Gość: konrad IP: *.net.external.hp.com 24.04.02, 12:47 Witam, jako nowy mieszkanie tego pieknego miasta mam pytanie: czy oprocz SDI w Toruniu jest jakis inny sposob na staly (z wlasnym IP) dostep do Internetu? Konrad Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
robert_wl Re: dostep do internetu - jakikolwiek 24.04.02, 16:04 Dostęp do sieci jest też możliwy dzięki drodze radiowej, ale szczegółów nie znaju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snoop Re: dostep do internetu - jakikolwiek IP: *.podzegarem.pl 24.04.02, 16:08 robert_wl napisał(a): > Dostęp do sieci jest też możliwy dzięki drodze radiowej, ale szczegółów nie > znaju. Moja znajoma czeka juz na podlonczenie radiowe Sdi ponad pol roku i nic ...... brawo tpsa Odpowiedz Link Zgłoś
b3ut Re: dostep do internetu - jakikolwiek 24.04.02, 18:45 radiowe sdi? CIekawe myślałem, że SDI to HIS czyli technologia przesyłania danych na częstotliwościach głosu i trochę wyższych po kablu miedzianym. A bezprzewodowe to trochę inne... Odpowiedz Link Zgłoś