Dodaj do ulubionych

Zobaczcie co bedzie w BYDGOSZCZY

IP: *.tvgawex.pl 22.12.04, 11:24
www.lsh.com.pl/1024/index.htm wejdzcie w projekty i w Bydgoszcz I
GDZIE W TORUNIU TAKIE INWESTYCJE??
Obserwuj wątek
    • Gość: / Re: Zobaczcie co bedzie w BYDGOSZCZY IP: *.tvgawex.pl 22.12.04, 12:06
      ładnie a kiedy cos takiego w Toruniu?
      • Gość: noname Re: Zobaczcie co bedzie w BYDGOSZCZY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 12:12
        Komputerowa wizualizacja hangaru? Co w tym ładnego? Przed hangarem stoją
        obecnie używane przez Zakłady Mięsne zabytkowe budynki. Wkomponowanie ich do
        nowej inwestycji to nie łaska, tylko obowiązek architekta. Jestem
        bydgoszczaninem i nie rzuca mnie ten projekt na kolana
    • Gość: stef Re: Zobaczcie co bedzie w BYDGOSZCZY IP: *.tvgawex.pl 22.12.04, 12:18
      PRZEPRASZAM ZA post autora 58!!!!! TO że takie coś będzie to nie powód do
      wzbudzania w was zazdrości. ALe prawdą jest że to kolejne miejsce z powodu
      którego będziecie przyjeżdzać do stolicy naszego regionu!!
      • Gość: kik Re: Zobaczcie co bedzie w BYDGOSZCZY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 12:22
        jezeli torunianie z tego powodu beda chcieli zajrzec do nas to oczywiscie zapraszamy - ale nie czynmy z powodu tej inwestycji jakiegos powodu do wywyzszania sie. Jezeli zostaniecie u siebie to tez ok:) nie lubie tloku.pozdr.
      • Gość: nemo Re: eetam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 20:06
        zadna nowa jakosc - tylko po prostu cos wiekszego niz obecne centra handlowe.
        wiecej takich samych sklepikow, wozkow na zakupy.. ale rozumiem, ze co
        poniektorych to kreci - zycze atrakcyjnego spedzania czasu.. a co do stolicy
        regionu - to bylo, minelo..najwyzsze wladze wojewodztwa kuj-pom maja siedzibe w
        toruniu i nie zamierzaja sie przeprowadzic do hipermarketu..
    • Gość: Jerry Re: Zobaczcie co bedzie w BYDGOSZCZY IP: *.petrus.com.pl 23.12.04, 02:07
      Super! Tylko ta Fordońska na zdjęciu nr 1 i 2 bardzo wąska i dziwnie pusta.
      Życzę przyjemnej jazdy.
      • Gość: feluś Re: Zobaczcie co bedzie w BYDGOSZCZY IP: *.int.elnet.pl / 195.85.209.* 23.12.04, 10:04
        To jak juz to Jagiellońska.beda wielopoziomowe skrzyzowania i tunele dojazdowe.
        Parking na 1200 miejsc. I wreszcie to kino trojwymiarowe!!!!
        • Gość: mi Re: Zobaczcie co bedzie w BYDGOSZCZY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.05, 03:44
          Co do kina IMAX (w którym to grają między innymi filmy "trójwymiarowe"), to
          oczywiście nie ma go w planach (no chyba, że wszyscy kłamią). Nie wiem, jak z
          tymi tunelami, ale sądzę, że to też jest wymysł jakiegoś optymistycznego
          forumowicza. Myślę, że i tak są ciekawsze rzeczy w Bydgoszczy niż planowane
          centrum handlowe.
    • kiecaj Re: Zobaczcie co bedzie w BYDGOSZCZY 23.12.04, 10:11
      Co w tym takiego fascynującego ????
    • Gość: kik Re: Zobaczcie co bedzie w BYDGOSZCZY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.04, 10:54
      o wielopoziomowym skrzyzowaniu i kinie 3d nie ma mowy na oficjalnej stronie inwestora. te tematy padly jedynie na naszym forum jako propozycje. jezeli tak bedzie to ok. Poki co nie ma sensu wprowadzac ludzi w blad
      • Gość: coco Re: Zobaczcie co bedzie w BYDGOSZCZY IP: *.pro-internet.pl 02.01.05, 12:53
        W Bydgoszczy bedzie zawsze super
        • Gość: Alians Re: Zobaczcie co bedzie w BYDGOSZCZY IP: *.tvk.torun.pl 02.01.05, 20:41
          A mnie i z pewnoscia duza wiekszosc Piernikow g... obchodzi co bedzie w
          bydgoszczy.
          • Gość: Arek Re: Zobaczcie co bedzie w BYDGOSZCZY IP: *.net / *.net 04.01.05, 12:53
            Smacznego-cielaku.
    • Gość: xxx Re: Zobaczcie co bedzie w BYDGOSZCZY IP: *.petrus.com.pl 05.01.05, 12:45
      Gość portalu: 58 napisał(a):

> www.lsh.com.pl/1024/index.htm wejdzcie w projekty i w Bydgoszcz I
      > GDZIE W TORUNIU TAKIE INWESTYCJE??

Zamiast ekscytować się kolejnym hipermarketem,mnie bardziej cieszy wizja Centrum Sztuki Współczesnej w Toruniu.
      • Gość: jaca Re: Zobaczcie co bedzie w BYDGOSZCZY IP: *.tvgawex.pl 05.01.05, 20:31
        Zamiast cieszyć sie cetrum sztuki współczesnej wole sie ekscytować wodnym
        parkiem i operą która bardzo lubię !!!hhheheheeh
      • charlesbabbage Re: Zobaczcie co bedzie w BYDGOSZCZY 06.01.05, 21:23
        Niektórych cieszą tylko wizje niektórych konkrety!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka