Dodaj do ulubionych

Nici z Centro20** ?

IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 29.03.02, 11:46
Witam Panstwa!

DOwiedzialem sie z Gazety Pomorskiej ze nie beda budowac Centro 2000 ....
Mieli zaczac na poczatku kwietnia ...
Ale inwestor sie rozmyslil, podobno za malo chetnych do wynajecia powierzchni
biurowych ...
Tak to wielka inwestycja ucieka z Torunia ...
Czyli Cemtro bedzie najprawdopodobniej jeszcze przez wiele lat na efektownym
papierze (zapierajace dech projekt Centro) ...
Jak wiele zawdzieczamy naszym kochanym radnym Przymierza dla Torunia, ktorzy
nadzwyczaj skutecznie blokuja big inwestycje w Toruniu ...

Pozdrawiam smutno
Jacco

Osobne zyczenia Spokojnych Swiat Wielkiej Nocy
dla forumowiczow
sklada
Jacco
Obserwuj wątek
    • Gość: Krzyżak Re: Nici z Centro20** ? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 29.03.02, 12:36
      Szanowny Panie!
      Nie od dzisiaj było wiadomo ,że nic z tego nie wyjdzie.Jeżeli ma sie prezydenta
      Strześniewskiego w zarządzie miasta i jednocześnie z refleksem szachisty to
      trudno sie dziwić ,że Centro popłynęło.\Dopóki tacy ludzie jak powyższy będą
      rządzic to nic dobrego sie nie wydarzy.
      Szkoda gadac!
      Przy okazji .Popatrzcie na Bydgoszcz.Niby komuchy czerowne ,a jak im pieknie
      idzie.Inwestorzy biją sie o grunty.W Toruniu jest podobnie .ale tylko z tą
      różnica ,że biją sie między soba o stołki.
      • robert_wl Re: Nici z Centro20** ? 29.03.02, 17:02
        Mała poprawka: budowa Centro nie miała rozpocząć się w przyszłym miesiącu a 4
        lata temu. Wszystko przez ten cholerny Dom Technika, który według planu
        zagospodarowania przestrzennego z lat 70 miał powstać w tamtym miejscu. A ja
        już widziałem projekt tego kompleksu:( Ja jednak cały czas miałem wątpliwości w
        powodzenie tej inwestycji.
        • Gość: JOnek Re: Nici z Centro20** ? IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 30.03.02, 23:32
          robert_wl napisał(a):

> Mała poprawka: budowa Centro nie miała rozpocząć się w przyszłym miesiącu a 4
          > lata temu. Wszystko przez ten cholerny Dom Technika, który według planu
          > zagospodarowania przestrzennego z lat 70 miał powstać w tamtym miejscu.

Zmiana planu zagospodarowania przestrzennego to zaledwie kwestia kilku miesięcy -
          przy dobrej woli władz miasta. Ale dobrej woli nie było w czasach rozwoju, kiedy
          niejedna firma chciała się tam budować.
          Teraz sobie znów poczekamy na lepszą koniunkturę. Szkoda.

• Gość: centr 'Nici z Centro20** ? IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 31.03.02, 19:16
            Kochani,
            po 1st - gazety kłamią, a w szczególności ten śmieszny dziennikarzyna z
            Toruńskiej,
            po 2nd - budowa powinna ruszyć jesienią, jeżeli nie ruszy to rzeczywście nici...

wspomicie moje słowa...
            centroos

PS.
            radni PdT to kolesie, które nie dbają o miasto a własne tyłki i przede
            wszystkim stołki pod tymi tyłkami...
            • Gość: polonus Re: 'Nici z Centro20** ? IP: 198.138.227.* 01.04.02, 15:54

> PS.
              > radni PdT to kolesie, które nie dbają o miasto a własne tyłki
              tylek masz jeden, jak ty o niego nie zadbasz to kto zadba :)
              > i przede wszystkim stołki pod tymi tyłkami...
              po pierwsze jak se poscielesz tak se posiedzisz, a po drugi stolkow co raz mniej
              a chetnych na nie coraz wiecej, wiec i pilnowac ze wzmozona czujnoscia trzeba bo
              licho nie spi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka