widzewiak1983 Re: Może coś o HF-IMS sofa 16.11.11, 20:02 nic ciekawego, poza tym że niedługo ludzie po godzinach za darmo będą zostawać, żeby kierownikowi nabijać punkty Odpowiedz Link Zgłoś
widzewiak1983 Re: Może coś o HF-IMS sofa 26.11.11, 10:33 wszystkie soboty do końca pracujące!!! oczywiście "dla chętnych", ale spróbuj tylko nie przyjść to konsekwencje murowane! taka jest teraz polityka w zakładzie!!! nowy kierownik i nowe rządy! umarł król, niech żyje tyran! terrorysta na maxa! zapraszam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.11, 10:51 kurcze a chciałam tam uderzyć do pracy...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grt Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.tvgawex.pl 26.11.11, 11:01 czyżby mowa o adamie Odpowiedz Link Zgłoś
widzewiak1983 Re: Może coś o HF-IMS sofa 26.11.11, 11:47 piłat przy nim to pikuś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robol Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.11, 12:38 Idzta do Rudego tam jest dopiero cyrkus hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MI Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.11, 17:47 Wszędzie dobrze,gdzie nas nie ma.Nie chcecie nie pracujcie,nikomu krzywdy nie robicie... Odpowiedz Link Zgłoś
widzewiak1983 Re: Może coś o HF-IMS sofa 27.11.11, 13:32 to oni krzywdzą nas i nasze rodziny, bo zamiast spędzać weekend z żoną i dziećmi, chodzimy do pracy w soboty a nawet w niedziele, napełniamy ich portfele grubą kasą a sami dostajemy niewiele! a oni w piątek o godzinie 14 zwijają się do domku, siedzą w wygodnych fotelach i liczą ile kasiory ludzie dla nich zarobią! ostatnio nawet wywiesili informacje że nie ma urlopów na żądanie! a jak kumpel poszedł do kierownika po dzień wolnego to ten mu powiedział że mu matka zmarła i że nie był na pogrzebie i że niedostanie wolnego!!! według ciebie to jest normalne??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.11, 17:55 A co ich obchodza nasze rodziny wazne ze oni maja pelna d....e i ich rodziny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.chelmno.mm.pl 27.11.11, 20:46 czas na zniany brygadzistów !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @@@2@@ Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.11, 18:37 widzę że ktoś ma chrapkę na miejsce brygadzisty hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzimi Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.ims-furniture.com 09.01.12, 09:09 a trzeba było się uczyć, każdy jest kowalem swojego losu, może Wy byście teraz zajmowali ich mijsca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bol Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: 83.238.5.* 27.11.11, 21:33 do widzewiak co ty piszesz ? u mtki na pogrzebie nie był? Odpowiedz Link Zgłoś
imsowiak Re: Może coś o HF-IMS sofa 28.11.11, 16:55 ci co nie byli w sobote na nadgodzinach wylądowali dzisiaj u kierownika adama na dywaniku, ciekawe co jeszcze wymyśli żeby ludzi zastraszyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @@@2@@ Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.11, 18:39 jak to co straszy naganami za niechodzenie na nadgodziny mam nadzieje ze to się skończy w sądzie pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neo Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.11, 18:48 Pracownik w zasadzie nie może odmówić pracodawcy wykonywania pracy w godzinach nadliczbowych. Jest to jego obowiązek jaki wynika z podporządkowania pracownika w stosunku do pracodawcy. Za pracę po godzinach nadliczbowych pracownik dodatkowo otrzymuje wynagrodzenie w wysokości 50 lub 100 procent swojego wynagrodzenia. Jeżeli pracownik złoży pisemny wniosek to wtedy pracodawca może mu udzielić czasu wolnego od pracy w takim samym wymiarze. W takim wypadku nie będzie mu przysługiwał dodatek..... wiecej znajdziecie tu : www.biznes-firma.pl/Dopuszczalna_ilosc_godzin_nadliczbowych_w_roku__czyli_pracownik_po_godzinach,17764.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neo Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.11, 18:50 zapomnialem ... jesli sa spelnione warunki o ktorych mowa wyzej to : Nieuzasadniona odmowa naraża pracownika na karę porządkową (nagana lub upomnienie), a w niektórych przypadkach nawet i na zwolnienie z pracy. Otrzymanie kary porządkowej skutkuje wpisaniem jej do akt osobowych pracownika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kodeks Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.tvgawex.pl 28.11.11, 19:28 brawo dla neo!!!niektorym helveciarzom w glowach sie przewraca.pracy niema zle.praca jest tez zle. Odpowiedz Link Zgłoś
imsowiak Re: Może coś o HF-IMS sofa 28.11.11, 20:37 w głowach to poprzewracało się chłopakom z byłego etapu, którzy zostawają po godzinach w pracy i harują za darmo, bryluje t.zw. Lider, który pracuje po 10 czy nawet 11 godzin dziennie! oczywiście soboty też żadnej nie odpuści! Żal mi was chłopaki, zdrowie trzeba oszczędzać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no to pojechales ! Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.11, 20:44 10 czy 11 godzin ?? tez mi co ??? 10 godzin/ dobe to praktycznie cala europa pracuje Odpowiedz Link Zgłoś
widzewiak1983 Re: Może coś o HF-IMS sofa 28.11.11, 21:17 chyba ty się nazywasz "cała europa", niewiem skąd ty te informacje wziąłeś! dla twojej informacji polska to najbardziej pracowity kraj w europie, to u nas się najdłużej pracuje! inne kraje weekend zaczynają już w piątek o godz.14 a nawet 12 a my polacy pracujemy nawet w niedziele! doinformuj się mule zanim coś napiszesz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grt Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.tvgawex.pl 29.11.11, 00:13 pracowałem w etapie 6 lat moim kierownikiem był adam i powiem wam że tam kto chciał zarobić to robił po 10 lub 12 godz byłem jednym z takich naiwniaków którzy myśleli że jak zarobie 3 tyś to jestem gość poprostu głupi byłem bo w przeliczeniu na godziny to jaką stawkę godzinową miałem ile widziałem rodzine . teraz pracuje 8 godz żadnej soboty spokojnie i nikt mi nie stoi nad głową i nie mowi że mało lub że trzeba by było przyjść do pacy w sobote i że to mi się będzie opłacało oczywiście ale nikt nie mówi o kasie jaką dostają kierownicy i brygadziści za wyrobienie planu miesięcznego lub rocznego im to sie dopiero opłaca jak jeden z drugim przyjdzie na nadgodziny a co do kierownika to widze ze nic sie nie zmienił kto orze to jest jego oczkiem w głowie a mam pytanko chodzi jeszcze po hali i zagaduje co słychać chłopaki albo ja was skrzywdzić nie dam albo ja też byłem tapicerem fajne te opowieści były no nic czas podsumować akord mam w dupie i kasa to nie wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
imsowiak Re: Może coś o HF-IMS sofa 29.11.11, 19:21 jest dokładnie tak jak piszesz a chłopaki z byłego etapu są nawet źli gdy sobota jest wolna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mc caine Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.tvgawex.pl 29.11.11, 20:34 do widzewiak1983, tak nie dostać urlopu na pogrzeb matki to nienormalne (tak było pod kierownikiem pińciem), ale mieć żal, że się nie dostaje urlopu bo się np. telewizor spier...ł i co ja będę robił po pracy to dopiero jest śmieszne (też słyszałem od kolegi co poszedł po urlop). Odpowiedz Link Zgłoś
widzewiak1983 Re: Może coś o HF-IMS sofa 30.11.11, 15:44 no tak, też to słyszałem, dobre, a tak naprawde to prawda jest taka że pupile kierowników dostaną zawsze urlop i to bez konkretnej potrzeby a jak ktoś z nas naprawde potrzebuje wolne żeby coś pozałatwiać albo np. jechać z dzieckiem do lekarza to sprawiają nam problemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karwaniarz Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.11, 16:04 u karwana chłopaki jest tak samo,nadgodziny przymusowe inaczej na dywanik do kierownika,wszędzie ten sam syf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uuu Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: 83.238.5.* 30.11.11, 19:26 czy pracownicy wiedza do czego służy PIP? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mc aron Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.11, 19:57 ale nie podniecajcie sie .przeciez w te soboty odrabiamy okres swiateczny i juz od 23.12 do konca roku bedzie wolne to sobie co niektorzy wypoczna jak sa tak przemeczeni pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karwaniarz Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.11, 08:14 wy to chociaż dostaniecie jakieś talony czy tam kasę na święta,nie wiem,a u nas pustka.Pan prezes biedny jest......;\ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smyk Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: 89.231.149.* 01.12.11, 11:42 no to musicie wiedzieć, że od każdego z Was jest odkładana co miesiąc składka na Fundusz świadczeń socjalnych a wasz "Pan", prezes po prostu źle "zarządza", tymi pieniążkami i za to grozi wysoka kara-wystarczy zgłosić odpowiedniej instytucji zwanej Państwowa Inspekcja Pracy, i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do smyka Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.11, 13:40 Tam jest tak tylko w teori jak ma odkladac jak ledwie zipie ale talony beda w teori jak wszystko zreszta u tego pana a taki wielki i amerukanski mial byc hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karwaniarz Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.11, 14:32 ledwo zipie mówicie...a my jak takie osły rypiemy po 12 godzin,zamówień tysiące,już sam nie wiem o co w tym bagnie chodzi.zaraz napisze meila do inspekcji pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smyk Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: 89.231.149.* 01.12.11, 22:10 hf vel ims sofa talony- 700 i 1000 zł, w zależności od zarobków ( ponizej 600 zł na członka rodziny - 1000 zł , powyzej - 700) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karwaniarz Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.11, 09:01 Jeżeli to prawda to tylko pozazdrościć,my zap...my tak samo jak wy i lipa,nie ma nic,pustka Odpowiedz Link Zgłoś
imsowiak Re: Może coś o HF-IMS sofa 02.12.11, 19:34 no tak, talony u nas są, ale na wszystkim oszczędzają,na wszystko są limity, brak zszywek, stópek itp., kiedyś nawet liczyli zużycie zszywek na poszczególne komplety, parodia!!! tapicer biega po całej hali i czegoś szuka u innych tapicerów! u karwana też tak jest??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smyk Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: 89.231.149.* 02.12.11, 20:31 nie gadaj , kiedyś zszywki walały się wszędzie a stópki i blaszki i inne czasami przydają się w domku- nieprawdaż? Nie wspomnę o śrubach , wkrętach itp. No jakbyś miał prywatny swój prywatny doszedł byś do wniosku , że coś nie jest tak skoro kupuje 1000 śrub na 30 kpl ( z górka 200 na straty) , a tu okazuje się , że starcza tylko na 5 ??? byś się nie zdziwił?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henio Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.abaks.pl 02.12.11, 21:08 tapicer biega po sali szukajac zszywek a klocek wszawy turek sprawdza ile zszywek i jak wypaskudzil na podbitke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IMSowicz Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.tvgawex.pl 03.12.11, 13:38 Kazdy jest tam falszywy zamiast trzymac sie razem jako grupa Henio najwiekszy ormowiec zapisuje na kartce kto poszedl o 22 do domu i nie zostal do 23 niby nadgodziny a przez pierwsze kilka godzin wgl roboty nie ma a potem kaza zostac... ogolnie jeden wieli syf. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smyk Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: 89.231.149.* 03.12.11, 14:36 no to zróbcie porządek z tymi wszystkimi gnojami, co nie ma sposobu? sprawdzają was , sprawdźcie ich, "hak' , to najlepszy argument. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grt Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.tvgawex.pl 03.12.11, 17:55 moim zdaniem teraz mowa do helweciarzy jesteście dupy w korach bo tak sie dajecie dymać tym z etapu pierwsza sprawa nie oszukujmy sie troch więcej od was zarabiają i śmieją sie z was że tylko narzekać potraficie i może robią nadgodziny ale to są barany nie ludzie wtedy dniówka wychodzi im 250 zł na reke ale jakie normy mają na swoje meble nic wam nie m,ówią bo po co ale każdy z etapu śmieje się z helweciarzy z c hełmna i bydgoszcZy a wy dostaniecie koło 3 tyś i radocha jak z etapu dostaję ponad 4 bez wysiłku no i trzeba wspomnieć o przywilejach związanych z tym że adam czyli kierownik też jast z etapu a on swoich ludzi skrzywdzić nie da tak samo jak brygadziści pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smyk Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: 89.231.149.* 03.12.11, 20:06 REVOLUTION!!! Róbta tak dalej, osły. Odpowiedz Link Zgłoś
imsowiak Re: Może coś o HF-IMS sofa 04.12.11, 17:12 ja proponuje żeby brygadzistów i kontrolnych( z wyjątkiem marka który jest wporzo) dać na 3 miechy na stół, wtedy zobaczyliby jak fajnie sie robi na stole a tak to tylko łażą, ziewają i się cwaniakują, kto ich zresztą zrobił kontrolnymi, przecież oni do niczego się nienadawają!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laleczka Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.tvgawex.pl 18.12.11, 18:25 Zgadzam się, tam awansują największe głupki co nic nie potrafią.Robią wtedy kolejnego brygadzistę ,kontrolnego lub kierownika do spraw niepotrzebnych.tu powinna byc redukcja,szkoda na tych darmozjadów pieniędzy.A oni potem chodzą i polą głupa że awans mają za inteligencję.Brygadzista po zawodówce-żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @@@2@@ Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.11, 17:13 ale z ciebie DEBIL jak by nie zapisywał kto zostaje do 23 to potem mieli byście brąchy że nie macie zapłacone za nadgodziny przecież na każdym dziale zapisują kto pracuje dłużej matko z skąd tacy debile się biorą nie masz o czym pisać to takie bzdury wypisujesz no kompletny idjota Odpowiedz Link Zgłoś
jupiter_5 Re: Może coś o HF-IMS sofa 04.12.11, 20:43 Macie rację że Marek to spoko człowiek,ale kontrolny nie może być dobry dla pracowników,dobry pomysł żeby kontrolnych wziąć na stół włącznie z kierownikiem kontroli jakości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ims Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.146.72.147.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 04.12.11, 21:01 z tego kierownika kontroli to dopiero nierób i wielki znawca a jak by poszedł na stół to pierwszego dnia by się zabił Odpowiedz Link Zgłoś
jupiter_5 Re: Może coś o HF-IMS sofa 04.12.11, 21:11 Kiedyś jak był pan S to mniał poparcie,bo dobrze.......a teraz już nie i sam się boi o pracę,bo się na niczym nie zna,tylko dużo gadać i cwaniakować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grt Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.tvgawex.pl 04.12.11, 22:23 i tak ludzie z etapu sie z was śmieją Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do @@@2@@ Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.tvgawex.pl 05.12.11, 17:53 zapisywal kto poszedl idoto zeby zaraz podpier*** a Ty naucz sie pisac baranie... i jak nie wiesz o co chodzi to sie nie wpier*** leszczu:) pozdro matole Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grt Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.tvgawex.pl 05.12.11, 17:58 i tak etapowcy z was sie smieją Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: 89.231.149.* 06.12.11, 11:59 to i tak jebnie bo musi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mc aron Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.11, 16:52 ty grt nie podjudzaj !!! dazysz do tego zeby cale to towarzystwo sklocic. tak sie nie robi .a jesli chodzi o kontrolnych z kierowniczkiem na czele to usmialem sie niesamowicie bo nie wyobrazam sobie takiego klocka co ma raczki jak niemowlak naciagajacego pokrowiec !! przeciez odciskow by dostal i co wtedy? chorobowe.a ogolnie to jest ok pozdrawiam wszystkich naszych i tych z etapu tapicerow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smyk Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: 89.231.149.* 06.12.11, 21:37 co wy chcecie od Klocka , ku... tyle lat i jest wporzo, ma tam swoje za uszkami ale to tylko kilka ludzkich ułomnosci, nie chciejcie innych, a może podpie...cz maciek - łeb ma wyżej niż kierownik , dupek z adriany, he... Ech gdzie ta Stara Gwardia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grt Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.tvgawex.pl 06.12.11, 22:34 no aa co powiecie na wysokość talonów etap 800 a hf około 600 i do tego etap paczki dla dzieci i gdzie tu sprawiedliwość i nikogo nie podburzam to prawda Odpowiedz Link Zgłoś
imsowiak Re: Może coś o HF-IMS sofa 07.12.11, 09:59 słabo się orientujesz, bo helveciarze dostali większe talony od 700 do 1000 w zależności od dochodów, a etap mniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smyk Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: 89.231.149.* 07.12.11, 14:07 no racja nie róbcie z tego rabanu od przyszłego roku będzie tak" samo', wszędzie, tzn Słupsk dupa, Chełmno lepi( he), etap dużo bo "Wałęs(z)a ", dla swoich wywalczy , reszta to kmioty i wieśniaki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZUZA Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.11, 13:57 Narzekać,narzekać,narzekać jakkolwiek by niebyło!!!to jest to co wychodzi nam najlepiej;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.cdma.centertel.pl 08.12.11, 20:52 Dokładnie . Cieszmy się z tego że mamy pracę o którą niestety ciężko . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonzo Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.11, 21:17 ZUZA ma racje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kupon Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: 89.231.149.* 09.12.11, 10:12 tak dajcie sobie nabić kołki w dupki i liżcie j....a, szefom którzy się z was śmieją , a jutro zabiorą wam premie, pojutrze socjal a na koniec kopna was w zadki i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.tvgawex.pl 10.12.11, 12:51 widze ze z helweciarzami jadą jak z gównem po polu ciołki z was że nie potraficie tego załatwić że ci z etapu zarabiają wiecej od was i mają wieksze talony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zocha Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.11, 14:49 Ludzie niech taki IMS zbankrutuje to ciekawe kuźwa co powiecie, wypierdzielajcie do innej roboty,nikt Was nie trzyma,trzeba było sie uczyć GAMONIE, to byście siedzieli i w stołki pierdzieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kupon do h Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: 89.231.149.* 10.12.11, 19:08 wreszcie jeden mądry, a niech ten jebany IMS padnie, przydupasy wreszcie otworzą oczy jak PIŁACXIK I INNI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DO zocha Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: 89.231.149.* 10.12.11, 19:13 no dupka się boi bo stanowisko dali cieciu, pierdziel się buraku i popraw twarz . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laleczka Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.tvgawex.pl 18.12.11, 18:46 Tylko nie GAMONIE.Gamoń to może ty jeś.Ja się uczyłam i co mam przełożonego po zawodówce-żenada.Tu się liczy wazeliniarstwo i znajomości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laleczka Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.tvgawex.pl 18.12.11, 18:36 Ty taka mądra nie bądź.Gdybyś tak cięzko pracowała jak my to tak samo byś pisała.Chyba się jeszcze cięzko nie napracowałaś że tak cwaniakujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mc aron Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.11, 18:37 o jakich talonach ty mowisz? nie siej propagandy . talony juz byly i koniec kropka .moze ty masz jakies chore ambicje ale jezeli mieliby cos dac to tylko dla najbiedniejszych sory dla najbardziej potrzebujacych tz wiecej niz 2 dzieci pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henio Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.abaks.pl 11.12.11, 19:02 klocek=śmiech ma sali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: set Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: 89.231.149.* 11.12.11, 19:52 ponoć maja być zwolnienia, nowy rok będzie katastrofa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiu Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: 89.231.149.* 14.12.11, 07:37 już nam wyrównali , za dużo będziemy skakać to polecim jak z procy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.cdma.centertel.pl 13.12.11, 10:31 Kto ma PLECY ten ma Raj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mc aron Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.11, 14:43 nie panikujmy !!! jezeli jestes dobry w tym co robisz to cie nie zwolnia.a leserow i obibokow czemu nie! jak dlugo mozna sie slizgac? trzeba zrobic z tym porzadek. a tak wogole jezeli wracaja starzy tapicerzy typu "ciunek" "brian" to mozemy spac spokojnie. przeciez nie ma "papaja" to kto za nich bedzie pokrowce naciagal? lysy? chyba nie.szkoda ze "galka"nie wraca to by z baranem nie raz pojechal!!! haha pozdrawiam wszystkich . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grt Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.tvgawex.pl 13.12.11, 16:45 ale nikt sie nie boi ze moze stracic prace ty;lko chodzi o wyrównanie etapu z hf w kasie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.tvgawex.pl 16.12.11, 00:45 a robicie 22 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mc aron Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.11, 18:39 22.12 pracujemy ostatni dzien w tym roku (teoretycznie) bo znajac zycie to po swietach na pewno cos nasze kirownictwo wymysli . 5 dni wolnego !!!toz to mozna w glowe dostac . mysle ze jakies zaleglosci bedziemy robic albo cos w tym rodzaju. Odpowiedz Link Zgłoś
imsowiak Re: Może coś o HF-IMS sofa 18.12.11, 19:21 jeszcze 4 dni a potem 10 dni wolnego!!! i jeszcze raz talony mają dawać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szwaczka Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.12.11, 09:55 na szwalni były zapisy na nadgodziny na 23 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.play-internet.pl 19.12.11, 13:42 niedajcie sie wyciulać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seti Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: 89.231.149.* 20.12.11, 14:33 Wszystkiego Najlepszego dla Wszystkich Pracowników. Poza tym pamiętajcie , że życie to "koło fortuny", jutro zawsze wygra ktoś inny wiec szanujcie się wzajemnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seba Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.tvgawex.pl 20.12.11, 23:39 ha ha a ja dostałem 4.600 wypłaty dodam ze etap rulez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seti Re: do poprzednika IP: 89.231.149.* 21.12.11, 11:16 Ale jesteś głupi. Posiadam rozległa wiedzę ale, na takiego osła brak nawet określenia. Wesołych Świat ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jogi Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.205.9.64.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 25.12.11, 14:16 4.600 ale pracowałeś po 10-12 godzin dobrze wiem kim jesteś zarób tyle w 8h jak jesteś taki dobry połowa z was to zwykłe lebiody Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfa i omega Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.11, 18:40 no jak sie robi 260% normy to moze ma to 4600, ale powiedzmy niezorientowanym ten chlopak przychodzi na 9.00 rano a wychodzi o 22.00 nie zazdroszcze takiej pensji. pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brew Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: 89.231.149.* 26.12.11, 19:14 czyli debil! debil i do tego jeszcze głupszy od normalnych debilów. No cóz , tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henio Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.abaks.pl 26.12.11, 19:43 dokladnie kolega wyczerpal temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.tvgawex.pl 26.12.11, 23:35 a ja znam gościa o przezwisku kapusta który robił w etapie a teraz robi w hf i co miesiądz dostaje koło 5 tyś a w listopadzie dostał 6 tyś fakt jest taki ze robił pare nadgodzin ale kase ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)) Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.tvgawex.pl 26.12.11, 23:54 pare nadodzin ha ha ha paredziesiąt czyli i tak debil:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos tam Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: 212.122.223.* 28.12.11, 17:32 posluchaj tepaku sam pewnie chcialbys zarobic takie pieniadze ale nie jak sie woli leserowac i dyskutowac to rob za marne pieniadz i marudz jak wieksza czesc naszego spoleczenstwa najlepiej polozyc sie i niech pieniadze leca z nieba .... I tak jeszcze na koniec bujaj dalej w oblokach:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seti Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: 89.231.149.* 28.12.11, 21:02 obrażasz mnie czy większość społeczeństwa? Większość ma racje debilu- to demokracja młocie, ix do szkoły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.tvgawex.pl 29.12.11, 13:12 ty ktos tam tu nikt nikomu nic nie zazdrosci tylko żal mi włazidupków którzy robią po 12 godz i dostają 5 tys wypłaty jak by robili 8 godz by dostali 1800 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mc aron Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.11, 13:28 przepraszam a w demokracji pracowac nie trzeba?? to chyba kolega bedzie musial isc do szkoly bo mu sie cos pomieszalo w glowie .!? doceniam tego chlopaka za determinacje i tylko jestem ciekawy jak dlugo tak pociagnie?dla mnie najwazniejsze jest to zeby tanio sie nie sprzedac tz. jak mam ochote zostac dluzej lub przyjsc w dzien wolny od pracy to musze wynegocjowac jak najlepsze warunki (podobalo mi sie stanowisko tapicerow ostatnio 200 na reke + setki ) trzeba sie cenic to cie beda szanowac !!!! pamietajcie o tym . tym razem kierownictwo odpuscilo ale nastepnym razem podejrzewam ze sie dogadamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seba Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.tvgawex.pl 29.12.11, 23:38 aron nie bede cie obrazać ale baran jesteś widze nigdy nie pracowałeś w jakimś dużym zakładzie myslisz że masz jakieś szanse wynegocjować jakieś stawki gdyby kierownictwo nie miało noża na gardle to by was olali ciepłym moczem pracowałem w etapie i powiedzmy sobie szczerze tam tapicer był nikim jak nie chodził na nadgodziny i nawet nikomu nie przyszło do głowy żeby iść i ustalać warunki za ile ma robić na nadgodzinach jak nie chciałeś robić nadgodzin to nie zarobiłeś bo dostawałeś same śmieci na których nie można było wyrobić normy a jak chodziłeś na nadgodziny to miałeś jak w raju nawt kierownik czasem się pofatygował i przyszedł pogadać jak my w etapie zarabiałiśmy po3 tyś fakt z nadgodzinami dobrych pare lat temu to w hf i adrianie mieliście max 1400 i nie mow że tak nie było bo mam znajomych a zresztą pomysl ile kierownik dostał za sobote myslisz ze 200 + setki w etapie przyjeżdzał na 30 min a pewnie kasował za cały dzien Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mc aron Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.11, 13:22 jezeli "etap"uwazasz za duza firme no to sory !! ale nie mamy o czym rozmawiac. natomiast wracajac do tematu to tylko jak kierownictwo ma noz na gardle mozna cos negocjowac !!! i zawsze przed swietami tak jest.!!! zgodze sie z toba ze normalnie to nic nie wskoramy tylko (klopoty) ale jak zapowiada sie dluzsza przerwa swiateczna lub urlopowa lub jakas inna dlugoweckendowa to jest mozliwosc walczyc o swoje i dyktowac swoje warunki a nie jak posluszne owieczki isc za glosem barana. i na drugi raz prosze cie czytaj ze zrozumieniem pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jogi Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.204.96.127.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.01.12, 09:56 Seba a tobie ciągle mało ale jak to mówią Nowy Rok nowe możliwości pierwsze 10 godzin zaliczone będziesz mógł się znowu pochwalić wypłatą tylko ciekawe jak długo tak pociągniesz żebyś czasami nie skończył jak TYGRYS nie będziesz mógł pyska umyć bo ci ręce zesztywnieją Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seba Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.tvgawex.pl 03.01.12, 23:24 rany juz sie zagoiły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jogi Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.181.14.179.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 04.01.12, 09:01 Na paluszkach może tak ale te w głowie to na pewno nie jesteś zwykły baran koledzy z twojej zmiany się śmieją piszesz cepie jeden że 4600 zarobiłeś a pogniecionym fiacikiem się kulasz . A co do kierownika to nie narzekaj że taki zły jak byś mógł to byś mu .... na stojąco pykną zresztą jak połowa tych przydupasów i bez uraz po prostu pisze to co widzę bo tak po za tym to wesoły z Ciebie gość gdzie nie pójdziesz tam cię wyśmieją Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kilo Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.tvgawex.pl 04.01.12, 16:10 znowu wymyslili nadgodziny roboty nie ma do 14 a gdzie nadgodziny jak robota jest wszyscy chodza kierownik brygadzista a jak nie ma to nagle nikogo nie ma i potem za damski ch... kaza zostawac zenada... Tylko muly zostaja pozdro... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seba Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.tvgawex.pl 04.01.12, 23:02 ja ide na nadgodziny a tak wogóle to nie jeżdze fiacikiem ktos mnie chyba pomylił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pindzi Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.tvgawex.pl 06.01.12, 10:29 bo masz gary zryte powodzenia konie co normy nie umieją wyrobic buahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzimi Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.ims-furniture.com 09.01.12, 09:20 ja nie rozumiem niektórych ludzi, myślicie że bycie kierownikiem to taka prosta sprawa, myślicie że oni mają taką sielankę, przecież oni też mają ludzi nad sobą, którzy pewnie pomiatają nimi jeszcze bardziej... jak wiemy helvetia czy tam ims jest producentem mebli tapicerowanych, jak wiemy konkurencja w tej branży nie śpi. W dodatku oferują meble dość drogie, wiec co zrobi nasz odbiorca jeśli za drogimi meblami będzie czekał za długo? oczywiste że pójdzie do konkurencji! A dzięki temu wy zostaniecie bez pracy! Więc co dla Was będzie gorsze za dużo pracy czy jej brak? Przemyślcie to... A tak po za tym to z tego co wiem to w IMS-ie prowadzone są rekrutacje wewnętrzne więc zawsze jest jakaś możliwość awansu! Wytrwałośći życzę!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: 89.231.149.* 09.01.12, 11:57 ale za jakie pieniądze. Za 6 tyś. to może mi kierownik co dziennie kopać w dupę, wytrzymam... Za te grosze co my robimy to może mnie jedynie w nią lizać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hey Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.ims-furniture.com 09.01.12, 13:25 zawsze mozna sie dokształcac i korzystac z rekrutacji wewnetrznych... a jesli nie to zawsze mozna sie zwolnic! Pozdro dla wytrwalych, co nie narzekaja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.tvgawex.pl 09.01.12, 23:42 hahaha zobaczcie na adres ip dzimiego toś to ktoś z biura co za zenada oj oni mają zle hahahahahahhahahahahahaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Znany Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: 89.231.149.* 25.02.12, 07:47 Do roboty na Waleze pracowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FFF Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: 89.231.149.* 16.03.12, 18:01 Byli kierowniki na baletach troche kasy naszej przepili ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mc aron Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.12, 17:38 no no !! pewnie ktorys z kierownikow zabral glos , tz ze czytal wszystkie posty na tym forum !!! to dobrze bo 90% postow mowi prawde i niech szanowne kierownictwo wie o czym rozmawiaja pracownicy na forum. nie o bojkocie , nie o strajku nie o odmawianiu pracy w nadgodzinach a o lepszych zarobkach o lepszej organizacji pracy o lepszej atmosferze itp. moze kiedys sie doczekam ze rozmowy na lini kierownik - pracownik beda w formie partnerskiej wymiany pogladow a nie tak jak teraz w formie nakazow i polecen Pozdrawiam i zycze kierownictwu jasnosci umyslu i trafnych decyzji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonzo Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.12, 02:02 dzimi ty chyba masz za mało zajęć korzystasz nielegalnie z internetu powinni ci się dobrać do tyłka Bierzesz kasę zasiedzenie w sieci EXSTRA--- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pracownik Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.180.83.122.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 16.01.12, 10:02 Wiecie coś odnośnie basenu bo podobno już nie ma wejść z zakładu czyżby oszczędności ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.cdma.centertel.pl 16.01.12, 19:42 basenu już nie ma dla pracowników hf. niestety cięcia w budżecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grt Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.tvgawex.pl 17.01.12, 00:32 a dla pracownikóe etapu w bydzi sa wejsciówki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pimpu Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: 89.231.149.* 19.01.12, 10:36 za chwilkę obudzicie się z ręka w nocniku. Wasz kier. ZB.M.pójdzie w odstawkę, z reszta rozprawia się stopniowo.teraz tylko bydgoszcz i słupsk, zresztą po wczorajszej wizycie możemy byc pewni zmian na gorsze, to h...owizna w najlepszym wydaniu. Nas tylko potrafią kontrolować a jeszcze niedawno do nas przyjeżdżali uczyć się . a my dajemy nadal nabijać na pal tylko niedługo dupa nas zaboli bo coraz głębiej. Odpowiedz Link Zgłoś
imsowiak Re: Może coś o HF-IMS sofa 22.01.12, 19:53 takich pracowników jak miała helvetia już niebędzie, chłopcy z bydgoszczy mogą się schować, robią po 3 komplety dziennie a reszte wpisują dniówki, wtedy mają po 110%, a nasi chłopacy z byłej hf robią po 5-6 kompletów dziennie i to w 8 godzin! a kierownik z etapu nie może patrzeć na chełmińskich pracowników, chyba nie może przełknąć tego że są lepsi od jego pupili z bydgoszczy! gdyby był Jurek S. już dawno by z nimi porządek zrobił, bo takiego syfu jak oni po sobie zostawiają to jeszcze nie widziałem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dino Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.tvgawex.pl 22.01.12, 23:00 może robią po 3 komplety ale wyglądają 1000000% razy lepiej niż robią helweciarze soje 5 kompletów a poza tym to nikt sobie dniówek nie wpisuje i widze troche was boli ze etapowcy we wszystkim sa lepsi a powiedzmy sobie wprost helweciarze robią kaszane i są zwykłymi obijaczami a masówkę to każdy potrafi robić a i trzeba zaznaczyć ze za dobrze wykonaną prace jest też dobra wypłata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.chelmno.mm.pl 23.01.12, 08:59 Skoro hf robi masówke i zle a etap dobre i ładne meble to dlaczego 90% mebli stojących na serwisie u miodka to meble własnie z etapu?? Odpowiedz Link Zgłoś
imsowiak Re: Może coś o HF-IMS sofa 23.01.12, 10:12 no właśnie! a poza tym etapowcy jak zrobią mebel to już wygląda jakby był używany z 3 lata, a druga zmiana ciągle po nich poprawia i puszczają ten szmelc bo tak to by stało z 3 miechy, jak widze ten ich szrot na środku to mi się niedobrze robi, nawet jakby było nasrane na środku to by sie tym nikt z etapu nie zainteresował, widocznie oni z kierownikiem adamem na czele są przyzwyczajeni do takiego burdelu, może w domach mają tak samo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dino Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.tvgawex.pl 23.01.12, 11:53 zazdrosc was zżera cieniasy a prawda jest taka że gdyby nie my to hf już by nie istniało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.cdma.centertel.pl 23.01.12, 14:35 To prawda ze etap ma nasrane na swoich stanowiskach przynieśli swoje przyzwyczajenia z bydgoszczy , poza tym ktoś z etapu napisał ze gdyby nie oni to hf by nieistnieło ,otórz pragnę zacytować kawałek wypowiedzi prezesa który w wywiadzie do gazety powiedział że od 5 lat firma Etap rzynosiła o 50 % miej zysków niż w poprzednich latach , więc nie powinniście się w ten sposób wypowiadać . Pragnę również przypomnieć że jakiś czas temu Krzysztof Z robił takie krótkie zebrania z wyświetlaniem reklamacji i ogromna ilość to medle z Etapu !!!! Więc nie pierd....... głupot . a jak się Wam nie podoba to fora ze dwora do syfu w Bydgoszczy bo tylko przez was jest niemiła atmosfera na tapicernii. I nie zapomnijcie zabrać swojego kierownika króry z przykrością trzeba przyznać kulturą osobistą nie grzeszy !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szwaczka Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.12, 17:42 brawo popieram w 100 % szwalnia etapowska to tez straszne partaczki i syf tam panuje nie tęgi syf jedna z koleżanek jak pojechała pokazywać jak się szyje (bo te wyśmienite szwaczki nie potrafiły)to powiedziała że miesiąc by tam trzeba było sprzątać ale przecież Adaś widzi tylko czubek swojego nosa i swoich etapowców Ps.Adaś wiem że czytasz fora więc jak coś obiecujesz to dotrzymuj słowa bo najgorsze jak ktoś robi z gęby ........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blade_Runner Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.01.12, 02:26 Drogi gościu aaa piszesz, że tylko przez nas etapowców jest niemiła atmosfera na tapicerni. Jakoś tego nie odczuwam :) Wybacz stary, ale nie widzę, żeby ktoś na kogoś patrzył wilkiem itp. Ale czytając to forum, widzę że jakiś tam problem jest. To weź sobie chłopie poczytaj wszystkie posty od początku do końca i zobacz kto tą niemiłą atmosferę tworzy. Jasno z nich wynika, że Wy tj. pracownicy byłej Helvetii. A w zasadzie kilku z nich :P Nie sugeruj się też tym co powiedział prezes do gazety, jakiś powód zamknięcia tapicerni w Etapie musiał podać. Całego zakładu przecież nie zamknął :) Jaka była produkcyjność obu zakładów HF skoro jeden zakład pracował tylko na rano a drugi raz na dwa tyg. na dwie zmiany??? Etap zawsze funkcjonował na dwie zmiany :))) A co do tych reklamacji na etapowskie meble, to idę o zakład, ze 90% z nich to są meble wykonane przez Was :PPPP Piszesz "fora ze dwora" , że niby co Chełmno to Dwór??? Bez komentarza... BUHAHAHA..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: 89.231.149.* 12.10.12, 11:13 aleś wjebał kij w mrowisko!!! ufff!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pio Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.205.125.245.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 24.01.12, 20:52 Proponuje poprosić o spotkanie z Hasetem lub podczas jego wizyty poinformować jak jest niszczony zaklad i kto za to odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.tvgawex.pl 25.01.12, 11:50 wy helweciarze nie macie pojecia jaka fajna atmosfera była kiedyś w etapie wszyscy byli dla siebie mili jeden drugiemu pomagał a jak kierownictwo wychodziło o 15 to dobiero była robota wiadomo ze trzeba było swoje robić ale nikt nad głową nie stał a jak ci sie nie chciało to nie robiłeś na drugi dzień nadrobiłeś no i oczywiście wszyscy dobrze zarabiali napewno więcej niż w hf a teraz w chełmnie to jest totalne szambo co z tego że posprzątane jak na stole meble hu .....owo zrobione i tylko kłutnie a na parkingu to najlepiej bejzbole rozdać a co do adama to nic sie nie zmienił no ale ktoś musi być kierownikiem a Blade_Runner ma w 10000000% racje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SET Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: 89.231.149.* 25.01.12, 12:20 bujaj się geju! Jo, wy sobie pomagaliście chyba ssać fiutki, jesteście brudasy , niechluje i mimo ( aż żal Bydgoszczy), wieśniaki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b.prac. Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.tvgawex.pl 25.01.12, 14:21 kto jak robi to powinna sie wypowiedziec kontrola jakosci moim zdaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: 89.231.148.* 25.01.12, 18:49 nie rozumiem po co to całe wrzucanie sobie na wzajem na temat dwóch zakładów ? ich już nie ma i te czasy już nie wrócą . teraz mamy IMS Sofa i powinniśmy tworzyć jeden zespół . pracować trzeba wszędzie i niestety mamy takie czasy , że ciężko jest z pracą i musimy się trzymać tego co mamy . zamiast psuć atmosferę i żalić się jeden przez drugiego na forum zjednoczmy się i walczmy z biurokracją w naszej firmie . gdyby nie my , pracownicy to nie było by ciepłych stołków w biurach , ten zakład to my a ich pieniądze to nasze hektolitry potu wylane by 10tego zobaczyć marny efekt :/ i nie ważne czy jesteś tapicerem , monterem , pakowaczem , szwaczka to nikt nie leży i nie czeka aż mu za to zapłacą ! każdy z nas jest człowiekiem i żołądki mamy takie same :) więc zamiast walczyć między sobą walczmy z pracodawcą bo w końcu wszystkich nas nie zwolnią i to my powinniśmy dyktować warunki :) w kupie siła bo kupy nikt nie ruszy :) pozdrawiam byłych pracowników Etapu i HF Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.tvgawex.pl 26.01.12, 12:14 ja tam sie nie poce a i tak uważam że hf to lipa etap rulez bydzia rulez adam rulez wszyscy z rejstracją cb rulez cch nie rulez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: 89.231.149.* 26.01.12, 15:02 żałosne dupki, was już nie ma, jest plan , jest kop bo adaś musi go wykonać, jest kop dla adasia , jest kop dla Zbysia , jest kop dalej a najbardziej boli Was a oni i tak działają jak 'przewodniki",(nic ich nie boli), oni w sobotę kładą lachę tylko patrzą czy są punkty a jak nie ma no to morda w poniedziałek i apiać pracująca sobota. Powalczyć to możeta se powalczyć ale w swoich majtkach. brr... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.chelmno.mm.pl 26.01.12, 17:20 OBOJĘTNIE JAKIMI PROSTAKAMI J E S T E Ś CI E ;-( .... to i tak dla mnie ŻENADA że tu pracuje... jedyne pocieszenie że świat wirtualny-rzeczywistym na szczęście nie jest . Miłego dnia i w pracy i poza nią WAM życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azja tuhajbej Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.12, 19:16 nic dodac nic ujac. z wiekszoscia sie tu nie dogadasz. a prawde mowiac to masz racje ze w jednosci sila i kupa mosci panowie jak to mawial imc pan zagloba. na pohybel z adasiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.12, 20:01 to tylko świadczy o twojej inteligenci pracownik ma racje kłócicie się jak dzieci w piaskownicy moja łopatka jest fajniejsza wcale że nie bo moja a i tak kierownictwo wszystkich nas kopie w dupę bez różnicy czy to etap czy HF Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.tvgawex.pl 26.01.12, 21:14 a wy z hf macie płacone za dojazdy tak jak my upsssssssssss nie macie bo mają was głęboko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.cdma.centertel.pl 27.01.12, 12:06 do radka - i po co podjudzasz idioto !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!chyba czas już skończyć wylewanie brudów publicznie . Widać hf nigdy nie będzie zyło w zgodzie z etapem ale chociaż zacznijcie się tolerować bo niedługo dojdzie do tego że jeden drugiemu w gębe przyłoży jak w bydzi :( Smutne ale prawdziwe . Wy się kłócicie a kierownictwo się cieszy bo najlepiej się żadzi ludżmi skłóconymi . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.tvgawex.pl 27.01.12, 13:26 nikt nikomu w bydzi w gebe nie dał no chyba ze zasłużył Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.tvgawex.pl 27.01.12, 13:28 koniec tematu bo adam czyta nara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.12, 21:36 przecież ty nie jesteś z etapu bo w godzinach w jakich piszesz to oni są w pracy ludzie patrzcie na IP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.tvgawex.pl 28.01.12, 09:21 istnieje cos takiego jak urlop i chorobowe spryciarzu hahhhahahahha adi rulez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kebab Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.12, 23:34 podobno pracownicy magazynu zarabiają krocie w hf, a dzisiaj jeden z brygadzistów wyżebrał kebab od kierowcy... żenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Araya Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.chelmno.mm.pl 23.02.12, 15:15 może i zarabiają ale pracują od 6 do bólu az wszystko pojedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FFF Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: 89.231.149.* 16.03.12, 18:04 Byli kierowniki na baletach troche naszej kasy przepili ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: 89.231.149.* 26.03.12, 22:18 jebaj sie miniek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.adsl.inetia.pl 22.11.12, 18:15 a propos dlaczego te meble są tak drogie, skoro mamy tak tanią siłę roboczą? Jeden sprzedany komplet to jest pensja dwóch "osób". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heniek Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: 89.231.149.* 15.03.12, 18:20 Aty co robisz norme Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.chelmno.mm.pl 19.01.14, 22:25 Ludzie czy wy ku.. nie macie co robić! Tylko dupe opie...... szok weźta się za robotę a nie na forum dyskutujecie a połowa to cfana przez neta ... Ma ktoś coś do Adriany to niech każdy idzie tam i powie swoje a nie! A połowa to pracowniki piszą! powinni na zbity ryj wyleciec z pracy proste chcesz mieć kase zapie...j nie chcesz się Zwolnij!!! Barany! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dpd Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.chelmno.mm.pl 20.01.14, 15:06 ło jezuuu!!!! co to za wpis gramatycznie- zajebisto -prostolinijny w kolorze bordo (czyt. buraczanym). skondinond nie bede pisała gramatycznie to może tera dotrze zakuta pało! ludzie swoj honor majo , zapie...c trza ale nie na zbity łeb. praca to nie przymus i nikt mi nie bedzie gadal czy mom, kogo krytykowac czy nie. lobudxta sie parobasy !!! ło, i powiedzialam. Odpowiedz Link Zgłoś