Dodaj do ulubionych

szukam dodrej szkoły języków obcych

IP: *.petrus.com.pl 10.09.04, 22:37
czy ktos moglby mi polecic dobra szkołe jezykow obcych w Toruniu,chodzi mi
głównie o angielski
Obserwuj wątek
    • kirke2 Re: szukam dodrej szkoły języków obcych 11.09.04, 17:58
      ostatnio w rankigu jakiegos czasopisma na czolowych miejscach byl jdj bachalski
      i feldberg
      a wiesz moze w jakiej szkole jezykowej ucza dobrze niemieckiego?
      pozdrawiam
    • thistle1 Re: szukam dodrej szkoły języków obcych 11.09.04, 19:41
      dobrze uczą w szkole na ulicu Zaułek prasowy.
      British & American English School
      chodziłam tam przez dwa lata,dużo się nauczyłam.
    • Gość: jenifer Re: szukam dodrej szkoły języków obcych IP: *.petrus.com.pl 11.09.04, 23:12
      bardzo dziekuje za odp.na moje pytanie.mam jeszcze jedno a gdzie znajduje sie
      szkoła feldberg (jezeli to jest szkoła)bardzo prosze o odpowiedz,niestety nie
      wiem gdzie dobrze ucza niemieckiego przykro mi.A co sadzicie o english school
      na szewskiej 2.
    • thistle1 Re: szukam dodrej szkoły języków obcych 12.09.04, 12:46
      'Felberg',nie 'Feldberg'.

to jest właśnie ta szkoła,o której pisałam.pełna nazwa:
      Felberg
      British & American English School

filia w Toruniu
      ul.Zaułek Prasowy 1
      tel.652-29-51
      • Gość: jenifer Re: szukam dodrej szkoły języków obcych IP: *.petrus.com.pl 13.09.04, 21:48
        bardzo ci dziekuje,pozdrawiam.
    • Gość: Bolo Re: szukam dodrej szkoły języków obcych IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 14.09.04, 07:38
      Doskonała szkoła z tradycjami - POLANGLO na Grudziądzkiej 46. Polecam!
      • Gość: kajka Re: szukam dodrej szkoły języków obcych IP: *.torun.mm.pl 14.09.04, 11:51
        3way na warszawskiej, na przeciwko 4 lo
        • Gość: poliglotka Re: szukam dodrej szkoły języków obcych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 12:01
          a ja sie wybieram do jdj na rosujski dla początkujących, chyba że mi ktoś
          odradzi i coś lepszego zaproponuje
          • Gość: gabi Re: szukam dodrej szkoły języków obcych IP: *.pl 14.09.04, 12:02
            a english academy?
            • Gość: poliglotka Re: szukam dodrej szkoły języków obcych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 12:16
              w zeszłym roku byłam, zachęcona rankingiem newsweeka, w english academy
              napisałam tam test z niemieckiego a miałam czekać,aż się do mnie odezwą,
              czekałam, czekałam a EA nic, w końcu tam poszłam oni mi znowu naściemniali,że
              się odezwą.Więcej tam nie pójdę.
              • Gość: gabi Re: szukam dodrej szkoły języków obcych IP: *.pl 14.09.04, 12:20
                dzieki za odpowiedz :)

w tamtym roku achodzilam tam kilka razy i nigdy nie mozna tam zastac kogos w
                sekretariacia

za to chwali im sie bo wpsieraja mamonka inicjatywe studencka
    • Gość: jenifer Re: szukam dodrej szkoły języków obcych IP: *.petrus.com.pl 14.09.04, 15:53
      a co sądzicie o ENGLISH SCHOOL na ulicy Szewskiej 2 , bardzo prosze o opinie!
      • Gość: jenifer Re: szukam dodrej szkoły języków obcych IP: *.petrus.com.pl 14.09.04, 21:13
        czy ktos moze mi pomoc i napisac cos o tej szkole
        • Gość: heidi Re: szukam dodrej szkoły języków obcych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 21:42
          Ja tam chodziłam w zeszłym roku i w tym też zamierzam. Bardzo sobie chwalę, nie
          będe sie rozpisywać, podobało mi się. Profesjonali lektorzy, nie "zmęczeni
          życiem" jak to w niektórych szkołach jęz, bywa. Ceny normalne.
          • Gość: heidi Re: szukam dodrej szkoły języków obcych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 21:44
            P.S. Chodziło ci o English school na rogu szewskiej i Podmurnej? Bo połowa ma w
            nazwie ES
            • Gość: jenifer Re: szukam dodrej szkoły języków obcych IP: *.petrus.com.pl 14.09.04, 22:22
              ta szkola znajduje sie w piwnicy ,chyba rog szewskiej -most paulinski nad
              szkola jest obuwniczy ,ja mysle o tej szkole a ty
              • Gość: heidi Re: szukam dodrej szkoły języków obcych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 19:42
                No właśnie o tą mi chodzi!
              • Gość: asf English school IP: 158.75.5.* 23.09.04, 13:15
                English School jest niezla, zwłaszcza polecam zajęcia z native speaker'em.
                Odradzam English Academy, tam idą na ilość.
    • Gość: Viola Re: szukam dodrej szkoły języków obcych IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 15.09.04, 07:48
      Świetna lektorka na angielskim i niemieckim dla początkujących w POLANGLO.
      Chodzę tam już drugi rok!
      • izabelanna Re: szukam dodrej szkoły języków obcych 15.09.04, 17:17
        Polecam 3WAY na Warszawskiej, super lektorki od angola.
        • sdb Re: szukam dodrej szkoły języków obcych 15.09.04, 18:17
          chodzilem do ES ale to bylo jakies 6-7 lat temu bylo bardzo fajowo. jednak
          wazny jest lektor a nie bbudynek w ktorym odbywaja sie zajecia a w toruniu jest
          wielu lektorow omiatajacych w ciagu tygodnia kilka szkol jezykowych.
    • Gość: uuffff Re: szukam dodrej szkoły języków obcych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 10:11
      uczyl sie ktos moze rosyjskiego w którejś ze szkół, bo szukam czegoś, poziom
      calkowicie początkujacy
      • sdb Re: szukam dodrej szkoły języków obcych 16.09.04, 10:25
        rok temu szukalem i niby znalazlem ale grupa sie nie mogla skrystalizowac i w
        koncu zostalem na lodzie. przez rok chodzilem prywatnie na korki. jezeli
        szukasz to wybierz po prostu tam gdzie bedziesz mial(a) pewnosc ze nie bedzie
        takich problemow.
    • Gość: ufff Re: szukam dodrej szkoły języków obcych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 13:58
      ja chyba zdecyduję się na jdj, mam nadzieje ze grupa powstanie jak dotychczas
      sa aż-tylko 4 osoby chętne. Może ktoś jeszcze ma ochotę na rosyjski od podstaw
      • Gość: ania Re: szukam dodrej szkoły języków obcych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 14:03
        a PIGMALION?
        • Gość: megan Re: szukam dodrej szkoły języków obcych IP: *.pl 16.09.04, 18:25
          a britisch school???
          • beat Re: szukam dodrej szkoły języków obcych 17.09.04, 13:00
            Gość portalu: megan napisał(a):

> a britisch school???

Britisch to chyba w Niemczech?;)
            • sdb Re: szukam dodrej szkoły języków obcych 17.09.04, 13:33
              a Conversa? ;P
              • Gość: mnich Re: szukam dodrej szkoły języków obcych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.04, 13:41
                Ostatnio w Wyborczej w dodatku toruńskim były opisane wszystkie szkoły językowe
                wraz z cenami za kurs
                pozdrawiam
                • Gość: lenka Re: szukam dodrej szkoły języków obcych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.04, 10:54
                  Ja od kilku lat chodzę do International House i jestem bardzo zadowolona. Super
                  przygotowują do egzaminów Cambridge.
                  • Gość: A. Re: szukam dodrej szkoły języków obcych IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 18.09.04, 13:20
                    czy w international house faktycznie wszyscy lektorzy to native speakerzy?
                    czy prowadza tez kursy dla dzieci?
                    probowalam kilkakrotnie tam sie dodzwonic i kicha..
                    • candice Re: szukam dodrej szkoły języków obcych 18.09.04, 13:30
                      tylko native speakerzy - to fakt, dzieci też - od 7 r.ż.
                      • grom3 Re: szukam dodrej szkoły języków obcych 19.09.04, 02:37
                        Naczytalem sie tych waszych wypocin,otorz kochani chcecie sie nauczyc
                        angielskiego podam wam jak.Nie wydajac na te pseudo akademie jak piszecie widze
                        ze jeszcze jest w Polsce duzo frajerow na ktorych mozna zerowac.Kupcie sobie
                        pare bajek dla dzieci w jezyku angielskim jak jest w Polsce radio w jezyku
                        angielskim sluchajcie go caly dzien,pozniej po miesiacu kupcie gazete w j
                        angielskim czytajcie ja chciaz nie rozumiecie starajcie utrwalic sobie
                        slowa,codziennie poswiecajcie conajmniej 3 godziny.Bajki czytajcie sobie
                        wieczorem jak macie dzieci czytajcie dla nich proste slowa w kazdej bajce sa
                        obrazki,trzeba sie tylko domyslac co dane slowo oznacza.Tak robcie conajmniej
                        przez 2 miesiace.Spotkalem tutaj w Toronto Polakow po waszych akademiach
                        zalamalem rece,mi no speak english how do you do odpowiadali good odpowiada sie
                        tak samo how do you do.W ten sposob co pisze nauczylem sie w 4 miesiace slabo
                        mowic pozniej z dnia na dzien czytalem wiecej gazet i duzo sluchalem radia i
                        ogladalem telewizje.W tej chwili biegle mowie po angielsku pisze i czytam nie
                        chodzilem do zadnej akademi.Have good time and get to your english by feew
                        monts you will speak very well,Good lack from the bottom of my heart
          • roleta1 Re: szukam dodrej szkoły języków obcych 23.09.04, 22:55
            Gość portalu: megan napisał(a):

> a britisch
      • Gość: ananke Re: szukam dobrej szkoły języków obcych IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 20.09.04, 17:37
        a ja szukam kursu na poziomie Proficiency. Czy w Toruniu gdzies uczą na tym
        poziomie? Proszę o pomoc.
        • Gość: JA INTERNATIONAL House na Legionów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 20:51
          Chodziłem tam 10 lat, przeszedłem wszystkie pozoimy zaawansowania. Potem bez
          problemu dostalem sie na filologie angielska. Polecam gorąco. Powiini tez mieć
          ten poziom. zadzwon do nich.
          • Gość: ANANKE Re: INTERNATIONAL House na Legionów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 13:20
            Dzięki. Rzeczywiście mają grupę egzaminacyjną CPE. Zapisuje sie.
    • Gość: Rowek JDJ na Św.Katarzyny 4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 13:23
      q
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka