Dodaj do ulubionych

Przygotowania koszykarek AZS/UMK

IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 25.08.04, 20:19
Panie Prezesie Czajkowski, a może wrócić do spawdzonego nazwiska?
Myślę tu o Dorocie Piątkowskiej, proponuję również Joannę Drozd z byłej
Gedanii!!
Życzę powodzenia, przyrzekam gorący doping i niebieski banknot do skarbonki (
na tyle mnie stać).
Obserwuj wątek
    • Gość: działacz Re: Przygotowania koszykarek AZS/UMK IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 27.08.04, 14:02
      Dzięki za przyżeczony doping i za wcześniejsze opinie dotyczące tamtego sezonu
      a z zawodniczkami wymienionymi rozmawialiśmy już w maju Dorota przechodzi
      rehabilitację po kontuzji a Joanna Drozd zapowiedziała koniec kariery
      • Gość: Tomasz Re: Przygotowania koszykarek AZS/UMK IP: *.torun.mm.pl 27.08.04, 15:47
        Gratulacje dla dziewczyn za wiare i upor bo problemy przelamane, nadzieje sa i
        wynik tez bedzie. Ciesz sie ze media o was nie zapomnialy, bo jestescie tysiac
        razy bardziej sportowcami niz zuzlowcy
    • Gość: Ela Z. Re: Przygotowania koszykarek AZS/UMK IP: *.ded.swbell.net 27.08.04, 21:02
      chcialabym sprostowac jedna bardzo wazna dla mnie rzecz. To prawda ze
      wyjechalam za ocean i gram w college, ale NIE JEST TO SZKOLA PRYWATNA!!!!! jest
      to normalny college jak wszystkie w Stanach, normalne uczelniane rozgrywki,
      wiec nie mam pojecia dlaczego kazda prasa pisze ze to szkola prywatna!!!!!!
      pozdrowienia dla dziewczyn i wszystkich dzialaczy AZSu!!!! powodzenia zycze,
      ciesze sie ze tak dobrze wyglada wszystko przed sezonem!!! mam nadzieje ze na
      AMPach pokazecie kto jest najlepszy:))
    • Gość: pa Re: Przygotowania koszykarek AZS/UMK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.04, 17:17
      trenowac

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka