Dodaj do ulubionych

Straz Gminna

02.09.15, 21:31
Zwracam się do naszych radnych by rozwazyli sens dalszego działania naszej Straży Gminnej Mówią WYBORCY że powstała ona dla spełnienia pewnych kolesiowskich zasad i wdzięczności za coć ?komuś.Skoro nie jest to prawdą proszę o przedstawienie efektów pracy tej wyjątkowo niefunkcjonalnej i wybitnie nieudolnej jednostki.Pozdrawiam!!!!
Obserwuj wątek
    • barbimi Re: Straz Gminna 03.09.15, 09:29
      W ostatnim okresie wiele samorządów zrezygnowało ze Straży Gminnej. Jest to instytucja, która nie wnosi nic do poprawy bezpieczeństwa, tylko kosztuje nas mieszkańców ok 130 tyś zł rocznie, ale widocznie naszą gminę stać na taki wydatek. Proszę radnych o zajęcie się tym problemem.
      • wrogpublicznyczer Re: Straz Gminna 05.05.17, 00:02
        Słyszeliście, że jeden ze Straży Wiejskiej jest konfidentem i na wszystkich donosi. Policja zatrzymała młodego kierowcę, a w radiowozie siedział ten śmieszny Strażnik w koszulce z napisem Policja. Młody człowiek zwrócił sie do niego z zapytaniem, czy pracuje w Policji? To jakaś komedia. Ten gość zna społeczeństwo i wykorzystuje ich słabość. Bawi się w gliniarza z Beverly Hills. Czy jesteście za utrzymywaniem takich darmozjadów?
    • gwiazda-21 Re: Straz Gminna 03.09.15, 09:32
      Straż Gminna powinna zostać zlikwidowana ponieważ utrudniają życie mieszkańcom naszej gminy przez to że chodzą do wójta i plotkują na nas a jak potrzeba to ich nigdy nie ma a co tydzień powinni pilnować porządku na rynku ponieważ kilkakrotnie doszło tam do kradzieży...
      • tulipan131313 Re: Straz Gminna 03.09.15, 12:24
        Zgadzam się w stu procentach z przedmówcami!!!
    • gumis.3 Re: Straz Gminna 03.09.15, 16:50
      Wreszcie kracy coś mądrego napisałeś. Może jeszcze będą z ciebie ludzie.
      • barbimi Re: Straz Gminna 03.09.15, 19:22
        tego układu nikt nie rozwali będzie tak samo jak z dyrektorem gimnazjum nowy rok się zaczął a żadne konsekwencje nie zostały wyciągnięte. Komendant Straży, zresztą jak większość, nie jest z przypadku więc musi ta instytucja istnieć bez względu co robią i ile kosztują.
      • drugi.pankracy Re: Straz Gminna 03.09.15, 19:38
        Cymbalem zawsze byles a czy masz zblizone refleksje to twoja broszka!!!!
        • gumis.3 Re: Straz Gminna 03.09.15, 22:58
          Proszę moderatora o bana dla kracego za obrażanie mnie na forum.
        • drugi.pankracy Re: Straz Gminna 05.09.15, 17:43
          Cymbałem zawsze byleś, jeżeli masz zatem zbliżony pogląd to zmienię opinie na twój miernej jakości pogląd.Pozdrawiam!!!!
        • drugi.pankracy Re: Straz Gminna 05.09.15, 18:40
          A tak na poważnie wymieniona jednostka nie powinna moim zdaniem nigdy powstać Dlatego tez by poprawić własny wizerunek. obecny wójcina winien moim zdaniem eliminować tzw.przydupasów by być wiarygodnym dla społeczności.Zlikwidować działającą na papierze straż i zabrać sie w końcu do roboty na co oczekują wyborcy.Chyba,że buta to ogranicza.Pozdrawiam!!!
    • drugi.pankracy Re: Straz Gminna 08.09.15, 21:21
      Bywajcie bez banowania odezwe sie za 6 mcy,a moZe wcale.Zyczeniem jest moim,co by inny był administrator POZDRAWIAM do ZOBACZYSKA !!!
      • gumis.3 Re: Straz Gminna 09.09.15, 14:26
        Spadaj.
        • drugi.pankracy Re: Straz Gminna 03.01.16, 20:51
          nie mam ochoty dyskutowac w tak skrajnym towarzystwie.jestes gumis pala i wszystko,,,,to forum dla mnie nie istnieje WSZYSTKIEGO naj w 2o16-dla tych,ktOrzy szanowali moje poglady.pozdrawiam...
    • dr.loubitch Re: Straz Gminna 07.01.16, 21:12
      Ja bym nie rezygnował z usług naszych strażników ale dodał bym im więcej obowiązków. Jeśli biorą kasę to niech chociaż do odśnieżania się zabiorą..
      • barbimi Re: Straz Gminna 11.01.16, 10:38
        oni nawet do odśnieżania się nie nadają a mowa do utrzymania ładu i porządku
    • fransua111 Re: Straz Gminna 06.03.16, 18:38
      taaaa a drogi przez rolników zasypane blotem... jeżdzi sie jak po workach z kartoflami. Gdzie jest Straz ja sie pytam?????????????
      • rubin.pl Re: Straz Gminna 08.03.16, 10:34
        fransua gdzie jest taka extra droga
        • rubin.pl Re: Straz Gminna 09.03.16, 10:44
          rubin.pl napisał:

> fransua gdzie jest taka extra droga
        • paulo333 Re: Straz Gminna 11.03.16, 19:05
          w miejscowości Szkleniec chlew i obora lepiej wygląda
          • drugi.pankracy Re: Straz Gminna 14.05.17, 21:56
            Nie mam ochoty prowadzic jakiejkolwiek konwersacji z prostakami typu gumis .Ale zauwazcie Panstwo na ile sluszne byly spostrzezenia moje z przed co najmniej dwoch lat
            • drugi.pankracy Re: Straz Gminna 15.05.17, 12:54
              Wracam normalnie zarabiac,moj wypad tylko na przyjecie jebac ten psiorowski kraj !!!
    • czernikowo1234 Re: Straz Gminna 18.01.18, 19:56
      na stronie bip czernikowo ukazał się protokół z przeprowadzonej kontroli w straży gminnej w czernikowie link www.bip.czernikowo.pl/plik,20412,protokol-z-przeprowadzonej-kontroli-strazy-gminnej-w-czernikowie.pdf.[/u]
      Na stronie 4 pokazane jest czym nasza pseudo straż się zajmuje - karaniem kierowców w dzień targowy. Porównajcie sobie daty. Praktycznie wszystkie mandaty są wypisane w środę.
      • czernikowo1234 Re: Straz Gminna 18.01.18, 20:00
        czernikowo1234 napisał(a):

> na stronie bip czernikowo ukazał się protokół z przeprowadzonej kontroli w straży gminnej w czernikowie link <a href="www.bip.czernikowo.pl/plik,20412,protokol-z-przeprowadzonej-kontroli-strazy-gminnej-w-czernikowie.pdf.[/u]" target="_blank" rel="nofollow">www.bip.czernikowo.pl/plik,20412,protokol-z-przeprowadzonej-kontroli-strazy-gminnej-w-czernikowie.pdf.
        > Na stronie 4 pokazane jest czym nasza pseudo straż się zajmuje - karaniem kiero
        > wców w dzień targowy. Porównajcie sobie daty. Praktycznie wszystkie mandaty są
        > wypisane w środę.
      • czernikowo1234 Re: Straz Gminna 18.01.18, 20:02
        tu jest prawidłowy link www.bip.czernikowo.pl/plik,20412,protokol-z-przeprowadzonej-kontroli-strazy-gminnej-w-czernikowie.pdf
    • totu2010 Re: Straz Gminna 18.01.18, 21:49
      Heheh... mają od 2015 roku nieważne uprawnienia do kontroli ruchu drogowego, powinni unieważnić wszystkie nałożone mandaty, Kuźwa kto zatrudnia takich nieuków. Skoro zmieniło się zarządzenie w sprawie wydania uprawnień do kontroli to wydane na starych zasadach uprawnienia tracą ważność.
    • mkoziol11 Re: Straz Gminna 26.01.18, 10:17
      Proszę nawet tak nie pisać część Radnych chciała likwidacji tej całej pożal się Straży Gminnej i co brak poparcia ..........U nas od dawna interesiki i układziki przedkłada sie ponad zdrowy rozsądek. Mandaty w środy hmmm runek czy przypadek .......... że aktywność w te dni wzrasta ??

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka