Gość: Iza IP: *.y.INTELINK.pl / *.y.intelink.pl 06.09.04, 09:26 Poszukuję naprawdę dobrego pediatry w Toruniu. Moja 3 letnia córeczka często choruje, a obecny pediatra rozkłąda ręce. Bardzo bym była wdzięczna za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Iza Re: Dobry Pediatra w Toruniu IP: *.y.INTELINK.pl / *.y.intelink.pl 07.09.04, 11:08 Podtrzymuję wątek. Czy nie znjdzie się choć jenda mama lub tata, który pomoże zna dobrego pediatrę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad Re: Dobry Pediatra w Toruniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 11:40 bardzo dobry pediatra w Kaszczorku, ul. Jasia i Małgosi pani Ewa + pan Hapyn: tel. 648 93 94 602/ 364 975 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Dobry Pediatra w Toruniu IP: *.y.INTELINK.pl / *.y.intelink.pl 07.09.04, 12:02 Dziękuje Barzdo? A czy to praktyka prywatna czy NFZ. Ale i tak bardzo dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad Re: Dobry Pediatra w Toruniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 12:35 oboje państwo Hapyn pracują w Wojewódzkim Szpitalu Dzieciecym w Toruniu, ale oboje mają też praktykę prywatną w Kaszczorku, w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaka Re: Dobry Pediatra w Toruniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 21:03 pan Hapyn nie jest pediatra jest dyrektorem OLK i internista.Pracował w Kasie chorych a teraz na odpowiedzialnym stołku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrew Re: Dobry Pediatra w Toruniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 13:01 Proponuję wogóle lekarzy ze Szpitala Dzieciecego - to ponoc najlepszy szpital w regionie. Tam sa tez przychodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
nnika5 Re: Dobry Pediatra w Toruniu 12.09.04, 20:59 co do lekarzy ze szpitala dzieciecego to nie bylabym tak niestety do konca przekonana...pewnie ze nie mowie o wszytskich, wrecz przeciwnie, mowie o jednym a wlasciwie jednej.a btw: potrzebuje dobrego laryngologa,chirurga dzieciecego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: Dobry Pediatra w Toruniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 21:00 Szpital Dzieciecy w Toruniu to najlepszy torunski szpital i jeden z lepszych dzieciecych w połnocnej Polsce - przyjeżdżają tu ludzie z dziećmi nawet z Poznania czy Gdanska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gringer Re: Dobry Pediatra w Toruniu IP: *.elementy.pl 11.09.04, 22:40 Niestety, większość pediatrów wie tyle co każda matka, ale doktor Beata Tucholska - Włodarska jest dobrym lekarzem dziecięcym i na dodatek ma swietne podejście do dziecka. W dodatku "nie naciąga na kasę" czego nie mozna powiedzieć o innych lekarzach, szczególnie podczas wizyt domowych ("coś się wykluwa - 70 zł proszę!"). Prywatnie i przez "kasę" taka sama - miła i fachowa. Przyjmuje w "Naszym Lekarzu" na ul.Szczytnej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGA Re: Dobry Pediatra w Toruniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 12:04 Ja też bardzo często chorowałam jak byłam mała,wszyscy lekarze rozkładali ręce...pomógł mi dr Zbucki,naprawdę świetny doktor! Nie znam na niego namiarów, myślę że w książce tel. można znaleść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: Dobry Pediatra w Toruniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 15:48 rzeczywiście dr Zbucki pomimo swojego wieku nadal jest jednym z lepszych pediatrów, leczyłam sie ja u niego będąc dzieckiem. Ostatnio skorzystalam z porady u niego w sprawie synka, lekarze od miesiaca leczyli go na zapalenie płuc... nie wiedząc efektów przypomniałam sobie w/w dr Zbuckiego... i wiecie co ... leczenie wczesniejsze było błędne.. dziecko po prostu miałao uczulenie na leszzcynę .. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Dobry Pediatra w Toruniu IP: *.y.INTELINK.pl / *.y.intelink.pl 07.09.04, 17:10 Dziękuje bardzo! A gdzie przyjmuje dr Zbucki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dobry Pediatra w Toruniu IP: 81.210.32.* 07.09.04, 15:36 dr Barański przyjmuje w przychodni wojskowej Odpowiedz Link Zgłoś
grey100 Re: Dobry Pediatra w Toruniu 08.09.04, 10:12 Szczerze polecam p. Ewę Wilkans z Citomedu z Curie Skłodowskiej. Od ośmiu lat leczy moją dziatwę i dzieci moich znajomych. Jeszcze się nie zawiedliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Dobry Pediatra w Toruniu IP: *.y.INTELINK.pl / *.y.intelink.pl 08.09.04, 13:07 Dzięku bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mama Ania Re: Dobry Pediatra w Toruniu IP: 195.117.138.* 08.09.04, 13:42 Mojemu Synkowi uratował zycie doktor Czachowski. Lekarze byli bezradni i trafilismy wtedy z męzem do Niego, do dziasiaj leczymy się u niego cała rodziną i w tym momemncie juz trójką naszych dzieciaczków. Polecam Ci go ze spokojem, bo wiem co czuje mama chrego dziecka. Ma swoją Praktyką na Grabowej.Jak bedziesz chciała to odszukam nr tel dla Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
ciocia.cesia Re: Dobry Pediatra w Toruniu 08.09.04, 13:51 ...popieram tez sie u niego leczymy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Dobry Pediatra w Toruniu IP: *.y.INTELINK.pl / *.y.intelink.pl 08.09.04, 17:20 Bardzo dziękuję. A może jakiś kontaktowy tel. do pana doktora. i jeszcze jedno pytanko: czy to gabinet prywatny czy mogę zapisać do niego córeczkę jako do lekarza pierwszego kontaktu? Odpowiedz Link Zgłoś
ciocia.cesia Re: Dobry Pediatra w Toruniu 09.09.04, 08:36 ... ja mam nr do praktyki lekarskiej gdzie przyjmuje Doktor 645 87 57 bo tam tez naleze.ja lecze sie tam w ramach "lekarza pierwszego kontaktu" ale z tego co wiem to przyjmuje tez prywatnie.zadzwon i zapytaj... jest swietny a najlepsze jest to,ze mój synek sie Go nie boi :) zdrowka dla Twojej Córeczki zycze... cc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lola Re: Dobry Pediatra w Toruniu IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 09.09.04, 08:09 Proponuję dr Dąbrowską lub dr Szampan. Obie przyjmują w Akademickiej Przychodni Lekarskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antoni Re: Dobry Pediatra w Toruniu IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 10.09.04, 17:55 Doktor Sałasińska, pracuje tez na Bielanach. jest super. Odpowiedz Link Zgłoś
pustynniczka Re: Dobry Pediatra w Toruniu 13.09.04, 10:20 Nie wiem czy jeszcze przyjmuje, ale jeśli tak, to bardzo polecam panią Golińską- Zbucką. Jest pediatrą-diabetologiem, moja siostra i ja sie u niej zawsze leczyłyśmy nie tylko przy problemach diabetologicznych. Ma świetne podejście i naprawdę warto się do niej udać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Dobry Pediatra w Toruniu IP: *.y.INTELINK.pl / *.y.INTELINK.pl 13.09.04, 18:40 Dziękuję bardzo mocno wszystkim którzy służyli radą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Dobry Pediatra w Toruniu IP: *.szpital-bielany.torun.pl 14.09.04, 09:18 dr Małgorzata Bartczak Łysek, doskonały pediatra, alergolog, homeopata, od lat nie wiem co to antybiotyki w leczeniu różnych infekcji, jest skuteczna, mądra, miła jedyny problem, ze ma bardzo dużo pacjentów. Tel.603282550 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Dobry Pediatra w Toruniu IP: *.y.INTELINK.pl / *.y.intelink.pl 14.09.04, 21:20 Z czy może ktoś z was słyszał o dr Ordyniec, przyjmuje w przychodni Nowak i Nowak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olek Re: Dobry Pediatra w Toruniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 22:55 Chyba to jest podkładanie swoich znajomych. W szpitalu na bielanach/taki jest Twój adre raczej nie pisze nikt z pacjentów ,bo nie maja komputerów. Skończmy tę farsę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: Dobry Pediatra w Toruniu IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 14.09.04, 23:45 Ale dr Łysek naprawdę jest świetną pediatrą i alergologiem, nie znasz jej, to sie nie odzywaj. Moje dzieci leczą się u niej w Citomedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matka dziecka Re: Dobry Pediatra w Toruniu IP: *.wlan.pl 21.09.04, 12:50 Ja osobiście polecam dr Maleńczyk,która przyjmuje w przychodni na ul Rakowicza 4.Jest to osoba, która naprawdę posiada wiedzę/mając pierwsze dziecko nie mogłam się do niej dostać jako do lekarza prowadzącego/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @nn Re: Dobry Pediatra w Toruniu IP: *.petrus.com.pl 28.09.04, 16:51 polecam dr Werner:-)))Jak dotąd antidotum na wszystkie dolegliwości moich dzieciaczków.Zawsze dobrze zdiagnozuje co nie zawsze wychodzi to innym lekarzom.Wysłucha,doradzi,człowiek dusza z intuicją do dzieciaczków:-))Pracuje w szpitalu dzieciącym,ale ma również prywatną praktykę na Słowackiego 6223822, 604 56 08 42. Odpowiedz Link Zgłoś