daja kase na Nieszawska to buduje Nieszawska a na Sz. Chelminska lysy pieniedzy nie ma I nie jest wazne ze lysy tej STRATEGICZNEJ inwestycji nie przygotowuje
                wazne jest ze plebs widzi jasny sygnal. Jak dostane pieniadze to wam wybuduje wszystko
                Jestem przekonany ze Zaleski jakby dostal 50% kasy na 2 stadion zuzlowy to go by wybudowal

> Dlatego tak trudno w Toruniu prowadzić debatę o przyszłości miasta. Nie ma z ki
                > m jej prowadzić

to prawda
                Mam nadzieje ze PO zrozumialo swoja kretynska polityke
                Mam nadzieje ze komunisci tez pewnego dnia wyciagna takie wnioski
                Z pisem bedzie gorzej. Oni przebiajaja sie z gospodarzami kto jest bardziej swiety
    • johnyflaszka Re: Nadciąga totalny kataklizm - 4 kadencja Zales 23.12.12, 09:34
      ślachcic tematem zastępczym bo zgubiliśmy główny wątek jakim jest prezydent Zaleski.
    • neurogin Re: Nadciąga totalny kataklizm - 4 kadencja Zales 24.12.12, 15:21
      Tylko czy jest ktoś lepszy, kto się dotąd czymś wyróżnił? Pamiętacie poprzednich prezydentów? Na tym tle gwiazda Zaleskiego wciąż błyszczy!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka