Dodaj do ulubionych

Laryngolog

IP: *.y.INTELINK.pl / *.y.intelink.pl 07.11.04, 19:06
Poszukuję dobrego laryngologa słyszałam ze dr Lech Hejka jest godny zufania, a
co Wy o nim sądzicie?
Bardzo proszę o pomoc
Obserwuj wątek
    • Gość: Iza Re: Laryngolog IP: *.y.INTELINK.pl / *.y.intelink.pl 09.11.04, 17:10
      Bardzo proszę o pomoc!!
      Czy naprawdę nikt nie leczy się u laryngologa?
      • ahnija Re: Laryngolog 09.11.04, 20:00
        Mój mąż chodzi do p. Hadaczek-Tury, polecam, to świetna specjalistka.Najlepsza w
        Toruniu!:))
        A wiem, co piszę, ponieważ mąż chodził już do bardzo wielu laryngologów w Toruniu.
        Pani doktor przyjmuje na Uniwersyteckiej i w APLu.
        Pozdrawiam i życzę dużo zdrowia.
      • Gość: stefan henryk Re: Laryngolog IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 10.11.04, 07:04
        Tylko dr Hejka.Szczerze polecam.
    • Gość: NIKT Re: Laryngolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.04, 08:22
      Na prawde nikt nie oglądął programu "Uwaga" o dr Hejce???
      Jestem w szoku, ze go polecacie...
      • Gość: Tot Re: Laryngolog IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 10.11.04, 10:13
        To sobie bądź w szoku. Dla mnie Dr Hejka jest świetnym specjalistą i pomógł mi,
        kiedy inni lekarze opuścili ręce.
        • Gość: NIKT Re: Laryngolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.04, 15:02
          Wystarczy to, co zobaczyłam na TVN wprogramie UWAGA, jak pewna Pani po
          operacji wykonanej przez w/w lekarza juz wogóle nie mówi...Trudno....Bałabym
          sie komuś takiemu zaufać...
          • Gość: Iza Re: Laryngolog IP: *.y.INTELINK.pl / *.y.INTELINK.pl 10.11.04, 17:22
            To mnie wystraszyłaś bo chciałam zrobić mojej coreczce zabieg u dr Hejki. A
            możesz coś bliżej powiedzieć o tym odcinku Uwagi o dr Hejce
            • Gość: Iza Re: Laryngolog IP: *.y.INTELINK.pl / *.y.intelink.pl 21.11.04, 22:43
              Może ktoś jeszcze leczył się u tego laryngologa.
              Bardzo proszę o pomoc
              • Gość: stefan henryk Re: Laryngolog IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 23.11.04, 07:26
                do Iza może w końcu zrobisz ten zabieg i przestaniesz się na siłę czepiać.
    • Gość: Estee_Lauder Re: Laryngolog IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 23.11.04, 09:22
      Nie widziałam tego programu, ale sądzę, że nawet, jeśli była w nim przesada, to
      ludzkie zdrowie jest zbyt bezcenne, by ryzykować zabieg u kogoś, kim interesuje
      się TVN.
      Jest 2 sensownych laryngologów w Prywatnych Gabinetach Lekarskich przy ul. Św.
      Katarzyny 7, ale nie wiem, czy robią zabiegi. Zawsze warto zapytać.
      Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka