Gość: paco IP: *.torun.mm.pl 22.10.04, 19:43 Nie podejmujcie dyskusji z chorymi bydgoskimi megalomanami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: torunianka Re: Torun magnifique !!! IP: *.petrus.com.pl 22.10.04, 22:29 Torun magnifique !!! Z tym mogę się z Tobą zgodzić ale dalej: > Nie podejmujcie dyskusji z chorymi bydgoskimi megalomanami NIESTETY NIE. I to z dwóch powodów: a) nie jestem w stanie odróżnić "chorego bydgoskiego megalomana" od "chorego toruńskiego megalomana" b) tylko dyskusja pozwala poznać racje innych i jest rozwiązaniem Żałuję, że nie mogę podejmować wielu dyskusji z powodu braku czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak rozpoznać? jak rozpoznać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 00:09 jak rozpoznać? "jątrzący leszek" - to ciąg dalszy akcji szkalowania i ośmieszania Torunia przez "jątrzącego leszka" (inne nicki: genuine44-alfa-ja-leszek) z Bydgoszczy, udajacego innych Torunian niby oczerniających Bydgoszcz, a czasem wręcz podszywającego się pod inne nicki i oczerniającego Torun. Jego IP: "neoplus.ads.tpnet.pl" Tu jest więcej: www.torun-bydgoszcz.pl/forumtb/viewtopic.php?t=403 Odpowiedz Link Zgłoś