Dodaj do ulubionych

firma armnet

IP: *.proxy.lucent.com 31.01.05, 09:29
witam w poniedzialek...
mam pytanie do forumowiczow: moze ktos z Was korzysta ze stalego lacza
radiowego firmy armnet? jakie macie opinie i jak w ogole wam to dziala?
wszelkie uwagi, zwlaszcza te negatywne beda dla mnie cenne i pomoga w
podjeciu decyzji.

pozdrawiam...
Obserwuj wątek
    • Gość: Czaki Re: firma armnet IP: 212.160.232.* 07.02.05, 23:06
      witam!

mam łącze internetowe właśnie z Armnetu, 128 kbps i jak na razie jestem
      zadowolony mimo że czasami pare godzin nie ma netu a opstatnio to zdarza się
      naprawde bardzo żadko, co do instalacji... hm najpierw były problemy ale to
      chyba zalezy od osob które tam pracują polecam jednego z monterów (tel.
      608487841) troche oschły w obyciu ale konkretny, do firmy nie ma co dzwonić
      żadko odbierają, w porównaniu z innymi firmami sa ok, np. kumpel pod toruniem
      kupil sprzet od firmy XXX i juz 4 miesiace czeka na "podłaczenie" to tyle
      pozdrawiam
    • Gość: kokolok Re: firma armnet IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 08.02.05, 17:46
      Szkoda nerwów...
      Umówiłem się telefonicznie na instalację, nikt nie przyszedł. Dwa dni później ni
      stąd ni zowąd przyszedł monter, nawet nie przeprosił, że nie był wcześniej.
      Pomierzył zakres itp, poszedł... Parę dni potem przyszedł znowu, podłączyliśmy
      wszystko i... nie działało, ale nie wiedział dlaczego. Parę dni potem przyszedł
      z innym panem, pomierzyli jeszcze raz i okazało się, że zasięg jest, ale nie ich
      sieci... Zabrali zabawki i poszli - a dziura w ścianie na wylot po przewodzie
      antenowym została...
      • Gość: thorn Re: firma armnet IP: *.proxy.lucent.com 09.02.05, 13:30
        dzieki za info...dwie skrajnie rozne opinie.
        na razie jednak sobie odpuszcze, bo ja tez umowilem sie z panem na pomiar
        sygnalu i nie przyszedl....
        a pani w biurze, ktora odebrala nie potrafila odpowiedziec na podstawowe
        pytania dot. np kosztow takiego zestawu i przepustowosci jakie sa oferowane...o
        czestotliwosc na kotrej to chodzi nie smialem juz pytac...
        takze na razie pozostane przy isdn
        • Gość: Czaki Hm.... IP: 212.160.232.* 11.02.05, 08:35
          ej no wiecej wyrozumiałości, jak by nie patrzeć jest to usługa typu 'montaż" a
          wiecie jak to jest... jeśli nawet TP "gigant" zalega przez pare miesiecy z
          montazem to 2 dni w przypadku duuuzo mniejszej firmy to ... powiedzmy w normie,
          ja tam dalej bede bronił armnetu bo jak na razie jestem zadowolony z ich uslug.
          A co do kompetencji to jak juz wczesniej wspomnialem lepiej dzwonic do
          pracowników, przykładowy numer komy w poprzednim poscie. Pozdro
          • Gość: thorn Re: Hm.... IP: *.proxy.lucent.com 11.02.05, 09:39
            na razie jednak pozostane przy isdn i sklejonych dwoch kanalach...
            zanim jeszcze raz zrobie podejscie do armnetu, to musze sie zastanowic jak
            kabel od anteny przeprowadzic na sam dol do salonu, zeby za bardzo mi nie
            przeszkadzal....ciezko bedzie go ukryc tak sobie mysle...

pozdrawiam
            • Gość: elooo ta..... IP: 212.160.232.* 11.02.05, 22:20
              ukryc kabel moga montezy firmy ... tylko musisz o tym powiedziec .. np w
              listwach :)
              ja mam internet z tej firmy od.. poczatku... czyli od marca 2003...
              i jestem bardzo zadowolona, stron z golymi babami nie ogladam, w zwiazku z tym
              nie mam zadnych wirusow, ktore mulilo by mi lacze :) (niestety zwykle
              uzytkownicy o tym nie wiedza i marudza na lacze) a jesli cos juz jest naprawde
              nie tak to zawsze mozna sie do tej firmy zglosic i przyjada kolesie i zobacza
              ocb. a np. jesli ktos ma sdi i cos mu nie dziala zglasza do tp i co ???
              przyjdzie ktos z tp ??? a jesli juz ktos sie zjawi to napewno nie w jakims
              konkretnym terminie
              internet dziala ok .. sa czasem przerwy . np. gdy torman`owi ukradna
              swiatlowody, albo gdy pradu zabraknie :) ewentualnie jakies zmiany czy
              mondernizacje serwera, a jak sa inne problemy to obnizaja rachunki.
              gdy nie bylo jeszcze tylu klientow to lacze bylo podkrecone dwu, lub
              trzykrotnie mozna bylo szalec
              polecam ;]
              pozdro
              ich strona armnet.torun.pl/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka