Dodaj do ulubionych

Lodowisko na Rynku Staromiejskim oficjalnie otw...

06.12.04, 19:50
dotąd było 3000 osób = prawdziwe oblężenie
Obserwuj wątek
    • Gość: viki To strzał w dziesiątkę. Brawo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 19:51
      To strzał w dziesiątkę. Brawo!
    • Gość: Zupi Re: Lodowisko na Rynku Staromiejskim oficjalnie o IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 06.12.04, 19:57
      no i shrek zamieni to bagienko w coś całkiem przytulnego
      • Gość: natalia Re: Lodowisko na Rynku Staromiejskim oficjalnie o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 20:14
        dlaczego nazywasz Rynek Staromiejski bagienkiem?

Mnie sie bardzo podoba.
        • Gość: Zupi Re: Lodowisko na Rynku Staromiejskim oficjalnie o IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 06.12.04, 20:18
          sorki to była metafora do kreskówki bo moje odczucia do naszej starówki i
          prezydenta sa jak najbardziej pozytywne
          • Gość: Andrzej A gdzie dziennikarze Gazety IP: *.akademiki.uni.torun.pl 06.12.04, 22:12
            Autor nie pochwalił się miejscami ludzi z GW. Czyżby nie strtowali??? Jak to
            mozliwe....
    • Gość: Jarek Re: Lodowisko na Rynku Staromiejskim oficjalnie o IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 07.12.04, 10:59
      Uważam ,że odpowiednim miejscem na lodowieko byłby Nowy Rynek. Na Starym
      wygląda to żałośnie - Psuje klimat tego miejsca. Dzieci powinny ślizgać się za
      darmo.
      • Gość: Czesiek Albo Jordanki IP: *.tvgawex.pl 11.12.04, 10:32
        Stoją puste i straszą. A tam ze dwa takie lodowiska by się zmieściły plus
        jakies kawiarenki (oczywiście pod przykryciem). W Bydgoszczy też będzie na
        rynku A Torbyt stoi pusty bo się nie opłaca a przeciez tam byłoby idealne
        miejsce.
        • Gość: kris Miejsce idealne, choc Polak potrafi...narzekać. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 10:35
          Jordanki sa teraz zagospodarowywane na Muzeum Sztuki Wspolczesnej, nie mozna
          tam robic innych rzeczy, porzadkoweac terenu itp - po co koszty?
          A lodowisko ma byc dodatkowa atrakcja turystyczna, zachecac do przyjechania do
          Torunia, wydłużac sezon turystyczny na zime, dac wieksze obroty hotelom i
          knajpom.
          To gdzie je robic - 2 km od centrum???

Miejsce idealne, choc Polak potrafi...narzekać.
          • Gość: Czesiek Mam wobec tego autorki pomysł. IP: *.tvgawex.pl 11.12.04, 10:40
            Zadaszcie całą starówkę i wtedy już cały rok będzie można tam przyjeżdżać,
            zwiedzać i bawić się. Pomysł z lodowiskiem w tym miejscu jest poroniony i na
            pewno nie przyciągnie z tego tytułu większej ilości turystów. Jedyny efekt to
            reklama firmy, ktora nie tylko w Toruniu stawia te lodowiska.
            • Gość: pp Re: Mam wobec tego autorki pomysł. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 10:43
              OK, skoro ci sie nie podoba, nie przyjeżdżaj do Torunia ...
              I u siebie w Bydgoszczy - też oprotestuj loddowisko, i pod żadnym pozorem nie
              wybieraj sie na rynek!
              • Gość: Karol Re: Mam wobec tego autorki pomysł. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 22:01
                Do Bydgoszczy nie jedź tam jest bajoro.
    • Gość: miotła Re: Lodowisko na Rynku Staromiejskim oficjalnie o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 11:45
      zgadzam się z wypowiedzią "torunianina". pomysł jest OK ale jak zwykle u nas
      spierdzielony. przecież aż się prosi żeby pozawieszać wokół lodowiska lampiony,
      ogrodzenie też powinno być inne - na przykład drewniany płotek. jeśli nie ma
      reklam, to wpuścić wybranych graficiarzy - niech namalują coś ciekawego
      (oczywiście z akcentami zimowymi). wiem, że wiąże się to z dodatkowymi
      kosztami, jednak lepiej wydać więcej i zrobić coś porządnie niż oferować
      zgrzebną "atrakcję".
    • Gość: ax Re: Lodowisko na Rynku Staromiejskim oficjalnie o IP: *.petrus.com.pl 11.12.04, 14:01
      Byłem,lodowisko jest ok.Świetny pomysł.
      • Gość: viki Re: Lodowisko na Rynku Staromiejskim oficjalnie o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 22:59
        bardzo łądne, pomysł ekstra!!!
        ale te bandy mozna by osłonic jakimis banerami z reklama - zwykle metalowe
        wygladaja zupelnie przypadkowo.

A knajpa w przeszklonej kopule - super.
    • siwy51 Re: Lodowisko na Rynku Staromiejskim oficjalnie o 21.12.04, 17:58
      poprawili bandy?
      a w tej kawiarence w przeszklonej kopule jest cieplo w srodku?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka