Dodaj do ulubionych

KARETKA - NAJWIĘKSZY PRYMITYW TORUŃSKIEGO FORUM

IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 01.09.01, 07:06
Proponuję przyznać mu taki tytuł. W końcu bardzo długo i ciężko na niego
pracował. Prymitywa o zdanie nie pytam, więc niech nie zabiera głosu.
Obserwuj wątek
    • Gość: Karetka Re: axon - NAJWIĘKSZY PRYMITYW TORUŃSKIEGO FORUM IP: *.chello.pl 01.09.01, 10:35
      Jako sanitariusz i powiernik wyznań "axona" pragnę zwrócić uwagę Państwa na to,
      że mój pacjent przyjmuje ostatnio podwójne porcje elektrowstrząsów.
      Następny będzie "polonus" (+ bicze wodne).
      Z poważaniem
      Wesoły Sanitariusz Zenek
      • Gość: polonus Bez odbioru, prosze! IP: 198.138.227.* 01.09.01, 14:37
        Ale zes sie prymitywie przyczepil, zawsze jak nie rozumiesz czyis wypowiedzi to
        obrzucasz miesem?
        Wiesz ze w USA za taki slowny abousing dostalbys wiecej niz w Polsce za
        okradzenie kilkuset mieszkan.
        Czym sie zajmujesz, stawiam ze jestes bezrobotny i winna jest za to Solidarnosc
        bo za komuny mialbys miejsce obok Urbana, ktorego rowniez slownictwo ma
        prymitywne, obraza rozmowcow i ma podobnie zakuty leb choc wydaje mu sie ze
        jest geniuszem.
        Reasumujac miejsce twoje jest nie na forum ale pod budka z piwem.
        Nie zagladaj na to forum bo odbierasz ochote do zagladania na nie ludzia ktorzy
        naprawde w przeciwienstwie do ciebie maja cos wiecej niz bluzgi do powiedzenia.

Po co ja to pisze pewnie nic z tego nie rozumiesz i jedyne co odpisujesz
        bezwzgledu na poprzednia wypowiedz sa bluzgi bo to twoj poziom.
        Don''t answer, please. Oszczedz sobie wstydu.
        • Gość: Karetka Re: "polonus" - Wisła się pali !!!! IP: *.chello.pl 01.09.01, 15:15
          "polonus" natychmiast wracaj do łóżeczka !!! I na drugi raz nie majstruj przy
          kaftaniku !
          Ja wiem, że ty zbuku myłeś gary w murzyńskich dzielnicach w USA. Ja wiem, że
          ciężko pracowałeś żeby przywieźć te "dulary" do Polski. I ja wiem, że zastałeś
          żonę z Murzynem. Ja cię rozumiem.
          Ale to nie powód żeby zwariować !!! I zajmować łóżko innym wariatom !!!
          Wesoły Sanitariusz Zenek
          • Gość: debet Re: do karetki IP: 213.146.61.* 01.09.01, 23:19
            Szczerze tobie współczuje. Jesteś żałosny. Tytuł ci się należy!
            • Gość: Karetka Re: do debila ps. "debet" IP: *.chello.pl 02.09.01, 09:18
              "debet" - w nagrodę poluzuję Ci kaftanik. Tylko nie baw się znowu ptaszkiem !
              I dam posluchać Ci Radia Maryja !!! Cieszysz się ?
              PS
              Powiedz "polonusowi" i "axonowi", że na jutro mają przewidziane bicze wodne.

Wesoły Sanitariusz Zenek
              • atomski Re: do debila ps. 02.09.01, 23:42
                Zenek, przypominam,że jesteś tylko pacjentem,jak będziesz rżnął kierownika to
                Ci zaciśniemy kaftanik i kupka porysuje Ci majtki.
    • Gość: szteter Re: KARETKA - NAJWIĘKSZY PRYMITYW TORUŃSKIEGO FORUM IP: *.wykonawcy.pl 03.09.01, 13:01
      niektórzy mnie tu nie lubią a ja to karetkę też nominujęi zgadzam się z resztą.
      aha prymityw niezła płyta t.love.
      papa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka