Dodaj do ulubionych

AKADEMIK NR 9

IP: *.akademiki.uni.torun.pl 08.02.05, 14:35
CO SĄDZICIE O DS 9
Obserwuj wątek
    • Gość: maciej Re: AKADEMIK NR 9 IP: *.int.elnet.pl / 195.85.209.* 08.02.05, 20:06
      A jak w 5? Kiedys tam mieszkalem!!!
      • Gość: Arka Re: AKADEMIK NR 9 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 21:30
        Akademik 9 to jedna wielka imprezownia,moga w nim mieszkac tylko milosnicy
        trunkow i dobrej zabawy.Po prostu ludowizna az buczy.Po prostu wies polska
        tanczy i spiewa a nawet prztupuje.Nikt kto chce sie uczyc tu nie mieszka.
      • Gość: ja Re: AKADEMIK NR 9 IP: *.petrus.com.pl 08.02.05, 22:35
        5 jest supr tez tam mieszkałam.
        • forresty Re: AKADEMIK NR 9 09.02.05, 13:37
          Gagarina 21. 9 lat temu też była imprezownia, ale nikt raczej nie przytupywał.
          Źle dziać się zaczęło jak zmniejszyli ilość miejs dla studentów Sztuk Pięknych,
          a zaczęli wrzucać spady z ekonomii i chemii (kolesi co to handlowali dragami).
          To zaczęło się gdzieś w 98r. Przedtem to był akademik z dawnym studenckim
          sznytem. Przeberane imprezy na najwyższym piętrze i Pani Ula portierka co nam
          zabierała kable od magnetofonów. Były marsze z akordeonami i raz pamiętam klozet
          znalazł się na korytarzu i sanki (lato) za oknem. Za oknem podgląd na 10 - i
          darmowy peepshow. Ludzie niczym się nie krępowali.
          Nieziemska była pani kierownik. Brała w łapę aż miło. Kiedyś kumpel zaniósł jej
          lampę żeby dostać pokój. Lampa się spodobała, tylko kumpel na podstawie umieścił
          pamiątkę . Napisał "łapówka '96". Jak się kiedyś lampka przewróci to pani Ula
          kirownik zobaczy niespodziankę. O licznych obrazach, podarkach z grzeczności nie
          wspomnę. W ogóle to był najweselszy akademik w Toruniu, dopóki własnie nie
          zaczęto wprowadzać ludzi z ekonomii. Wtedy chamstwo zaczęło się szerzyć (nic nie
          mam do ekonomistów, tylko ci byli jacyś specyficzni). Ale jak wspomnę co działo
          się wcześniej to mam ochotę na pieszo wracać do dziewiątki i na rękach nosić
          panią Ule z portierni i przeżyć choć jedna taką impreze jak kiedyś. Ech ... Czas
          tak szybko mija, bawcie się ludzie i nie narzekajcie bo potem już tylko gorzej.
          • Gość: Gość Re: AKADEMIK NR 9 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 19:37
            Zarozumiała świnia.
            • Gość: nutria Re: AKADEMIK NR 9 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 21:50
              raczej egzaltowany "artysta", którego "sztuki" pospólstwo nigdy nie zrozumie.
              wystawienie klozetu na korytarz przez studenta ze sztuk to doskonały happening,
              który powinien być oklaskiwany przez lata. wystawienie klozetu przez studenta
              ekonomii albo chemii to już chamstwo. zawsze bawiły mnie takie durnowate bufony.
          • Gość: byly_student Re: AKADEMIK NR 9 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 21:14
            Tak wychwalasz 9-ke???
            Jestem z samego Torunia, mieszkam nieopodoal UMK.
            Akademiki poznalem "od srodka" w 1997 r. I to co sie tam dzialo czasami to
            porazka. W DS 9 w nocy dziewczyny byly wyciagane z lozek do walca - chyba ze
            sie zamknely w pokoju. Ni ma co zwalac a ekonomie i chemie!!!
            Ja najlepiej wspominam DS 11. To moj ulubiony akademik, ktory czesto
            odwiedzalem goscinnie :) Pelna kultura i dobra zabawa.
            Ciao!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka