Gość: Iza IP: *.y.INTELINK.pl / *.y.intelink.pl 07.11.04, 19:06 Poszukuję dobrego laryngologa słyszałam ze dr Lech Hejka jest godny zufania, a co Wy o nim sądzicie? Bardzo proszę o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Iza Re: Laryngolog IP: *.y.INTELINK.pl / *.y.intelink.pl 09.11.04, 17:10 Bardzo proszę o pomoc!! Czy naprawdę nikt nie leczy się u laryngologa? Odpowiedz Link Zgłoś
ahnija Re: Laryngolog 09.11.04, 20:00 Mój mąż chodzi do p. Hadaczek-Tury, polecam, to świetna specjalistka.Najlepsza w Toruniu!:)) A wiem, co piszę, ponieważ mąż chodził już do bardzo wielu laryngologów w Toruniu. Pani doktor przyjmuje na Uniwersyteckiej i w APLu. Pozdrawiam i życzę dużo zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan henryk Re: Laryngolog IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 10.11.04, 07:04 Tylko dr Hejka.Szczerze polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKT Re: Laryngolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.04, 08:22 Na prawde nikt nie oglądął programu "Uwaga" o dr Hejce??? Jestem w szoku, ze go polecacie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tot Re: Laryngolog IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 10.11.04, 10:13 To sobie bądź w szoku. Dla mnie Dr Hejka jest świetnym specjalistą i pomógł mi, kiedy inni lekarze opuścili ręce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKT Re: Laryngolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.04, 15:02 Wystarczy to, co zobaczyłam na TVN wprogramie UWAGA, jak pewna Pani po operacji wykonanej przez w/w lekarza juz wogóle nie mówi...Trudno....Bałabym sie komuś takiemu zaufać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Laryngolog IP: *.y.INTELINK.pl / *.y.INTELINK.pl 10.11.04, 17:22 To mnie wystraszyłaś bo chciałam zrobić mojej coreczce zabieg u dr Hejki. A możesz coś bliżej powiedzieć o tym odcinku Uwagi o dr Hejce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Laryngolog IP: *.y.INTELINK.pl / *.y.intelink.pl 21.11.04, 22:43 Może ktoś jeszcze leczył się u tego laryngologa. Bardzo proszę o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan henryk Re: Laryngolog IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 23.11.04, 07:26 do Iza może w końcu zrobisz ten zabieg i przestaniesz się na siłę czepiać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Estee_Lauder Re: Laryngolog IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 23.11.04, 09:22 Nie widziałam tego programu, ale sądzę, że nawet, jeśli była w nim przesada, to ludzkie zdrowie jest zbyt bezcenne, by ryzykować zabieg u kogoś, kim interesuje się TVN. Jest 2 sensownych laryngologów w Prywatnych Gabinetach Lekarskich przy ul. Św. Katarzyny 7, ale nie wiem, czy robią zabiegi. Zawsze warto zapytać. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś