torunianin1 06.12.04, 19:50 dotąd było 3000 osób = prawdziwe oblężenie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: viki To strzał w dziesiątkę. Brawo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 19:51 To strzał w dziesiątkę. Brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zupi Re: Lodowisko na Rynku Staromiejskim oficjalnie o IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 06.12.04, 19:57 no i shrek zamieni to bagienko w coś całkiem przytulnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalia Re: Lodowisko na Rynku Staromiejskim oficjalnie o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 20:14 dlaczego nazywasz Rynek Staromiejski bagienkiem? Mnie sie bardzo podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zupi Re: Lodowisko na Rynku Staromiejskim oficjalnie o IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 06.12.04, 20:18 sorki to była metafora do kreskówki bo moje odczucia do naszej starówki i prezydenta sa jak najbardziej pozytywne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej A gdzie dziennikarze Gazety IP: *.akademiki.uni.torun.pl 06.12.04, 22:12 Autor nie pochwalił się miejscami ludzi z GW. Czyżby nie strtowali??? Jak to mozliwe.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Lodowisko na Rynku Staromiejskim oficjalnie o IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 07.12.04, 10:59 Uważam ,że odpowiednim miejscem na lodowieko byłby Nowy Rynek. Na Starym wygląda to żałośnie - Psuje klimat tego miejsca. Dzieci powinny ślizgać się za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czesiek Albo Jordanki IP: *.tvgawex.pl 11.12.04, 10:32 Stoją puste i straszą. A tam ze dwa takie lodowiska by się zmieściły plus jakies kawiarenki (oczywiście pod przykryciem). W Bydgoszczy też będzie na rynku A Torbyt stoi pusty bo się nie opłaca a przeciez tam byłoby idealne miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Miejsce idealne, choc Polak potrafi...narzekać. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 10:35 Jordanki sa teraz zagospodarowywane na Muzeum Sztuki Wspolczesnej, nie mozna tam robic innych rzeczy, porzadkoweac terenu itp - po co koszty? A lodowisko ma byc dodatkowa atrakcja turystyczna, zachecac do przyjechania do Torunia, wydłużac sezon turystyczny na zime, dac wieksze obroty hotelom i knajpom. To gdzie je robic - 2 km od centrum??? Miejsce idealne, choc Polak potrafi...narzekać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czesiek Mam wobec tego autorki pomysł. IP: *.tvgawex.pl 11.12.04, 10:40 Zadaszcie całą starówkę i wtedy już cały rok będzie można tam przyjeżdżać, zwiedzać i bawić się. Pomysł z lodowiskiem w tym miejscu jest poroniony i na pewno nie przyciągnie z tego tytułu większej ilości turystów. Jedyny efekt to reklama firmy, ktora nie tylko w Toruniu stawia te lodowiska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp Re: Mam wobec tego autorki pomysł. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 10:43 OK, skoro ci sie nie podoba, nie przyjeżdżaj do Torunia ... I u siebie w Bydgoszczy - też oprotestuj loddowisko, i pod żadnym pozorem nie wybieraj sie na rynek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Mam wobec tego autorki pomysł. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 22:01 Do Bydgoszczy nie jedź tam jest bajoro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miotła Re: Lodowisko na Rynku Staromiejskim oficjalnie o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 11:45 zgadzam się z wypowiedzią "torunianina". pomysł jest OK ale jak zwykle u nas spierdzielony. przecież aż się prosi żeby pozawieszać wokół lodowiska lampiony, ogrodzenie też powinno być inne - na przykład drewniany płotek. jeśli nie ma reklam, to wpuścić wybranych graficiarzy - niech namalują coś ciekawego (oczywiście z akcentami zimowymi). wiem, że wiąże się to z dodatkowymi kosztami, jednak lepiej wydać więcej i zrobić coś porządnie niż oferować zgrzebną "atrakcję". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ax Re: Lodowisko na Rynku Staromiejskim oficjalnie o IP: *.petrus.com.pl 11.12.04, 14:01 Byłem,lodowisko jest ok.Świetny pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki Re: Lodowisko na Rynku Staromiejskim oficjalnie o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 22:59 bardzo łądne, pomysł ekstra!!! ale te bandy mozna by osłonic jakimis banerami z reklama - zwykle metalowe wygladaja zupelnie przypadkowo. A knajpa w przeszklonej kopule - super. Odpowiedz Link Zgłoś
siwy51 Re: Lodowisko na Rynku Staromiejskim oficjalnie o 21.12.04, 17:58 poprawili bandy? a w tej kawiarence w przeszklonej kopule jest cieplo w srodku? Odpowiedz Link Zgłoś