Gość: SDB IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 13:58 Chyba cos sie pani wiosnie pokrecilo w glowce co to za wybryki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: snoop Re: Zimnoooo!!! IP: *.podzegarem.pl 05.04.02, 14:01 Dobrze ze mam samochod i nie musze chodzic tylko sobie jezdze wszedzie bo naprawde wieje niesamowicie :) Odpowiedz Link Zgłoś
robert_wl Re: Zimnoooo!!! 05.04.02, 14:25 Dziś albo jutro ta bidula ma być znowu przegoniona przez zimę. Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: Zimnoooo!!! 05.04.02, 14:29 robert_wl napisał(a): > Dziś albo jutro ta bidula ma być znowu przegoniona przez zimę. no wiesz ..a cóż to za czarnepropoctwo? tfu..x3 przez lewe ramię Odpowiedz Link Zgłoś
robert_wl Re: Zimnoooo!!! 05.04.02, 14:35 To telewizja takie straszne rzeczy opowiada. O, już kropi! A nie, to Ty przez lewe ramię tfu ...x3 sobie urządziłaś. Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: Zimnoooo!!! 05.04.02, 14:45 no i proszę, wcale nie trzeba być mistrzem w pluciu na odległość;) Odpowiedz Link Zgłoś
robert_wl Re: Zimnoooo!!! 05.04.02, 14:59 Oczywiście, że nie. Trzeba tylko mieć zdolności celownicze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SDB Re: Zimnoooo!!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 19:32 basia! napisał(a): > he,he..takich mi nie brakuje:) Wiem cos o tem! :) Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: Zimnoooo!!! 05.04.02, 15:01 lecę do domku ,życzę wszystkim letniej..nie, nie letniej ..gorącej wiosny:) Odpowiedz Link Zgłoś
robert_wl Re: Zimnoooo!!! 05.04.02, 15:12 Nie ukrywam, że Ci zazdroszczę. Dzięki i do następnego pisania. Odpowiedz Link Zgłoś
reeeyo Re: Zimnoooo!!! 08.04.02, 10:08 Nie jest źle. Jeszcze sobie poskrobałem, a co! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: Zimnoooo!!! IP: 217.97.134.* 08.04.02, 10:28 reeeyo napisał(a): > Nie jest źle. Jeszcze sobie poskrobałem, a co! ja tysz, ale taki szron to sama przyjemność :) pewnie ostatnia tego rodzaju, bo Wiośnie gupio i palą ją policzki od naszego gadania. Więcej się pewnie nie będzie Dziewczyna wygłupiać, przynajmniej taką mam nadzieję... Choć z drugiej strony - kto ją tam wie, przecież to kobieta.... Odpowiedz Link Zgłoś
robert_wl Re: Zimnoooo!!! 08.04.02, 11:47 A ja myślę, że to nie wina wiosny. Ciała dał ten, kto odpowiedzialny był w tym roku za topienie Marzanny i jej spalenie. Pewnie skubana się tylko podtopiła i okopciła, nie dając nadejść tym samym Wiośnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: Ciepło!!! IP: 217.97.134.* 08.04.02, 13:06 basia! napisał(a): > tak tylko mówię ,gdyby ktoś nie zauważył oj, Kulieżanka chyba w ciepłowni pracuje, bo u nas zimno! :) Słoneczko jest, tylko że mu dreszcze po karku biegają. Myślę, że trzeba się wybrać na dłuższe negocjacje z tą Wiosną, bo zdecydowanie się wygłupia Tak sobie wymyśliłem, że to załatwię! :) Ps. Niech Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: Ciepło!!! IP: 217.97.134.* 08.04.02, 13:11 Gość portalu: Wiech napisał(a): > basia! napisał(a): > > > tak tylko mówię ,gdyby ktoś nie zauważył > > oj, Kulieżanka chyba w ciepłowni pracuje, bo u nas zimno! :) > Słoneczko jest, tylko że mu dreszcze po karku biegają. > Myślę, że trzeba się wybrać na dłuższe negocjacje z tą Wiosną, bo zdecydowanie > się wygłupia > > Tak sobie wymyśliłem, że to załatwię! > :) > Ps. Niech > > wrąbało mi peesa! (mea kulpa) Ps. Niech się ludziska zaprzyjaźnione w tzw. międzyczasie nie martwią - wrócę... :))) I bez posądzeń o kidnaping tym razem proszę... :) Odpowiedz Link Zgłoś