Dodaj do ulubionych

szkodnik-M.Zgolinski i hmmm-J Chmielewski

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.05, 11:52
Zakonczylem poszukiwania osob ukrywajacych sie pod nickami szkodnik i hmmm.Sa
to Marek Zgolinski i Jacek Chmielewski. Obaj wielokrotnie kierowali
insynuacje pod adresem Marka Zydowicza naruszajac jego dobra osobiste i
pomawiajac Fundacje Tumult. Ostatnio w zwiazku z planami budowy w Toruniu
Centrum Sztuki. Marek Zydowicz jako prezes Stowrzyszenia Znaki Czasu
przyczynil sie znacznie do relizacji procesu stworzenia projektow wstepnych i
pozyskania srodkow na te inwestycje. Ozekuje przeprosin mojego klienta.
Obserwuj wątek
    • Gość: misio Re: szkodnik-M.Zgolinski i hmmm-J Chmielewski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.05, 11:54
      Slyszalem ze p.Zgolinski jest inspirowany przez profesora Grzegorza Gorskiego.
      Czy to mozliwe?
      • personanongrata1 Re: szkodnik-M.Zgolinski i hmmm-J Chmielewski 17.01.05, 12:01
        A Górski przez Zaleskiego
        • Gość: misio Re: szkodnik-M.Zgolinski i hmmm-J Chmielewski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.05, 12:08
          marna proba obrocenia sprawy w zart?
      • Gość: wieczko to prawda - Zgolińskiego inspiruje Górski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 15:07
        dlaczego ? szantaż, żeby być dopuszczonym do polityki w mieście. Nie udało się w
        wyborach (prezydentura obcięta w przedbiegach, tylko jeden radny a właściwie
        żaden bo to Półtorak)
    • Gość: działania antytoru działania antytoruńskie - oto szczegóły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 13:55
      działania antytoruńskie - oto szczegóły

W Wydziale Ewidencji UM w Toruniu 23 lipca 2004 zarejestrowano Stowarzyszenie
      Na Rzecz Praworzadnosci i Ochrony Praw Człowieka. Informacje sa jawne, wiec
      podaję:
      szefem jest Marek Zgoliński, członkami Jan Zgoliński i Stanisława Skibicka.
      Siedziba stowarzyszenia miesci sie na Hallera 16, tel. 654 76 34

Jak ustaliłem, Stowarzyszenie osmiesza różne osoby w Toruniu, wyciągało jakieś
      niby przekręty jednego z notariuszy w Toruniu Krystyny Krystek, osmieszano jej
      syna. Teraz on, Maciej Krystek, ściga te osoby.
      Stowarzyszenie znalazło "haka" na budowe drugiego multikina w Toruniu,
      wyłapując drobne uchybienia formalne i przez to osmieszajac Urzad Miasta i
      blokujac inwestycję.
      Stowarzyszenie zgłosiło sprawe do Samorządowego Kolegium Odwoławczego w
      Bydgoszczy oraz do Prokuratury w Toruniu.

KTO TO MOŻE BYĆ:
      - walka polityczna mająca na celu ośmieszenie PO oraz dzisiejszych władz miasta
      (Ordynacka)
      - celowe działania Bydgoszczan mające osłabić silny rozwój Torunia, skłócić
      elity, partie, wstrzymać inwestycje.
      Prawdopodobnie wiąże się to z osobą "jątrzącego leszka", Bydgoszczanina
      chorobliwie nienawidzącego Torunia, niedoszłego prawnika, ok. 35-40 lat. Ma
      identyczny IP. Byc moze to ktos z Bydgoszczy zainspirował tych 3 ludzi do
      założenia Stowarzyszenia i blokowania róznych rzeczy w Toruniu.
      Byc moze bedzie chciał blokować następne inwestycje w Toruniu, szukając haka.

Węcej o jątrzącym leszku:
      www.torun-bydgoszcz.pl/forumtb/viewtopic.php?t=403
    • Gość: gajowy spy myślałeś kim będziesz jak dorośniesz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 16:11
      bo widzę, że masz zbyt wiele czasu - rozumiem, że fereie się zaczęły, nie ma szkoły to się nudzisz. Dorośnij człowieku, myslisz, że ktoś się przejmuje twoją "twórczością literacką". Możesz prowadzić tę dyskusję sam z sobą ile tylko Ci sie podoba. Jakoś nie zauwazyłem aby ten cały Zgoliński się wysilił i Ci odpowiedział. Wniosek z tego taki, że Cię olewa szreokim strumieniem.
    • Gość: spy Re: spy myślałeś kim będziesz jak dorośniesz? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.05, 18:20
      teraz sprowadzamy sprawe do pytania czy Grzegorz Gorski (profesoer?) jest
      strona w sporze? To pytanie zasadnicze?
      • Gość: re ... IP: 212.182.32.* 17.01.05, 22:00
        W sporze z kim prosze Pana Spya?
        • Gość: * Re: ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 22:17
          Spy sugeruje ci sprawdzenie osób należących do stowarzyszenia. To, że ktoś był
          jego założycielem nie oznacza, jego dożywotniego członkostwa. Pozatym podawany
          przez ciebie numer telefonu też może nic nie mieć wspólnego ze stowarzyszeniem
          a należeć do osoby prywatnej. Więc może się i tak zdażyć, że podajesz
          publicznie dane osobowe osoby nie mającej ze sprawą nic wspólnego. Co chyba
          jest niezgodne z prawem? Więc sugeruje najpierw sprawdzenie samemu informacji
          otzrymanych drogą plotek - bo w tym momencie zachowujesz się w sposób bardzo
          podobny do szkodnika.
          • Gość: spy Re: ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.05, 15:09
            Podaje tylko te dane ktore sa oficjalnie dostepne w wydziale Ewidencji Urzedu
            Miasta. Jesli ktos nie jest juz zwiazany ze stowarzyszeniem M. Zgolinskiego,
            jesli zmienil sie adres siedziby,telefon etc. to obowiazkiem stowarzyszenia
            jest podanie tych zmian do ewidencji. Osoba ktora zrezygnowala ze wspolpracy ze
            stowarzyszeniem rowniez powinna zadbac o wprowadzenie zmiany do rejestru
            Urzedu. Jesli tego nie zrobila formalnie bedzie traktowana jako czlonek
            stowarzyszenia. A ztem nie dzialam tak jak M. Zgolinski bowiem ani nie
            insynuuje niczego, nikogo nie obrazam. Uwazam jedynie ze obywatele Torunia maja
            prawo wiedziec kto jest zwiazany ze stowarzyszeniem ktorego zalozyciela przy
            tym insynuuje korupcyjne dzialania M. Zgolinski publicznie twierdzi ze jego
            zadaniem jest szkodzenie.(patrz posty odnosnie centrum sztuki i Marka Zydowicza)
            • Gość: szkodnik No to ostania rozmowa wyjasniła wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 15:52
              mam na mysli rozmowę telefoniczną, jaka przed chwilą odbyłem z Panem Markiem Ż, w której dopuścił sie wobec mojej osoby góźb bezprawnych. W związku z powyższym kieruję zwiadomienie przeciw panu Ż (alias Panu "Spy" jak domniemuję). A żądanie abym przybył do Fundacji i przyjął warunki na jakich mam go przeprosić, uważam za przedwczesny żart primaprilisowy,

Skoro Pan Ż wynajął prawników, to niech któryś z nich mu wyjaśni, że pozwy składa sie w biurze podawczym odpowiedniego sądu, nie zas na forum internetowym (no chyba, że chce się uzyskać wirtualne zadoścuczynienie lol).

Ja napisałem to o czym pisała Pomorska, Pana Pankowskiego uważam, za dziennikarza wiarygodnego i rzetelnego w związku z tym ufam jego słowom.

PS. Dziekuje Panu za bezpłatną reklamę,ma Pan jeszcze coś śmiesznego do napisania, czy tylko będzie Pan w kółko powtarzał swoją mantrę. A procesu doczekać się nie mogę, chyba domyśla sie kto będzie mnie reprezentował (nie żebym sam tego nie potrafił, ale będzie Pan musiał zwrócić mi koszty zastepstwa procesowego). Brak Panu jak widze takiego rozgłosu jak w sprawie ze Staśkiewiczem i na siłe szuka Pan kolejnej okazji do zaistnienia w lokalnych mediach.
              • Gość: spy Re: No to ostania rozmowa wyjasniła wszystko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.05, 16:56
                Wszystko wskazyje na to ze M.Zgolinski ma urojenia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka