Gość: kolowin IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 02.08.04, 15:03 PIlnie muszę kupić komórkę na kartę i szukam czegoś bardzo taniego - gdzie w Toruniu mogę ją kupić??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maciej-d Re: GDZIE KUPIĘ TANIO UŻYWANĄ KOMÓRKĘ? 02.08.04, 19:30 przejdz się po salonach operatorów tam mozesz kupić tani zestaw na karte. Rowniez na poczcie mozesz kupic simensa a70 z kartą sami swoi za 199zł (www.samiswoi.pl) W komisach i lombardach starych, używanych telef. nie warto kupować, bo są przeważnie lekko uszkodzone i podczas sprzedaży działają ale potem bywa róznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: GDZIE KUPIĘ TANIO UŻYWANĄ KOMÓRKĘ? IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 02.08.04, 19:52 ale ja szukam czegoś używanego, chętnie od kogoś z ogłoszenia, ale nie wiem gdzie znajdę takie ogłoszenia z Torunia Odpowiedz Link Zgłoś
czabik Re: GDZIE KUPIĘ TANIO UŻYWANĄ KOMÓRKĘ? 02.08.04, 21:21 Plac Rapackiego, koło sklepu z pieczątkami. Tanie i uczciwe. Odpowiedz Link Zgłoś
maciej-d Re: GDZIE KUPIĘ TANIO UŻYWANĄ KOMÓRKĘ? 02.08.04, 21:50 UŻYWANY TOWAR SPRZEDAWY OBCEJ OSOBIE PRZEWAŻNIE JEST "WALNIĘTY" jak jest róznica miedzy kumpnem urzywanej komorki za 150zł a nowej za 200 ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Re: GDZIE KUPIĘ TANIO UŻYWANĄ KOMÓRKĘ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 22:27 Uzywane są w lombardach: - Chełmińska 1 - Św. Katarzyny (nowe pawilony) Dużo ogłoszen jest w ANONSACH Ale nie polecam - KUPUJĄC UZYWANE KOMORKI WSPIERACIE ZŁODZIEI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: GDZIE KUPIĘ TANIO UŻYWANĄ KOMÓRKĘ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.04, 18:59 nie wszystkie używane sa kradzione! Odpowiedz Link Zgłoś
maciej-d Re: GDZIE KUPIĘ TANIO UŻYWANĄ KOMÓRKĘ? 03.08.04, 21:15 jak już naprawde chcesz kupić urzywaną to popytaj znajomych, a jak już żaden znajomy nie bedzie miał, to idz na Chelmińska 1 tam na 99% nie ma kradzionych. Ps. jak bedzie kupował to patrz czy ma "papiery" Odpowiedz Link Zgłoś