Gość: Tomek IP: *.nsm.pl 31.07.03, 21:58 Czy wyjechaliście wszyscy??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: naata Re: Znowu tutaj jest pusto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.03, 00:24 Gość portalu: Tomek napisał(a): > Czy wyjechaliście wszyscy??? Ostatnio nie lubicie gości ....a tak zachęcałam moją "sorke"... pozdrawiam Tomka i Świecie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luzak Re: Znowu tutaj jest pusto IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.03, 22:41 niektorzy jeszcze sa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sorka Re: Znowu tutaj jest pusto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.03, 11:29 no to spoko ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Znowu tutaj jest pusto IP: *.nsm.pl 02.08.03, 11:47 Tak, ale niektórzy jeszcze wyjeżdżają.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luzak Re: Znowu tutaj jest pusto IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.03, 21:42 ale chyba powroca..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Znowu tutaj jest pusto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.03, 01:40 Od jutra sie zacznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autowidol Re: Znowu tutaj jest pusto IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.08.03, 22:40 Już jestem! Zrobiłem sobie wolne w robocie i na Woodstock pojechałem ze znajomymi. Od dziś stawiam się regularnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luzak Re: Znowu tutaj jest pusto IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.03, 22:23 a rygory wojskowe tylko nie to jestem jestem i bede przez wszystkie me wcielenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysiaroz Re: Znowu tutaj jest pusto IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 06.08.03, 22:48 Tomek nie martw sie u nas takze pustawo. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Znowu tutaj jest pusto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.03, 23:50 Pozdrawiam Swiecie i planetę Luzaków i Tomka, zazdroszczę Wam trochę, tyle imprez! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Znowu tutaj jest pusto IP: *.nsm.pl 07.08.03, 14:14 Jakich imprez? Ja o niczym nie słyszałem,teraz już przyjechałem na dlużej i będę więcej pisać:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Znowu tutaj jest pusto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.03, 18:28 To życzę imprez w Świeciu! pozdrówka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luzak Re: Znowu tutaj jest pusto IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.03, 22:03 dawno dawno temu bylem na tkiej imprzece gdzie ktos powiedzial "Poloneza czas zaczac" ,to wystrczylo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Znowu tutaj jest pusto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.03, 09:43 O! to na salonch bywałeś! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Znowu tutaj jest pusto IP: *.nsm.pl 10.08.03, 11:08 I się nie oszczędzał, chociaż nie pisał, czy brał udział we wspomnianej" balandze" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luzak Re: Znowu tutaj jest pusto IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.03, 21:55 bylem bylem i z tadkiem miod pilem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Znowu tutaj jest pusto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.03, 09:32 miododajnych tadków na świecie bez liku, czy siedziałeś u niego przy Nowym stoliku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Znowu tutaj jest pusto IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 11.08.03, 12:17 Myślisz że już tadek nowy stół posiada, Skoro od dni kilku przy starym nie siada? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luzak Re: Znowu tutaj jest pusto IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.08.03, 23:01 bo sie z ojcem poklocil i omal zosi nie udusil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autowidol Re: Znowu tutaj jest pusto IP: 195.117.1.* 11.08.03, 12:28 Prowadzę nieustanny monitoring foruma (normalnie kurde). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luzak Re: Znowu tutaj jest pusto IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.08.03, 23:21 ciekawe kiedy sorka wyskoczy z swego worka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o n a Re: Znowu tutaj jest pusto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.03, 00:15 Jest jeden tadek, to juz nie przypadek Co stołów ma wiecej niż jeden A to już zagadka dla Was nie lada który tadek i gdzie te stoły posiada? dla znajacych mapę :-))) no i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luzak Re: Znowu tutaj jest pusto IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 12.08.03, 22:47 interesujace......... Odpowiedz Link Zgłoś
dor-ka Re: Znowu tutaj jest pusto 02.09.03, 15:32 ja też się już stawiam w necie. Długo mnie nie było, ale taka dola pracowników budżetóki, że muszą dorabiać:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Znowu tutaj jest pusto IP: *.nsm.pl 04.09.03, 19:21 Nigdy w życiu nie nauczę się pisać takich wierszy--buuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o n a Re: Znowu tutaj jest pusto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.03, 21:09 Żeby to wierszem sie nazywać mogło cudnie by to było, Ale, że z rymowanką weselej Przeto piszę wieczorową chwilą :))) i pozdrawiam do tego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Znowu tutaj jest pusto IP: *.nsm.pl 05.09.03, 20:46 A co mi tam:))) Jest pewne forum, Najlepsze na świecie, Piszemy tu o mieście, Nie innym niż Świecie. Ha hahahah , i co? Napisałem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Znowu tutaj jest pusto IP: *.nsm.pl 06.09.03, 10:04 I znowu jest tu pusto, a szkoda:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o n a Re: Znowu tutaj jest pusto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.03, 16:10 Gość portalu: Tomek napisał(a): > A co mi tam:))) > Jest pewne forum, > Najlepsze na świecie, > Piszemy tu o mieście, > Nie innym niż Świecie. > > > Ha hahahah , i co? Napisałem:))) ______________________________________ Ręka wprawna Rym przemyslany.. Z jakim wieszczem Tomku? chodzisz w tany? :))) napisz coś jeszcze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Znowu tutaj jest pusto IP: *.nsm.pl 06.09.03, 20:18 Dzięki za uznanie, Panowie i panie, By pisać wiersze, Nie trzba być wieszczem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Znowu tutaj jest pusto IP: *.nsm.pl 07.09.03, 17:43 Oczywiście jest niedziela Więc nikogo tutaj nie ma.....:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o n a Re: Znowu tutaj jest pusto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.03, 18:45 Jest jedna ona w sieci zagubina :) pewnie, że nie trzeba być wieszczem no, to może, jaki wierszyk jeszcze? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Znowu tutaj jest pusto IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 07.09.03, 21:14 Pogoda dziś ładna bo słoneczko świeci, A ONA jak ten palec samiutka siedzi w sieci :))) Z tym słońcem o tej porze lekko przesadziłem, Ale do wieczora poza domem byłem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o n a Re: Znowu tutaj jest pusto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.03, 22:18 Ona nie jedyna w sieci, samotna albo i nie??? Ona lgnie do przyjaciól słowem i linkiem też :))) Ona nie jest samotna. Ona szczęśliwą jest!!! Ma wokół najmilszych: Rodzine! No i pies! Pieskę, niesamowitą co gada jakby człek. Tyle radości naraz opisać nie da się! Ona pisze to dla Was, Pozdrowienia i uśmiechy śle! To nie wierszyk, a może? To nieważne! Być może, że za sprawą rymowanki, weselsze będzie wpisywanie postów w Świeciu! Postów nie- Świeczanki :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luzak Re: Znowu tutaj jest pusto IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.03, 23:06 no no ona ma talenta a gdzie sorka?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Znowu tutaj jest pusto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.03, 23:17 sorka, przyleciała, zawinęła się, śpi snem sprawiedliwej Net jej już nie bawi, zostawia to "młodszym" :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luzak Re: Znowu tutaj jest pusto IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.03, 23:24 hihihi mlodosc idzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o n a Re: Znowu tutaj jest pusto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.03, 23:55 "młodszym" stażem w netowaniu:) Sorka pracuje, z komputerem obznajomiona, nie to co ona:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luzak Re: Znowu tutaj jest pusto IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.03, 22:48 ja przy porodzie chyba wypadlem na ksiezyc komp mnie nie slucha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luzak Re: Znowu tutaj jest pusto IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.03, 22:49 no moze starzem jestem mlody Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luzak Re: Znowu tutaj jest pusto IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.03, 22:21 spicie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Znowu tutaj jest pusto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.03, 22:39 Młody jesteś, nie na księżycu, jesteś na forum Świecie :) i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luzak Re: Znowu tutaj jest pusto IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.03, 22:15 mlodym bede zawsze i za swieciem bede zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o n a Re: Znowu tutaj jest pusto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.03, 22:36 mówią, że trochę z dziecka ma każdy na starość to dopiero wychodzi :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luzak Re: Znowu tutaj jest pusto IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.03, 22:42 pewnie tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o n a Re: Znowu tutaj jest pusto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.03, 23:06 takie to wszystko znajome, masz cos jeszcze ciekawego? może coś o "wiochach" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Znowu tutaj jest pusto IP: *.nsm.pl / *.waw.cdp.pl 12.09.03, 15:30 Ja znowu nie w temacie, ale już wróciłem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Znowu tutaj jest pusto IP: *.nsm.pl / *.waw.cdp.pl 14.09.03, 13:06 Gdzie się podzialiście- nato, luzak, sorka, muminek- tęskinę za wami- powróćcie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Znowu tutaj jest pusto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.03, 13:55 Jestem, Tomku :) w Twoim "domku" :)) Młodzież, lata kajś, ostatnie ciepłe dni, ostatnie dni wakcji... Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Znowu tutaj jest pusto 15.09.03, 21:45 a luzak lata w poszukiwaniu swiata........ Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Znowu tutaj jest pusto 15.09.03, 21:46 no walsnie jeszcze do konca wrzesnia mam wakacje a potem bede juz tylko wypoczywal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Znowu tutaj jest pusto IP: *.nsm.pl / *.nsm.pl 16.09.03, 18:21 Miło mieć dużo wolnego:))) Forum wtedy ubolewa Bo ma wątków bardzo mało No więc ludzie do roboty Forum słowem pozalewać cienki wierszyk, ale nie mam teraz weny:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o n a Re: Znowu tutaj jest pusto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.03, 19:39 Wierszyk cienki i brak weny? Tomka to wymówka W taki sposób Pewnie doszedł Do słynnego Kubka? :-)) tez nie mam weny i chyba nigdy mieć nie będę...ale pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Znowu tutaj jest pusto 16.09.03, 22:59 wena przychodzi i czasami szkodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Znowu tutaj jest pusto IP: *.nsm.pl / *.nsm.pl 21.09.03, 12:32 I znowu jest tu pusto , gdzie wszyscy poszli????? Forum rozwijać, nie się obijać:))) Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Znowu tutaj jest pusto 21.09.03, 22:17 a ja pilem i sie dobrze bawilem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Znowu tutaj jest pusto IP: *.nsm.pl / 195.117.2.* 22.09.03, 21:50 Wiem, że to zabrzmi monotonnie, ale znów jest tutaj pusto:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Znowu tutaj jest pusto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.03, 22:09 Świecie mało ma mieszkańców i stąd postów na lekarstwo :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Znowu tutaj jest pusto IP: *.nsm.pl / 195.117.2.* 23.09.03, 21:26 Teraz postów jest już więcej- mamy 5000, a Świecie ma 27 300 mieszkańców, to nie tak mało:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Znowu tutaj jest pusto IP: *.nsm.pl / 195.117.2.* 26.09.03, 17:31 To jest pewne!!! I znowu trochę przyspieszyliście.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o n a Re: Znowu tutaj jest pusto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.03, 18:06 Pewne, to macie drugie tyle przed sobą he he...więc pisać, pisać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Znowu tutaj jest pusto IP: *.nsm.pl / *.waw.cdp.pl 01.10.03, 17:07 A dzisiaj znowu wszyscy siedzą cicho- jak myszy pod miotłą:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ona_1 Re: Znowu tutaj jest pusto 01.10.03, 19:34 Gość portalu: Tomek napisał(a): > A dzisiaj znowu wszyscy siedzą cicho- jak myszy pod miotłą:))) myszy jakies chore ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysiaroz Re: Znowu tutaj jest pusto IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 06.10.03, 10:13 No to zrobimy glosno spiewajac dla Tomka sto lat sto lat itd, najszczersze zyczenia powodzenia w zyciu od Gudziadza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Znowu tutaj jest pusto IP: *.nsm.pl / *.waw.cdp.pl 06.10.03, 14:58 Bardzo mi miło, ale dzisiaj też jest cicho. Brakuje mi tematów, na które możnaby się wypowiedzieć.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Znowu tutaj jest pusto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.03, 15:14 Spóźniłam się na imprezę? :-)) Nie, to jutro! Tematów Tomku nie brakuje, może tylko dyskutantów odważnych brak? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Znowu tutaj jest pusto IP: *.nsm.pl / *.nsm.pl 08.10.03, 18:42 Może masz rację, tak pusto jak dzisiaj , to chyba jeszcze nie było... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o n a Re: Znowu tutaj jest pusto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.03, 21:28 Pustawo na forum w Świeciu bo koledzy Tomka do Chełmna na deptak lecą! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Znowu tutaj jest pusto IP: *.nsm.pl / *.nsm.pl 09.10.03, 18:31 A mówiłem, żeby deptak zrobić w Świeciu........:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o n a Re: Znowu tutaj jest pusto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 22:39 na deptaku! Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Znowu tutaj jest pusto 10.10.03, 22:53 tylko gdzie ten deptak w swieciu mial by powstac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Znowu tutaj jest pusto IP: *.nsm.pl / *.nsm.pl 14.10.03, 11:15 Były różne projekty, ale mieszkańcom trudnoby było je zaakceptować... np. projekt Klasztorna. Obecnie niby -deptak, to pierzeja rynku od strony ul. Kopernika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Znowu tutaj jest pusto IP: *.nsm.pl 15.10.03, 21:49 Chyba mamy zbyt mało współinternautów, bo to co sie dzieje na tym forum, przekracza wszelkie granice. Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Znowu tutaj jest pusto 15.10.03, 22:55 klasztorna odpada ale chyba mam pomysla tylko popatrze na plan miasta Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Znowu tutaj jest pusto 15.10.03, 22:56 "panie tomku pan sie nie boi caly narod murem za panem stoi" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Znowu tutaj jest pusto IP: *.nsm.pl / *.nsm.pl 17.10.03, 20:26 No, no, a twoja propozycja deptaku??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o n a Re: Znowu tutaj jest pusto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.03, 22:40 Tomek sławny w Świeciu? Być musi? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Znowu tutaj jest pusto 19.10.03, 13:05 jest takie miejsce.... ale moga byc male problemy , na ulicy mickiewicza jest takie duze podworko z hurtowniami jest oddzielone od nastepnego podworka tego za bankiem zachodnim tylko czyba jednym barakiem, a dalej wystarczlo by jedna kamienice zburzyc i zrobic wyjscie gdzie obok banku millenium.Jak pomysl?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Znowu tutaj jest pusto IP: *.nsm.pl / 195.117.2.* 24.10.03, 18:49 Myślę, że zburzenie kamienicy może uniemożliwić realizację tego pomysłu, który ogólnie( ze względu na cel) uważam za dobry. Widzę, żę aktywność świeckiego forum przygasa w tygodniu, aby niczym feniks odrodzic się w weekend:))) Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Znowu tutaj jest pusto 24.10.03, 22:47 w weekand sie imprezuje........ Odpowiedz Link Zgłoś