Gość: axon IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 01.09.01, 07:06 Proponuję przyznać mu taki tytuł. W końcu bardzo długo i ciężko na niego pracował. Prymitywa o zdanie nie pytam, więc niech nie zabiera głosu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Karetka Re: axon - NAJWIĘKSZY PRYMITYW TORUŃSKIEGO FORUM IP: *.chello.pl 01.09.01, 10:35 Jako sanitariusz i powiernik wyznań "axona" pragnę zwrócić uwagę Państwa na to, że mój pacjent przyjmuje ostatnio podwójne porcje elektrowstrząsów. Następny będzie "polonus" (+ bicze wodne). Z poważaniem Wesoły Sanitariusz Zenek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonus Bez odbioru, prosze! IP: 198.138.227.* 01.09.01, 14:37 Ale zes sie prymitywie przyczepil, zawsze jak nie rozumiesz czyis wypowiedzi to obrzucasz miesem? Wiesz ze w USA za taki slowny abousing dostalbys wiecej niz w Polsce za okradzenie kilkuset mieszkan. Czym sie zajmujesz, stawiam ze jestes bezrobotny i winna jest za to Solidarnosc bo za komuny mialbys miejsce obok Urbana, ktorego rowniez slownictwo ma prymitywne, obraza rozmowcow i ma podobnie zakuty leb choc wydaje mu sie ze jest geniuszem. Reasumujac miejsce twoje jest nie na forum ale pod budka z piwem. Nie zagladaj na to forum bo odbierasz ochote do zagladania na nie ludzia ktorzy naprawde w przeciwienstwie do ciebie maja cos wiecej niz bluzgi do powiedzenia. Po co ja to pisze pewnie nic z tego nie rozumiesz i jedyne co odpisujesz bezwzgledu na poprzednia wypowiedz sa bluzgi bo to twoj poziom. Don''t answer, please. Oszczedz sobie wstydu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karetka Re: "polonus" - Wisła się pali !!!! IP: *.chello.pl 01.09.01, 15:15 "polonus" natychmiast wracaj do łóżeczka !!! I na drugi raz nie majstruj przy kaftaniku ! Ja wiem, że ty zbuku myłeś gary w murzyńskich dzielnicach w USA. Ja wiem, że ciężko pracowałeś żeby przywieźć te "dulary" do Polski. I ja wiem, że zastałeś żonę z Murzynem. Ja cię rozumiem. Ale to nie powód żeby zwariować !!! I zajmować łóżko innym wariatom !!! Wesoły Sanitariusz Zenek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debet Re: do karetki IP: 213.146.61.* 01.09.01, 23:19 Szczerze tobie współczuje. Jesteś żałosny. Tytuł ci się należy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karetka Re: do debila ps. "debet" IP: *.chello.pl 02.09.01, 09:18 "debet" - w nagrodę poluzuję Ci kaftanik. Tylko nie baw się znowu ptaszkiem ! I dam posluchać Ci Radia Maryja !!! Cieszysz się ? PS Powiedz "polonusowi" i "axonowi", że na jutro mają przewidziane bicze wodne. Wesoły Sanitariusz Zenek Odpowiedz Link Zgłoś
atomski Re: do debila ps. 02.09.01, 23:42 Zenek, przypominam,że jesteś tylko pacjentem,jak będziesz rżnął kierownika to Ci zaciśniemy kaftanik i kupka porysuje Ci majtki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szteter Re: KARETKA - NAJWIĘKSZY PRYMITYW TORUŃSKIEGO FORUM IP: *.wykonawcy.pl 03.09.01, 13:01 niektórzy mnie tu nie lubią a ja to karetkę też nominujęi zgadzam się z resztą. aha prymityw niezła płyta t.love. papa Odpowiedz Link Zgłoś