Gość: zibi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.05, 20:29 nareszcie krzyzaki polegna na starcie MISTRZ MISTRZ CKM!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: misiek Re: Smith w Apatorze/Adrianie IP: *.torun.mm.pl 11.01.05, 20:53 obys sie nie zdziwil ja twoj ckm przegra w toruniu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OddanyKibicApatora Ciekawostka! IP: *.petrus.com.pl 12.01.05, 00:14 Jeśli Crump i Andy Smith mają tego samego mechanika w Anglii a co za tym idzie mają mieć te same przełożenia to Andy podobnie jak Crump będzie miał w Toruniu zawsze wolniejsze motocykle od przyjezdnych rywali… (Mam tu na myśli Golloba, Adamsa, Rickardssona ...) Mam nadzieję że, nie spadniemy….:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolabor Re: Ciekawostka! IP: *.torun.mm.pl 12.01.05, 00:26 Nie spadniemy, nie spadniemy... powiem więcej: nawet w barażach nas nie zobaczą :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smith Re: Smith w Apatorze/Adrianie IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 12.01.05, 17:04 Niezła paka , ale na Wandę Kraków ! Druga Liga ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ckm śmieje się nooo, z andym powalczycie o 7 m. jak równyzrównym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 17:23 uuuhahahhaahhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolabor jak my w play off'ach pojedziemy :))) IP: *.torun.mm.pl 12.01.05, 17:54 Ckmie, nie ma się z czego śmiać. W składzie: Crump, Jaguś, Puszakowski, Pecyna (bo raczej dojdzie), Smith, Ząbik, Miedziński na pewno nie będziemy słabsi od Gdańska, Leszna, czy Zielonej. Transfery nie rzucają na kolana ale Andy z Krzychem będą robili ważne punkty, mam nadzieję. Powalczymy i na pewno spadek w sezonie 2005 nie dla nas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iv Re: Smith w Apatorze/Adrianie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.05, 01:19 z nas w zeszlym sezonie tez sie smiano a Polonia sie utrzymala czego i wam zycze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody KSA Re: Smith w Apatorze/Adrianie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 13:59 Jesteś za głupi żeby z tobą gadać o tym sporcie!!!! A jak wytłumaczysz fakt, ze skład, który mieliśmy w 2003r zdobył mistrza!!!! A identyczny był do tego!!! Odpowiedz Link Zgłoś